💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 82 286
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 645
На мен ми се виждат що годе еднакво провиснали от задния край, и за това си мисля, че пръта на Борис е по мек, но може и да ме лъже окото.

# 646
  • София
Паулина с всеки път ми става все по-противна. Пълна патица, дори като козите не е, че те поне са по-приятни.

# 647
На мен ми се виждат що годе еднакво провиснали от задния край, и за това си мисля, че пръта на Борис е по мек, но може и да ме лъже окото.
Ето една хубава снимка от поста на Мари
Скрит текст:
Ясно се вижда, че балансирането на Поли е по-умно, задната част на пръта е по-дълга, с което компенсира разликата в теглото. Като за това си помага и с отпускането на един от краката.

# 648
Аз се надявам много хора да преосмислят желанието си за участие в ИВ4, докато гледат този сезон.
Аз мисля, че доста Мани-та ще решат, че имат шанс и ще се запишат Simple Smile

# 649
И на последната снимка нейният е по-малко извит. В което при еднакви прътове няма логика, при положение, че го е хванала по-близо до средата. На Стоян също стоеше по-изправен, дори когато си отпусна ръката.
Стоян с два пръста:

Всички:

# 650
  • София
Радвам се, че не се реши съдбата на племената на капитанска. Нямаше и логика. Това става при първата номинационна или на териториална както писах. Промото ме подведе, че евентуално може да има изненади, а то пак подвеждащ монтаж. Този път им се получи, браво.

Капитанската битка бе женска отвсякъде. В теории на конспирациите (за по-меки лостове, плитки и пр.) няма да влизам, а и не ми пука. Но и за малките деца е ясно, че мъжките мускули/ръце не могат да издържат дълго време изправени, камо ли да балансират нещо. За капак и стъпили на греда. Доооообреее беее. Наистина страшна таз ''амазонка''
Поли ми става все по-дразнеща и отвратителна. И нали тя трябваше сама да се грижи за козите, какво и пригласяха придворните пажове?
Отделно Стратимир и Рабухчиев големи мързели излязоха, как пък не ги е срам, честно. Вальо и Милена свършиха сами 90% от работата възложена от стопанина. За мен тримата трябва да бъдат санкционирани по някакъв начин. Наглост е това.

Не съм гледал промото, но при положение, че останаха 5-5-5, утре 100% бойците ще са последни, защото няма вече как да пазят недоразумението Тъ да не играе по трасето. Така че те ще са дотам, докъдето Мани се включи в играта. А да не забравяме и Кремена. Още един воденичен камък. Жалко, че толкова силни и комплексни мъже ги събраха с толкова некадърни дропли.
Само Соня я биваше в игрите и бе сред най-добрите изобщо в сезона.

# 651
Радвам се, че не се реши съдбата на племената на капитанска. Нямаше и логика. Това става при първата номинационна или на териториална както писах. Промото ме подведе, че евентуално може да има изненади, а то пак подвеждащ монтаж. Този път им се получи, браво.

Капитанската битка бе женска отвсякъде. В теории на конспирациите (за по-меки лостове, плитки и пр.) няма да влизам, а и не ми пука. Но и за малките деца е ясно, че мъжките мускули/ръце не могат да издържат дълго време изправени, камо ли да балансират нещо. За капак и стъпили на греда. Доооообреее беее. Наистина страшна таз ''амазонка''
Поли ми става все по-дразнеща и отвратителна. И нали тя трябваше сама да се грижи за козите, какво и пригласяха придворните пажове?
Отделно Стратимир и Рабухчиев големи мързели излязоха, как пък не ги е срам, честно. Вальо и Милена свършиха сами 90% от работата възложена от стопанина. За мен тримата трябва да бъдат санкционирани по някакъв начин. Наглост е това.

Не съм гледал промото, но при положение, че останаха 5-5-5, утре 100% бойците ще са последни, защото няма вече как да пазят недоразумението Тъ да не играе по трасето. Така че те ще са дотам, докъдето Мани се включи в играта. А да не забравяме и Кремена. Още един воденичен камък. Жалко, че толкова силни и комплексни мъже ги събраха с толкова некадърни дропли.
Само Соня я биваше в игрите и бе сред най-добрите изобщо в сезона.

Как дотам докъдето ?! … тя ще е първи пост !!!:joy:

# 652
  • София
За игрите
Трябва сериозно да помислят за разделение на индивидуалните битки само между жени и само между мъже, защото в над 90% от тези смесени битки всичко е ясно предварително. Такива изключения като Милена този сезон и Ваня на два пъти в миналия сезон са рядкост.
Така ги нагласят нещата, че уж да са с равни шансове мъжът и жената, обаче се престарават и вместо това се получава игра в която жените имат голямо предимство, а се създава илюзията, че са равностойни двата пола. Няма как да са равностойни. Най-престижните и класически олимпийски спортове (и летни и зимни) отдавна са го доказали.
Като искате равен шанс, то им давайте само пъзели и толкоз.
Иначе е смешно и негледаемо.
Какво им пречи да има жена и мъж победител? Ще е много по-интересно.

А за анкетата
Аз съм за племенните битки. А особено любими са ми тези в които има индивидуални директни сблъсъци за точки.

# 653
Нямам търпение да видя реакцията на Мани, като и кажат че трябва да играе и то първа, а не да стои на последния пост и нищо да не прави.. Joy

# 654
  • London
За игрите
Трябва сериозно да помислят за разделение на индивидуалните битки само между жени и само между мъже, защото в над 90% от тези смесени битки всичко е ясно предварително. Такива изключения като Милена този сезон и Ваня на два пъти в миналия сезон са рядкост.
Така ги нагласят нещата, че уж да са с равни шансове мъжът и жената, обаче се престарават и вместо това се получава игра в която жените имат голямо предимство, а се създава илюзията, че са равностойни двата пола. Няма как да са равностойни. Най-престижните и класически олимпийски спортове (и летни и зимни) отдавна са го доказали.
Като искате равен шанс, то им давайте само пъзели и толкоз.
Иначе е смешно и негледаемо.
Какво им пречи да има жена и мъж победител? Ще е много по-интересно.

А за анкетата
Аз съм за племенните битки. А особено любими са ми тези в които има индивидуални директни сблъсъци за точки.
И аз същото написах вчера и се подписвам. Много са ми тъпи междуполовите битки и наистина предизвестени.

# 655
Няма нужда да има отделни игри за мъже и жени, ако не наблягат толкова на силовите изпълнения. И без това е мега скука както да гледаш как се влачат торби и камъни, така и как стоят по половин час на място. Да има повече компоненти, които искат съобразителност, ловкост, точност, баланс, плуване и нещата се изравняват. И някакви предизвикателства, които искат воля, тип преодоляване на нещо неприятно.И да си оправят кастингите, защото със слабоумни атлети и кекави интриганти няма как да се получи нещо смислено.

# 656
  • През девет планини в десета...
Кога преди Паулина е идвала на арената с опашка и лента, защо точно когато ще балансира с глава не е с обичайно пуснатата си грива, в началото на играта водещия трябваше да я накара да си смъкне опашката на тила. До скоро гледах ИВ като филма Смотаняци. Вече не ми е смешно, тъжно ми е...

# 657
Аз пък мисля че се вижда че преди всяка битка се връзва на опашка или плитка. Сега напоследък ходи навсякъде с опашка или кок даже и по интервютата. А и все пак месец юли - нормално е да връзва дългата коса

И повече ме вълнува новия епизод и разпределението на Бойците

# 658
За мен въпросът е приключил. Имам очи, уши и нещо между тях.
За мен също. По същите причини. Misc End

# 659
  • Берлин
Мисля, че Стоян иска да се отърве възможно най-бързо от всичко (по примера на други преди него, на които "много им се играеше", и без неустойки. Вял, апатичен и с толкова много тв време, айде бе.
Паулина,Манка, Кремена и дребната жълта - гнусни са ми точно толкова, колкото лъжица течен шоколад от устата на Елизабет в тази на Андрей. А последният как игриво гледа в синхроните...друго си е да си желан и харесван мъж,налЕ

Общи условия

Активация на акаунт