💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 82 271
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 660
Опашката на Паулина със сигурност помага да стабилизира пръта на главата. А гола потна глава на слънце работи точно в обратната посока. Доколко прътовете и тежестите върху тях са еднакви - ще повярвам само като има теглене на жребий кой къде да застане.
Най-накрая да пуснат Мани да покаже какво може и гледам на промото ще бъде наредено асистентите да се включат(жалко, че Валентин нямаше такива, но такъв му бил сценария).
Като я гледам със спасителната жилетка явно и в морето ще я влачат… Само да не я удавят…

# 661
  • Испания
alex_ivanov769 The CHAMPIONS 💛

Когато бяха всички и когато победителят беше сред тях.

# 662
Довечера дано всички минат по въжената стълба. В синият отбор със сигурност има хора с претенции на по-добри от теб, теб и теб. Искам да видя как се вдигат тези килограми на ръце.

# 663
Ахахаха .. победителят в жестока схватка, от която излезе ... победен Simple Smile
Скрит текст:

Но съм съгласен, че постъпи най-умно от всички като си тръгна от шоол-а.
И чакам с нетърпение да изтече срока на договора му за да видим "кирливите" ризи на ТЪпарев.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:03 от Bengun

# 664
  • Испания
Паулина,Манка, Кремена и дребната жълта - гнусни са ми точно толкова, колкото лъжица течен шоколад от устата на Елизабет в тази на Андрей. А последният как игриво гледа в синхроните...друго си е да си желан и харесван мъж,налЕ

МишУенце, шокоУад?

# 665
За вчерашната битка не ми пука толкова, че Паулина е с плитка, колкото че направиха така, че да трябва да се балансира на греда. Видимо е че на Борис крака сигурно е 7-8 номера отгоре и докато на Паулина леко и стърчаха пръстчетата на последния етап на дъската, който стигнаха на Борис тя се падаше на средата на ходилото и това определено ти схваща сухожилията на краката и започваш да се клатиш и губиш баланс. Както каза предишен коментар - логиката, реденето на пъзели, стрелянето с прашка или фунийки, дори и с топче няма влияние от пола, но когато са Мани и Паулина все са статични битките. Паулина един път излезна на елиминация с Мартин и видяхме колко струва. Стана ми жал и за Милена. На нея на индивидуални битки и видяха сметката да са силови, ама двете кокони само се подпират на битките и трупат жълтици и имунитети по 2 седмици.

# 666
Колко по-интересен би бил сезонът, ако ги нямаше Мани, Кремена и Паулина. А Елизабет просто играеше и не й слушахме постоянните злобни коментари и не й гледахме детинското поведение.
Провалиха предаването с бутането на неадекватни и нагли играчи. Дори Паулина да е победила честно и почтено, в което се съмнявам, а и имам очи (пак казвам - щом играе Мани или Паулина, то трябва задължително да спечели или да има предимство), няма как да я сметна нея за силен играч. Посредствена, нахална и дразнеща. Явно са се разбрали нещо с Тупарев, така че да продължат да си я бутат, но поне да не й дават наградата.

# 667
Бляк, това със шоколадчето...по-гнусно от заврените гащи.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:40 от victoria vassileva

# 668
  • Където морето целува небето...
Там наистина ще излезе някоя заигравка. Не помня кой тук още преди много време го предрече, че Мишленцето ще има проблеми Simple Smile

# 669
  • Испания
Там наистина ще излезе някоя заигравка. Не помня кой тук още преди много време го предрече, че Мишленцето ще има проблеми Simple Smile

Аз. Писах, че ще бере ядове. Тогава не знам защо, започнаха да пишат за него и Красима, че бил я харесвал и затова уж все бил против нея.

Аз ги видях тези двамцата от първия момент, когато лиглата го завлече на една пътечка да му промива мозъка. Тогава адски се учудих, защото мислех, че Андрей няма да се съюзява с никого.

# 670
Честно казано не мога да преценя доколко е помогнала опашката на Паулина, но като жена с по-малки стъпала определено имаше предимство спрямо мъжете. Като цяло не смятам, че е слаб играч, но ми е много смешно, че  с няколко по-добри представяния в началото и' се изгради име на екзекутор, а всъщност в отборните игри се представя доста посредствено. Милена вече е друго нещо,  не знам танцьорка ли е, каква е, не ме и интересува, вижда се момичето как играе, раздава се, пада, става, работи, няма мрънкане, няма умоляване за внимание  и удобрение. Беше много грозно вчера Вальо и Милена замръкнаха в тази трева, онези двамата едри и силни мъже се скатаха трима души да се справят с две кози, ами голяма лиготия е това.
Много е хубава Паулина, не се справя зле в игрите, но просто това кокетство, желание да е център на внимание, пазарене, много дразнят и в очите ми олеква. Взе си две седмици имунитет и пак грабна грошове, че и за още повече ламти.

Иначе като цяло в предишните сезони по това време вече имах силно изявени фаворите, които пък си имаха врагове, както се казва горях в някакви противоборства, пък тук едно вяло, безжизнено, все чакам да се засили интереса ми и сега осъзнах, че ни е сме пред разпад на едно племе, а аз имам чувство, че още съм в първите епизоди, когато тепърви им запомням имена. Кратко казано сиви са ми играчите - да, има симпатяги, има силни, ама не и така да те дръпнат рязко. И много ми липсва плуването, така да стоиш и да гледаш в захлас някой как плува.

Тъкмо си мислех Мани как ли ще се качи по това въже и видях две живи греди, на които е стъпала, за какво говорим.
Моят любимец с аватара на Ана-Мария догодина ще има много материал за избор с манините изяви.Joy

# 671
Аз пък докато гледах битката с досадните приказки на Поли и погледът на Борис си припомнях един нецензурен израз с фар, който беше тематичен и си представях как той това си казва на ум Joy
Битката просто си беше предвидена за Поли. Тя има една силна страна реално - баланс и винаги и пускат това, за да спечели. Стоян там е трагичен, а Борис, колкото и да е комплексен, не може да се сравни с една жена с малки крачета в тази битка.

# 672
Аз не разбирам Елизабет какъв толкова голям проблем има с Красима? Не виждам нищо лошо в поведението на втората. Дори и да позира за пред камерите, това не разбирам с какво вреди на някой друг, освен на нея самата. Андрей влезе с толкова силна заявка, за индивидуалист, за аутсайдер, за самодостатъчен, а олекна страшно. Кремена е пълен отврат. Мислех подобно за Соня, но сега тя ми се вижда класи над това ново недоразумение.  Оффг, не знам накъде по напред да гледам, почти всички са с неприятна визи и още по неприятни характери. Нито за гледане, нито за слушане стават.

# 673
Борис пак много добре се представи вчера, браво. А Паулина като си спомня как щеше да колабира на битката с Мартин... Пада, пуфтя, даже малко жал ми стана по едно време. И тя като Мани - дай й нещо просто да стои..

# 674
Ех, тези вторници, скукааа.
Битка като за Поли - Победител и нищо друго! Опашката определено и бе допълнителна опора, но пък си я представих Паулина в някаква динамична игра. Не става така, ще вземат да се окажат равностойни. Wink
Разбрах накрая, че Мани се обиди на червей.

Общи условия

Активация на акаунт