💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 576
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 455
Изключително гадна за гледане игра. И на мен ми идеше да ревна заедно с Елизабет. Евала за хъса! Истински спортист. Но кому е нужно, докато една проста, нагла и бездарна жена я бутат всячески напред?

# 1 456
  • София
Не мисля, че Ваня би се справила много по-различно от Елизабет в тази игра.
Без значение от финалния резултат, си личи, че на Кремена ѝ е по-леко по трасето, по това съдя и че на Ваня би ѝ било много по-лесно, отколкото на Елизабет.

# 1 457
Белла, права си.
Много малко от мъжете във формата няма да издъхнат в тази игра.

# 1 458
И двете дават всичко от себе си и са невероятни в тази игра, но предвид килограмите на Бети за мен тя е победител днес, независимо коя ще остане в играта. Браво на Кремена! Огромно браво на Бети, истински шампион!

# 1 459
  • София
Гледал съм какви ли не формати, игри, сериали и какво ли още не.
Но такова дъно като Игри на волята на Тупарев и особено този 3 сезон не съм гледал.
Няма никакви правила, едни хора се бутат брутално напред и се пазят, на други им вадят живота. Грошовете също се използват според зависи и според симпатиите и сценария. Почти няма истинска равнопоставена битка. Не се съобразяват с половете и с килограмите на участниците. И още и още. И за финал, повече от калпав монтаж на ниво 1А клас.

# 1 460
След такава битка, която и от двете да отиде при отшелника, няма да има шанс. След такъв стрес за организма сигурно няколко дни няма да могат да се движат нормално, камо ли да се състезават в игри.

# 1 461
Кремена дори и да е по-бавна, изобщо не се задъхва, докато на Елизабет това ѝ коства неимоверни усилия. Нека пак някой каже, че са равни по сила с Ваня.

Елизабет е 40 кг и е гимнастичка,а Кремена видимо е по-една и се занимава с фитнес.Разликата е голяма.Аз казвам едно браво на Елизабет.
Гимнастичките са издръжливи.....ех как можеше да ни радва сега на Световното това момиче, ако не беше тая контузия. С такава воля няма как медал да не вземеш. Много тъжно.

Така е,гиманстисчките са сбор от качества,но идеята ми е,че Елизабет не се занимава с тежести и това мъкнене на кану е по-трудно отколкото за Кремена.

# 1 462
La Vikinga, Елизабет е много по-мъничка от Ваня. Просто се изгавриха с нея и тия тежести.

# 1 463
  • Варна/Лондон
Сега разбирам защо не дават такива битки на Мани, ами тя още на първото препятствие щеше да се метне на Димо да я носи и отиде епизода в канала. Евала на Бети, такъв хъс не съм видяла до сега и в мъжката част.

# 1 464
Сега разбирам защо не дават такива битки на Мани, ами тя още на първото препятствие щеше да се метне на Димо да я носи и отиде епизода в канала. Евала на Бети, такъв хъс не съм видяла до сега и в мъжката част.

Мани на такава битка трябва да си води асистент Стоян.

# 1 465
  • USA
ахахаха, колко елементарен пъзел за Мани
и то само 4 куба
не е истина просто

Реално три куба,защото първият,който се поставя е от без значение.
ПАРОДИЯ.Направо да й бяха дали грошовете наготово.Наистина,наистина не разбирам защо бутат напред тази некадърница!!

Браво Елизабетче.Брутална битка и ти си шампион.

# 1 466
Мнооооого ме е яд!
Съжалявам, ама се надявам Елизабет да победи Мартин.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:33 от DebSs

# 1 467
Представям си Симеон как се радва...
Че не е на нейното място да се гърчи по трасето, нали? 😉

# 1 468
Със сигурност не бих си причинила следващ сезон. Тук няма игри. Ако си куц, сляп, прост си победител. Тези, които могат да покажат достойни качества са мачкани и унижавани. Толкова тежка и отвратителна игра не бях гледала. Дано Елизабет е добре след нея.

# 1 469
ЕВАЛА ЕЛИЗАБЕТ !!!
ШАМПИОН !!!!

Общи условия

Активация на акаунт