💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 704
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Тази игра и  за мъжете щеше да е тежка.Как могат да повредят младото момиче с тези тежести.

# 1 411
Таткото на Мани прави мЪни с Тупарев, затова си е до сами финала мутрата нагла.

# 1 412
  • Където морето целува небето...
Елизабет никак не изглежда добре! Не я харесвам, но е ужасно това, което им причиняват, на фона на кубчетата на МанкА. Започвам да си мисля, че за нея ще е линейката.

# 1 413
Елизабет явно има ментални дефицити - няма идея от физика, лостове и сили и опитва да компенсира със сила. Това и коства много. А след толкова спорт би трябвало да има подсъзнателен усет къде да дръпне, накъде да бутне... Добре, че има много хъс и енергия.

# 1 414
БРАВО голямо и на двете за битката !!!
Борят се мъжки !!!

# 1 415
Няма ли край тази гадост и гавра с тези жени, направо не искам да гледам.

# 1 416
  • София
Кремена дори и да е по-бавна, изобщо не се задъхва, докато на Елизабет това ѝ коства неимоверни усилия. Нека пак някой каже, че са равни по сила с Ваня.

# 1 417
Това е нечовешка игра, тези луди ли са. Че те на мъже не са давали такава изтощителна игра.

# 1 418
Мъчно ми е да гледам Елизабет. Не е нормално това нещо...

# 1 419
Линейката идва за Елизабет, много е червена в лице, сигурно е получила топлинен удар милата!

# 1 420
О, това е садизъм! Не мога да гледам.
Ще пусна в края.

Само се сещам за битката на Семира и Габи- тичаха на едно понтонче и вкарваха топчета. Няма никаква равнопоставеност.

# 1 421
Кремена дори и да е по-бавна, изобщо не се задъхва, докато на Елизабет това ѝ коства неимоверни усилия. Нека пак някой каже, че са равни по сила с Ваня.
Не мисля, че Ваня би се справила много по-различно от Елизабет в тази игра.

Много е червена Елизабет, може да получи топлинен удар.

# 1 422
О, това е садизъм! Не мога да гледам.
Ще пусна в края.

Само се сещам за битката на Семира и Габи- тичаха на едно понтонче е вкарваха топчета. Няма никаква равнопоставеност.

А какво да кажем за играта между Мани и мис Ели...

# 1 423
Вярно е садизъм, и гавра, садистична гавра!
Нещастници скапани!

# 1 424
  • London
Ох жал ми е за това младо момиче....първо на гимнастиката линейки, сега тука.....

Общи условия

Активация на акаунт