💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 452
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 485
Белла, права си.
Много малко от мъжете във формата няма да издъхнат в тази игра.

Няма, защото кануто няма да им тежи толкова. Просто за Елизабет беше прекомерна тежест, а тук масата и силата са решаващи.
Иначе не схващам защо се оставят да се гаврят, отдавна трябваше да разберат, че са прецакани и само да се чудят как да се махнат. Ама както казах вече - ментални дефицити.

Иначе идея си нямам кои са и какви са двамата водещи, никога не съм ги чувала, ама ми станаха противни и май с цяла България е така. Дано с това им приключат кариерите.

# 1 486
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега двете машини имат грошове и ще им дадат да си купят имунитет. Тогава вече я закъсаха Бойците. Дано ги разпадат вече, че те и с тия хора там се изгавриха на макс.

# 1 487
Много достойна игра за Елизабет. Като се сравни с игрите, които Мани играе, няма база за сравнение.

# 1 488
браво и на двете. На колко години е кремена?

# 1 489
  • Варна
Едно не мога да си обясня- добра игра, интересно трасе, тежко, разбира се. Кому беше нужно да го гледаме 3 пъти??? Повече рейтинг ли събраха с трите издевателства над момичетата? На вас интересно ли ви беше да гледате 3 пъти това? Защото за мен беше достатъчно едно минаване и съм сигурна, че и за играчите щеше да бъде и достатъчно и не толкова опасно за здравето.

# 1 490
Гадно, несправедливо, натоварих се направо.
Не ми се гледа повече!

Искам да похваля и Кремена, справи се страхотно, а май никой не очакаше подобна издръжливост.
Бих се радвала ако Елизабет победи Мартин.

# 1 491
  • London
" Почти е равно на нищо"....ех това момиче.

# 1 492
Абе верно, тоя Симеон да не е някакъв ВИП, че го оставиха след отпадане?

# 1 493
Не харесвам Елизабет и не бих я изтърпяла и 5 минути, но тя показа НЕВЕРОЯТЕН хъс в тази битка! Евала на момичето! Жалко е, че атлет като нея отпада за сметка на боклуци като Мани, но това е положението.

Успех в живота, Елизабет!

# 1 494
Мани как не я е срам да коментира? 😱
С к'ви очи, бе? 🙄

# 1 495
  • София
Не вярвам че го казвам, но Мани бе абсолютно права този път.

# 1 496
  • София
За съжаление и тук става това, което обичайно става в живота - мъжете са достатъчно хитри, за да са солидарни. Жените са кокошки и са готови да се драчат и си подливат вода.

# 1 497
А Елизабет защо точно се сърди на Симеон? Кого според нея трябваше да номинира?
И ми писна вече с това, че мъжете се крият зад жените. Ми ясно е, че се номинира най-слабия играч или този, към който имаш непоносимост.

# 1 498
  • Испания
Мани: "Аз наистина не знам мъжете как не ги е срам!" А нея как не я срам?

В този формат се номинират. Какви са тези трагедии?

# 1 499
Е, то е ясно кои са загубили.. хаха

Общи условия

Активация на акаунт