💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 624
  • 1 784
  •   2
Отговори
# 1 425
Ако бях аз до сега 5 линейки да бяха пратили..

# 1 426
Страхотна воля и игра от Елизабет. Надявам се злобното мишленце да победи Кремена, напълно го заслужава.

# 1 427
Добре, бе, каква е тая помия. Мани и Поли седят и балансират, като играят други им излизат душите. Гнусно шоу!

# 1 428
  • София
Айде, Джуджиииииии
мачкай жалката продукция!

# 1 429
Нали отпадналият участник отива при Мартин? Не отписвайте все още Елизабет.

След толкова тежка игра едва ли някоя от двете ще може да направи нещо срещу Мартин

# 1 430
  • София
Това е нечовешка игра, тези луди ли са. Че те на мъже не са давали такава изтощителна игра.

И ако са високите температури... Те не само изтощават, но и обезводняват.

# 1 431
  • София
Ще ги осакатят тези момичета. Това не е за жени като тип битка.

# 1 432
Може да не харесвам Елизабет като човек, но евала за енергията и усилията. Не се отказва.
Никой път няма да дадат такава игра на Мани и Паулина.

# 1 433
Браво на Елизабет !!!
Страхотна е просто !!!

А играта е садистична за жени. Три пъти по това трасе на 30-35 градуса е убийствено тежко.

# 1 434
  • Брюксел / София
‘Начи само бълъци или пълни малоумници, които гледат в момента могат да се запишат за следващ сезон. Няма такива гавра! Тази игра е опасна за здравето, поне за Елизабет. Тъпарев е за съд! Пълни кретени да тези от продукцията!

# 1 435
  • London
Добре, бе, каква е тая помия. Мани и Поли седят и балансират, като играят други им излизат душите. Гнусно шоу!

Да много резонно за едни лесно, за други до линейка.

# 1 436
Кремена дори и да е по-бавна, изобщо не се задъхва, докато на Елизабет това ѝ коства неимоверни усилия. Нека пак някой каже, че са равни по сила с Ваня.

Елизабет е 40 кг и е гимнастичка,а Кремена видимо е по-една и се занимава с фитнес.Разликата е голяма.Аз казвам едно браво на Елизабет.

# 1 437
  • Mediterraneo
Гнусна битка. Като оная мъжката с веригите по вратовете. Жал ми е за жените, онзи ден ми се ревеше за момчетата.

# 1 438
Това трябваше да е битката в първата част … и Мани да има същото предимство като Кремена сега … Frowning1
Тия се гаврят с жените Rage

# 1 439
О, това е садизъм! Не мога да гледам.
Ще пусна в края.

Само се сещам за битката на Семира и Габи- тичаха на едно понтонче е вкарваха топчета. Няма никаква равнопоставеност.

А какво да кажем за играта между Мани и мис Ели...
Между другото това е единсвената битка, която не съм гледала. Пътувах и като разбрах, че Мани печели ми беше достатъчно.
За характера и упоритостта, които проявява Елизабет печели уважението ми и преди я оценявах като играч, но сега просто съм без думи.

Общи условия

Активация на акаунт