💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 82 316
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 675
Ако Паулина беше на мястото на Милена и беше победила там Боби, бих я признала за комплексен и добър играч. Да крепи на глава и на греда, айде няма нужда.То по същата логика и Мани е дъ бест и дъ уан. И за да не подскачат излишно феновете на Паулина опашката не носеше тежеста на пръта, а й даваше допълнителна стабилност и опора, което не е малко. Факт, че гола потна глава играе точно в обратната посока. Изобщо не искам да омаловажавам победата й, но фактите са си факти. Екзекуторката. И тя гордо пърха с мигли.

Много ми е тъпо за бойците и за тези две жени в техния отбор.

# 676
# 677
  • Където морето целува небето...
Ммм, гащичките....

# 678

Поли ми става все по-дразнеща и отвратителна. И нали тя трябваше сама да се грижи за козите, какво и пригласяха придворните пажове?
Отделно Стратимир и Рабухчиев големи мързели излязоха, как пък не ги е срам, честно. Вальо и Милена свършиха сами 90% от работата възложена от стопанина. За мен тримата трябва да бъдат санкционирани по някакъв начин. Наглост е това.

Може би именно това е причината за мъмренето и ще се радвам, ако и тримата отнесат наказание.
Ама истинско наказание, а не "мъмрене пред строя". Щото на Козата Спаска й е все тая кой какво мрънка. Тя има имунитет и двама слуги!

# 679
Да се скарат на Паулина или Мани? Вие вярвате ли? Аз не.

# 680
Опашката на Паулина със сигурност помага да стабилизира пръта на главата. А гола потна глава на слънце работи точно в обратната посока. Доколко прътовете и тежестите върху тях са еднакви - ще повярвам само като има теглене на жребий кой къде да застане.
Най-накрая да пуснат Мани да покаже какво може и гледам на промото ще бъде наредено асистентите да се включат(жалко, че Валентин нямаше такива, но такъв му бил сценария).
Като я гледам със спасителната жилетка явно и в морето ще я влачат… Само да не я удавят…

За жребия е много добра идея (не че и той не може да се манипулира).

Но в случая опашката според мен не е помагала. Опашката стабилизира пръта да не се плъзне назад към тила и толкова. С нищо не помага за равновесието на двете рамена на пръта.
Колко е огънат прътът пък има елементарно обяснение - ми ръцете висят на него и го дърпат надолу от двете страни, а балансът се получава от това, че едната или другата придърпват малко повече. Балансът може да се подсигури и без това, ако опорната точка не е в средата, а леко се измести към "товаря", това си е хем лост, хем по-конкретно везна. И основната трудност е в това колко ще издържи състезателят с ръце нагоре. Е, то се видя, че мъж със здрави мускули не може да издържи колкото жена, защото неговите мускули имат много по-голяма нужда от кръвоснабдяване. И за капак се прибави и гредата, която за мъж е процентно много по-тясна, отколкото за жена.

# 681
Те най-малкото, което могат да направят, е да съобразят дебелината на греда с това дали е мъж или жена..

# 682
Тя Мани отдавна трябваше да е дисквалифицирана и напуснала, защото вреди на отбора си и създава неравнопоставеност между племената с това, че за нея винаги има компромис да я мъкнат, а те тръгнали да се правят на строги довечера...

# 683
Както ви чета излиза, че трябваше да обръснат Поли, за да е равностойна битката.

# 684
  • София
Както ви чета излиза, че трябваше да обръснат Поли, за да е равностойна битката.
Можеше ошашката ѝ да не е вдигната нагоре, а вързана ниско долу. Истината е, че не обърнах внимание на това снощи, но между това да няма високо вързана опашка и да бъде обръсната има поне три оставащи варианта.

# 685
# 686
  • София
За огънатия прът на Борис според мен причината е, че той държи пО нашироко, по-встрани от другите двама, и ръцете му натежават.

Никак не съм фен на Паулина, моля моля Grinning, но ако беше тя с наклонения фар, щеше да има подозрения, че е закрепен по някакъв нечестен начин, та не пада от подобна позиция.

# 687
Ем.. то от тази Паулина как няма да ти падне фара ..

# 688
Уж игрите са по-интересни този сезон, но реално почти няма съспенс в капитанските и елиминационните битки.
Отива Елизабет на капитанска и игра като за нея (дори май тя самата си каза, че играта е като за нея). И хоп - Елизабет печели. Шок! Отива Паулина на капитански и й дават баланс - единствено там би била добре. И хоп - 2 капитански печели. Шок! Отива Мани и ще й дадат ли плуване, пъзел, катерене, логическа задача? Не. По възможност най-статичните игри, белким успее да бие. И побеждава. Шок! Отива Мани срещу Елия и изведнъж Елия губи всякаква мотивация и желание да играе. Отива Паулина срещу Мартин, пада, става, влачи се като дроб, но с малко помощ и "късмет" и шок - побеждава.
Предлагат имунитет на точно определени играчи, помага им се, да ги накажат с нещо - абсурд. Междувременно Габриела и Елена чакат с нетърпение да им приключат игрите с отшелника, за да си ходят, а Соня изведнъж от почти първа става последна и хич и не се впечатлява. Семира толкова си можеше, но след едноминутната елиминационна игра беше най-щастлива за целия си престой в предаването. Сега и Стоян, който е още вътре, сякаш няма търпение да си дочака реда за излизане.
Капитанските, в които Милена и Рабухчиев спечелиха, бяха доста по-интересни и динамични. Там до последно не знаех кой може да победи.
Разбирам нежеланието на голяма част от участниците да продължават да участват в тоя цирк. Влезли са с идеята да са главни герои, а са им отредили ролята на статисти или помагачи. И на мен би ми било тъпичко.

# 689
  • През девет планини в десета...
От комбинацията на липса на възпитание, посредствен ум и  неоправдано високо самочувствие се раждат Манита. Ти го обиждаш, то си мисли че му правиш комплимент. Има много такива хора и си мисля, че е някакво психическо отклонение. Например Луна беше същата в биг брадър и ги побъркваше. Незнам как може да се справи човек с такъв тип хора. Трябва голяма воля да не го удушиш такова леке. На Морунов, и Стоян трябва да им дават всяка седмица по 100 гроша за търпението. Както би казала Мани "Морунка, Тянка, късичко, късичко...."

Общи условия

Активация на акаунт