💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 649
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 440
Отдавна не съм виждала такава воля за победа, колкото в малкото. Евала на момичето!

# 1 441
  • У Диспансера ...♥♥♥
За никоя от двете не съм, но това момиче даде всичко от себе си, че и отгоре…
Аз през телевизора не мога да гледам, тоя Димо как коментира като вижда как ще колабира всеки момент 🤦🏻♀
Такива жалкари са, тук хемороиди ще им излязат от напъни, Манка скок, подскок и до пет кубчета .

# 1 442
Тия се гаврят с жените Rage
Те се гаврят с всички, освен с Мани и Паулина.

# 1 443
  • Варна
Нечовеци са от тази продукция. Не заслужават това тези момичета. Разбирам, че си следват план сценарий, но не може едни да редят " клечки за зъби", а други да си изсипват вътрешностите по терена.

# 1 444
  • London
Кремена дори и да е по-бавна, изобщо не се задъхва, докато на Елизабет това ѝ коства неимоверни усилия. Нека пак някой каже, че са равни по сила с Ваня.

Елизабет е 40 кг и е гимнастичка,а Кремена видимо е по-една и се занимава с фитнес.Разликата е голяма.Аз казвам едно браво на Елизабет.
Гимнастичките са издръжливи.....ех как можеше да ни радва сега на Световното това момиче, ако не беше тая контузия. С такава воля няма как медал да не вземеш. Много тъжно.

# 1 445
Невероятен дух за победа от Елизабет!!! Просто невероятен!!!

# 1 446
  • София
И аз това се удивлявам, как Димо си дрънка преспокойно, като гледа тоя гърч!

# 1 447
Тия се гаврят с жените Rage
Те се гаврят с всички, освен с Мани и Паулина.
Да, говоря за тази конкретна битка тъй като досега не е имало физическа битка при женски двубой в такава степен като сегашната !!!

# 1 448
На тая тежка битка трябваше да им дават по 5 минути пауза през определено време.

# 1 449
И аз това се удивлявам, как Димо си дрънка преспокойно, като гледа тоя гърч!
Аз спрях звука, бясна съм.

# 1 450
  • Брюксел / София
Ето защо много, ама много трябва да се мисли, когато се подписва договор! Евала на Александър, че финансово можеше да си го позволи и им показа среден пръст на продукцията. Аз ако бях на Елизабет, която изобщо не харесвам, им тегля една дълга - имам предвид дълъг поздрав и си тръгвам.
Димо дразни само с това каканижене!

# 1 451
На тая битка виждам 80 процента от мъжете издъхнали. То верно, че ги храниха продукцията за “женските битки” ама тия двете са абсолютни гладиатори. И двете вече са ми симпатични само заради това, което им причиниха физически.

# 1 452
Дотук най-доволни са тези, които кешират - продукцията и др Simple Smile

# 1 453
Ето това е садизъм!!! Горката Елизабет!!!  Представям си Симеон как се радва...

# 1 454
Единственото хубаво нещо в този епизод беше спасението на Красима. Вярвах, че ще отпадне.
Всичко друго ме ядосва. Абсолютна гавра.

Общи условия

Активация на акаунт