💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 718
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 620
Изтръпвам, като чета хората какви фаворити имат. Обаче от друга страна е хубаво, че всеки би могъл да има подкрепа на тоя свят, дори и най-големият идиот, защото всеки има право на щастие.

# 1 621
  • London
Никаква мярка нямат от продукцията. И в дозировката на игрите и по начина по който вдигат или сриват даден участник. Имам много неприятно усещане за Мартин, а го харесвам и не желая да отпада, но точно такива опасения имам. А от Елизабет могат много лесно да направят героя на сезона, който така упорито търсят, но не намират.
И като говорим за дозировка, ето сега масово се възхвалява Елизабет, а Кремена кучета я яли. А тя също се би. Да, имаше предимство заради килограмите и грубата си сила, но не е виновна тя за това, не си е избрала тя играта. Отнесе се много човешки с Бети на финала.
И тя заслужава добри думи и похвали. Но се получава точно обратното.
И цялата тази каша само и само Мани да остане в играта, за да трови живота на съотборниците си.

Кремена е към 40 те, има дъщеря на 16-17 години някъде......та според мен наистина се справи добре.

# 1 622
Тези глупости, дето дрънкат участници и водещи, силните да се бият са ала-бала. Всеки може да отпадне, защото продукцията решава, а не играта.
Тоест Симеон дрънка "ала-бала", защото на масата преди елиминациите, той също каза, че силните трябвали да се пращат на битки?

# 1 623
Интервю с Туджаров по Нова:

# 1 624
  • Асеновград
Не харесвам ,,мишлето,, и затова исках Кремена да победи. Горкият Мартин , та той се е свършил , само един нос се вижда. Много е отслабнал. Дано той победи , че от тази продукция всичко се очаква , като нищо ще си го пратят вкъщи , и ,, мишлето,, ще остане.
МанитУ , сега вече няма да могат да и затворят голямата  уста , с този пъзел ще се вземе за ядрен физик.

# 1 625
А аз мисля, че пъзелът на Елизабет беше сравнително лесен. А и както се видя тя не може да нареди кубчетата, така че всякаква логическа задача не е за нея.

# 1 626
Има едно хубаво нещо само в резултата от битката вчера.
Андрей ще спре да обира негативи тук в темата от по-близките си отношения с Елизабет.
Сега идва питане искам ли Елизабет да остане в играта като нов отшелник. Все ми е едно е отговорът ми. Исках да гледам Елизабет в битките между племената като част от племе, а не в строго индивидуални дуели един път в седмица.
За мен като зрители вчера загубихме един много добър играч, който беше удоволствие да гледа човек как се състезава.

В цялата патардия около битката Кремена остана на леко заден план. Не трябваше да става така, победи в много достойна битка и спечели лично моето уважение като играч. Независимо, че играта беше по-подходяща за нея тя се справи в тази жега на плажа прекрасно и не заслужава да се омаловажава победата и. Все още изтръпвам, като я погледна, но вече гледам с други очи на нея.

# 1 627
# 1 628
Не зная какво са ни подготвили оттук нататък на острова на отшелника, но не мисля, че жена дълго би издържала там. Единственият вариант, ако са решили да запазят Елизабет е, по-бързо да я върнат в играта.

# 1 629
Гласувах в анкетата за Ралица. Чакам Сървайвър с Владо Карамазов.

# 1 630
  • София
Симеон интелигентен?! Grinning Никога не би ми хрумнало. А и защо да е нямало как иначе да гласува, доколкото разбрах, Борис е настоявал да изпратят него на битка. Е, ако Симеон беше гласувал за него, щеше да отидат двамата с Красима.

Кремена показа, че има и хубава страна, със сигурност прояви повече човечност от екипа на предаването. А и явно сила има, не знам защо в предните отборни битки все издишаше.

Гласувах за Димо с неговите ехидни коментарчета, но така или иначе не си представям, че те си решават какво да говорят. Шепнат им в ушенцето и те повтарят, така че осъдителните думи на Ралица надали са лично нейни. Струва ми се, че Димо има малко по-голяма свобода с коментирането на игрите, затова ми е по-неприятен.

# 1 631
А аз мисля, че пъзелът на Елизабет беше сравнително лесен. А и както се видя тя не може да нареди кубчетата, така че всякаква логическа задача не е за нея.

Хем е лесен, хем не е. Като бях малка съм си играла с точно такива пъзели - малка пластмасова рамка и в нея се движат квадратчетата. Явно и още ги има - вижте снимката долу. Първоначално си е занимавка докато му се хване цаката, но после става отегчително скучно. Обаче ако човек, който никога не си е играл с такава играчка, трябва да го нареди под силен стрес за пръв път, съвсем не е лесно.  Впрочем в началото е много лесно - всички квадратчета се подреждат по един и същ алгоритъм, само с последното не става. И там трябва да се направи малко изменение за да се получи. Но и това може да скапе стресиран човек, ако вече си е повярвал и вижда, как свършва и изведнъж хоп - все се получават две разместени Wink Аз също не знам дали ще го наредя от раз (не помня как ставаше), но поне знам, че има трик и той работи до последното, а после трябва изменение. Та имам  повече шанс, но тези млади девойки май никога не са виждали такова нещо. Иначе сложността е порядъци под Рубик куб, това е за деца в първи клас, ако добре помня Simple Smile  Впрочем не знам дали и Неделчо ще е добър на това, защото тук се иска не образно мислене (което той има), а алгоритмично такова. И ако му е за сефте може и да се сецне, още повече ще е под двоен стрес - нали има да защитава честта на спец по пъзелите.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 12:19 от Черна станция

# 1 632
# 1 633
Тегава анкета е тази.
Според мен ИВ няма нужда от двама водещи, един е достатъчен.
И Димо, и Ралица не са идеални в ролята си на водещи.
Но Димо при всички недостатъци, поне от време на време има добри попадения, за разлика от Ралица, на която и се случва много,много по-рядко. Логичното гласуване е и двамата, защото особено този сезон се излагат и двамата, но това имаме като водещи и това няма да се промени според мен.
Ще цъкна Ралица в анкетата, Димо ми е една идея по-приемлив. И нямам нищо против да остане сам.

Редакция :
Според мен опцията за отговор "и двамата" не дава отговор на въпроса, поставен в анкетата. Ясно е, че тази опция ще е с над 70% от гласовете, но това не отговаря на въпроса кой от двамата водещи се излага повече. И прави анкетата до голяма степен безсмислена.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 12:45 от Bengun

# 1 634
Това е по-горна степен - стратегическо от началото Simple Smile
 Аз говорех за бабешкия метод. Този е непосилен за от раз. Разликата е все едно нормален човек да реди кубче по формули,  докато шампионите го редят за 10 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт