💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 431
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 605
А как мислите докато са в буса и ги подготвят грим/коси/микрофони
подсказват на мани вземи синия ключ!

Ако говорим за предимство от продукцията за Манка - редно беше да кажат...Всички копат ...има 2 лодки предимството е , че едната е запазена за Мани ....пъзелите щяха вече да ги редят и 3 те докато маниТЪ още щеше да копа.

# 1 606
А Елизабет защо точно се сърди на Симеон? Кого според нея трябваше да номинира?
И ми писна вече с това, че мъжете се крият зад жените. Ми ясно е, че се номинира най-слабия играч или този, към който имаш непоносимост.
Ама те мъжете свещи трябва да палят, че са им вкарали само кифли, а не истински спортистки тип Станка Златева, Стойка Кръстева или Тайбе Юсейн, че да има всеки един мъж шанс да е победител. Сега се правят, че не искат Мани, Кремена и Елизабет, ама ако бяха с такива, като изброените от мен, щяха да реват за Мани.

# 1 607
  • Буркина Фасо
Странно защо тежестта не беше съобразена с килограмите им. Тя сигурно тежи почти колкото кануто. Не съм фен на Елизабет, но евала за спортната злоба и хъс.

Съгласна съм с теб. В една от битките на Милена й дадоха да дърпа сандък, чиято тежест беше съобразена с килограмите й (съответно и на останалите двамата играчи също).  
Ако Елизабет в днешната битка беше дърпала кану според килограмите си, а Кремена според своите, крайният резултат дали щеше да е същият?
условията трябва да са еднакви за всички, а не съобразени с всеки индивидуално.
грешка прави предаването, че го прави.

# 1 608
  • София
Различни пъзели е добра идея, но за пореден път опорочена. Различни анаграми или различни картинни пъзели щеше да е ок, а не различни видове, където е ясно, че единият вид изисква доста повече време от другия.

Пъзелът на Елизабет категорично беше най-трудният. Този тип пъзели си има логика, която ако не я знаеш, е едно безцелно местене на плочки без шанс за успех. Според мен тя реши, че ще е пъзел с редене, а не с разместване. Пъзел за нареждане наистина щеше да е вторият най-лесен след кубчетата на Мани.

Между другото, Мани първоначално беше сложила дори първото кубче грешно, защото имаше две жълти страни една до друга.

Ако Елизабет отстрани Мартин, не знам за кого ще викам. Надявам се, че продукцията, както и в миналите два сезона, ще иска "доброто" да победи. В първи сезон имахме екоактивист, във втори лекар, а сега? Войник?

# 1 609
Сега е пожарникар. Нали Морунов им казал, че бил фаворит.

# 1 610
  • София
А, да. Що така го забравих? 😂

А мислите ли, че в анимациите на Неделчо може да има спойлери? Като стана дума за Морунов...

Скрит текст:
В едно от клипчетата, когато той показва как Морунов взима сабите, показва и как взима главите на Мани и Неделчо.

# 1 611
Може и ултрамаратонец. Или пък жена. Мани. Grinning

# 1 612
Малкото злобарче стана жертва на чисто женска завист. Пролича си от момента, в който започна да плюе по Красима. Има хора - и жени, и мъже, които просто стават център на внимание. Красима е такава и Братоев беше такъв. Тя просто завидя, че те се сдушиха. Единствено Андрей изпитваше неприязън към Красима от ден едно, незнайно по какви причини, и именно затова Елизабет започна да му мяука и да му се лигави. Когато почувства мъжкия гръб, поведението й явно се промени.
Не знам защо е тази нейна злоба към Симеон, почти съм сигурна, че причината пак е вниманието към Красима. Да, той я прати на елиминация, но това си е негово право, реагира по-зле и от Паулина на тази номинация. А и каква беше другата опция пред Симеон? Той трябваше да избира между нея и Боби (защото съм сигурна че Боби щеше да се прати на битка). Ами... и аз не бих жертвала Боби заради Елизабет - и като играч, и като човек не му е на нивото. Тези глупости, дето дрънкат участници и водещи, силните да се бият са ала-бала. Всеки може да отпадне, защото продукцията решава, а не играта.
Цялото положително впечатление от играта се изпари за минута след срещата й с Мартин. Искрено се надявам Марто да спечели битката.

А... и още нещо - Андрей като е такъв пич, защо не отиде да се бие на мястото на Мишленцето си. Да беше се самопредложил. Каквото можеше да направи Симеон, същото можеше да направи и Андрей. Много е лесно само да плюеш по другите.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 10:24 от sea_shell

# 1 613
Само дето Андрей, не се е натискал, да ходи на дуел. Доколкото помня Симеон и Бобката мазното се биеха в гърдите, че ще ходят да се бият и мачкат. За Симеон е най слабия играч, да кажем Мани е по слабажот него.

# 1 614
Елизабет показа злобата какъв двигател е в нашето общество Simple Smile
А Симеон не знам защо тука не го харесват повечето,но аз съм му даже голям фен.Рядко уравновесено и интелигентно момче е .
Андрей като спортист евала,ама с тия драми да върви по фустата на едно келешче…Жена му да се замисли ква е тая сестринска обич Simple Smile хахах

# 1 615
  • Sofia
Мисля, че дори и Елизабет да победи Мартин във вторник (както се надявам да се случи), симпатизантите му няма защо да съжаляват. Така или иначе, поне според мен, няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс Марти да се добере до обединеното племе. Това е много дълъг период, за да е възможно само един човек да поддържа ролята на отшелник. Интригата се губи, няма да имаме възможност да наблюдаваме как различни участници се справят в това амплоа, а и самият Марти много ще се амортизира на безлюдния плаж. Със сигурност от Продукцията ще изберат да го сменят на някакъв етап, дори и Бети да не се окаже играчът, който ще го отстрани.

Рядко уравновесено и интелигентно момче е .
Точно обратното на "уравновесен" е този младеж. Дребнав, злопаметен, прикрито агресивен и даващ заявка за отмъстителност. Тепърва ще му гледаме сеира на т'ва комплексирано бичме.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 22:20 от Blаck Cat

# 1 616
Само дето Андрей, не се е натискал, да ходи на дуел. Доколкото помня Симеон и Бобката мазното се биеха в гърдите, че ще ходят да се бият и мачкат. За Симеон е най слабия играч, да кажем Мани е по слабажот него.
Ами да се е натискал и Андрей, нали е голям пич, а не само да злобее зад камерите. Не твърдя, че Симеон е бил искрен с думите си, но той няма как да се самономинира.  Единственото, което можеше да направи е да прати Боби на битка вместо Елизабет.
Пред дилемата Боби или Елизабет, със сигурност малко хора биха избрали втората.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 10:59 от sea_shell

# 1 617
                 Бисери:

Кремена:
- Имам лека тревожност.
- Щом Димо каже "Старт" - всичко свършва!

Димо:
- Кои са по-умни - блондинките или брюнетките?

Ралица:
- Браво Мани! Избра си пъзел според възможностите!

# 1 618
Доколкото помня Стоян май беше ходил, по собствено желание.. Мисля че е имало и други но сега не се сещам. Ако има желание има и начин. За жалост според мен Симеон ще се върне на острова, жалко за Мартин. Но ако тряжва да сме честни преди нечестбара битка с Поля и откак остана самичък на острова и той не беше особено харесван. За мен начина по който се представяше Мартин с племето си и сега като е индивидуален играч има голяма разлика

# 1 619
Доколкото помня Стоян май беше ходил, по собствено желание.. Мисля че е имало и други но сега не се сещам. Ако има желание има и начин. За жалост според мен Симеон ще се върне на острова, жалко за Мартин. Но ако тряжва да сме честни преди нечестбара битка с Поля и откак остана самичък на острова и той не беше особено харесван. За мен начина по който се представяше Мартин с племето си и сега като е индивидуален играч има голяма разлика

Начинът е да те номинират другите.
Моля да споделиш какъв точно беше начина Симеон да отиде, след като оставаше само неговия глас, а другите бяха разпределени така:
2 за Красима
по 1 за Боби, Симеон и Елизабет
Каквото и друго да беше направил Симеон, Боби щеше да има решаващ глас и да се изпрати сам на битка.

Ако имаш друг вариант, моля сподели.

Общи условия

Активация на акаунт