💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 905
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Айде бигбрадърски глупости. Предполагам, че сценката е извадена от контекста и всъщност звучи доста по-различно.

# 856
На каква романтична нотка завършихме. Ако вземе да напусне Красима тази седмица, язък!
Интересно обаче как Красима стана Прасима, а на Борис му хлътнаха бузите.

# 857
  • София
    Промото за следващия епизод беше много съдържателно. Smile

# 858
    Аз искрено се надявам отношението на Стоян към Мани да е подигравателно с цел да си съхранява нервите, понеже паднах като и каза на стълбата "Мани, хайде, душице" Много ще ми падне в очите, ако се окаже, че всъщност си я харесва.

# 859
    • София
    Е какво стана с големият мъж Симеон, защо не отиде на елиминации, нали искаше....
    Защото смята Елизабет за противник, когото Красима може да победи в сравнение с Борис и самия него. По-скоро е опит да предпази Красима и да се отърве от Елизабет, отколкото да запази Борис.

# 860
    Хареса ми Симеон как заби нож на Елизабет, на Андрей щяха да му изхвърчат очите.

В последната сцена от промото сигурно просто утешава Красима заради нещо си. Звучи все едно някой я е обидил и тя е разстроена.

Искам Красима да се върне, симпатична ми е и ми се вижда, че няма грам злоба в нея.

# 861
    Залагам, че и двете ще се върнат.
    Има интрига между тях, няма да ги изпуснат още от Продукцията.

# 862
    Нещо се разсеях и не разбрах какво е наказанието на приключенците.
    Доста тъпотии излъчиха накуп в епизода.

# 863
    Твърд глас за Красима от мен в анкетата.

# 864
    • София
    Нещо се разсеях и не разбрах какво е наказанието на приключенците.
    Отнеха им храната в Стопанството и им оставиха само хляб и сол.

# 865
    Гласувах в анкетата за Елизабет. Добър играч е, но и останалите от племето са добри. Реално си беше редно едната номинирана да е Красима заради пропуснатата битка, в която жертваха Елена. Но Красима, макар и да е глупавичка, не ме дразни. Докато просто не понасям Елизабет. Колкото и да е добра в някои игри, акъл й липсва, а характерът й е ужасен. Прилича ми на Йоанна от миналия сезон, която също не изтрайвах заради отвратителния характер. А Йоанна дори беше по-силна в игрите.
    Не мога да слушам Елизабет - хем дразнещ глас, хем жалки изказвания и поведение. Лигава и злобна. Мога само да й гледам представянето. Убедена съм, че няма да отпадне. Виждам я като част от обединеното племе.

# 866
    Стоян нали е с връзки там, Витомирму е подшушнал да направи интрига "любовни заигравки" с прасима Ииии утре ще гледаме немощни сценарни обяснения за да предизвикаме интерес ще се вземат ли младите

# 867
    • Испания
    Видяхте ли тръгването от съвета. В един момент между дърветата пред Борис и Красима са Елизабет и мишленцето. Тя го прегърна през кръста, после си свали ръката.

Скрийншот на момента.

# 868
    Червените са като една италианска фамилия Simple Smile как да не ги харесвам? Мани само се заканва и зарича. В последствие е като прилъгано малко дете. То при тях скучно няма. Не се ядосвам на Мани, Неделчо и Стоян. Но Морунов си ме дразни. Той не ги успокоява, а само си трайка. А Стоян все се ядосва на Мани и никога не я е изоставил. По трудният начин разбират, че са едно цяло. И трябва да им го призная, че преди пъзела бях втори и беше коректно Стоян един път да похвали Мани. Така може и да имат шанс те да избират играчи, а не тях да ги избират. Ще е интересна битката в петък. Ако утре червените паднат в петък ще гледаме четири жени.

# 869
    Поли днес много ме издразни за лиготиите с козите. Калпазана си е от класа. После малко се рабилитира с отказа да хапва. Абе никак не я харесват от продукцията , противно на мненията тук. Показват всичките и издънки, редовно и подчертават мързела, и излъчват негативните коментари към нея.Лансирането и на битката с Марто , си беше чисто заради Симеон.т.е той е лансирания и облагодетелствания. Стратимир и Милена са ми любимците в отбора.
    От вчера имам лека симпатия към Мани , май при нея всичко е яка защитна реакция, доста зле май е живяло това девойче.
    Андрей тотално ми е вече извън всякакви плюсове. Освен че не показва никакви качества на терена много често напоследък, съвсем се побърка с дребното злобното
    От играта с пъзела накрая стана ясно едно ..Неделчо няма топки Smile Ми само него не го заболяха (така звучат пристрастните коментари )

Общи условия

Активация на акаунт