💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 859
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Аз не разбирам Елизабет какъв толкова голям проблем има с Красима?
На този етап изглежда като психологичен.

# 871
Покажи ми къде е държал реч пред цялото племе колко лошо е да не се жертваш за племето,  и ще се съглася.
Такава реч не е държал, но цялостният му образ е такъв - пожарникарят, честният, доблестният, на племенните съвети са все едно мъдри мисли, а накрая  направи същото, което направи кифлата Паулина. Само те двамата впрочем го направиха.

Пак повтарям.Ако не си беше отворила голямата уста Паолина и да държи реч и да държи сметка на другите,  няма проблем да вземе жълтиците.Това Морунов не го е правил.Освен това не е отказал да нахрани племето за три дни,  за да зяпази собствения си…  сещаш се.

# 872
  • Germany
Мда, редно си беше Стоян да похвали Мани, че му е оказала честта да плува с нея на гърба си😉 Странни отношения имат в това племе, говорят ги едни, а после набързичко забравят…

# 873
Аз очаквам в петък да отпадне Красима. Не ми се иска, симпатична ми е, но явно контузията ѝ е сериозна. Само се надявам да не я елиминира Мани, че съвсем ще ѝ се вдигнат акциите. Grinning

# 874
La Vikinga, викаш, Симеон видя жената на живота си, и реши да я запази, да му мие, рине, чисти 😄
Късметлийка е Красима, уреди се с Убавец 😏
Кое племе мислите, че ще падне утре?

# 875
  • London

Да не ревнува Мише? Вече всичко очаквам от сериала....Joy

Аха....май и аз се оказах права за Красима и Симеон. Нещо накрая имаше там....цър пър.

# 876
Не може да се сравняват Поли и Мани. Поли се  раздава на макс и плува много добре.
Иначе ми е противен Симеон, защото преди съвета се само предлагаше за номинация, а после се нацупи като Елизабет го номинира. Аман от лицемери.

# 877
Ако Бойците паднат, а Мани категорично не иска да си купи имунитет, пак ще ходи да ги "думка". И продукцията пак трябва да мисли игра като за нея.
Възможно е Приключенците да паднат. Все пак Паулина е с имунитет, няма драма.

# 878
Като племе Бойците определено са най-интересни. За какво ми е да гледам женски интриги при Жълтите и обичам те/не те обичам при сините - само при Бойците има комплексни отношения.
Надявам се утре да паднат Приключенците, да номинират Милена и Валентин и да си тръгне Милена. Най-скучна ми е като екранен образ.

# 879
Не лош епизод като цяло.
Хубава игра и хубав съвет.
Драма за няколко кафета и няколко цигари.
За мен Поли реагира напълно адекватно на ситуацията и не се опита да клинчи като Алекс.

И да кажа и една добра дума за Мани. Независимо, че Стоян и беше опора/носач/влекач през по-голямата част от битката не успя да забави много Бойците. Очаквах да е много по-зле, една мнооого малка червена точка от мен за това, че не каза НЕ МОГА Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 23:50 от Bengun

# 880
  • London
Да не ревнува Мише от Красима? Вече всичко очаквам в този многоъгълник.Joy

# 881
  • Испания
Андрей отива при Туджаров.

Там се виждат Стоян, Елия, Морунов, Рабухчиев, Полимир, Габриела.

# 882
Играта беше много интересна и......дойде време за пъзела. Яд ме е, защото жълтите реално нямат подреждач на пъзелите, натрупват огромна преднина и греда. Кефят ме как се справят, работят като добре смазана машина. Машалла на Красима. Милата като минаваше по стълбата и за малко да я потопи. Да ме извиняват двете с Елизабет, но отдавна нямат задници за този тип гащури.
Неделчо просто е безапелационен. Стигне ли до пъзела, играта за другите отбори приключва.
Драмата с кафето и цигарите е жалкарска. Не схванах каква е идеята с двете цигари, след като е непушачка, а май от тяхното племе никой не пуши, но коя съм аз та да разбера стратегиите Паулинови или Тупареви.
Ами гласувах за Андрей, чисто първосигнално. Много добре се справя в игрите, но ми е неприятно това момче и това е.
Обаче Смайли не спи! Пак ги гепи мишленцата как се гушкат успокоително. Grinning
Убедена съм, че тази тирада Симеонова е извадена от контекста и утре ще се разбера какво всъщност е искал да каже авторът и защо.
Андрей се облещи малко повече на номинацията на Елизабет, отколкото Стратимир от номинацията на Семира.
Определено искам да се върне Красима. Срещу когото и да се изправят. Готино ще е да се върнат и двете, но Красима да се спаси първа, та мишлетата да се вбесят съвсем.
Не симпатизирам на Паулина изобщо и въобще, в началото на епизода и лиготиите й с козите бяха отвратни, но чак ми стана жал, когато каза, че няма да яде. Може и за пред камерите да се е правила на многострадална Геновева, но пак беше тъпо. Валентин обаче е прав, ако той беше на нейно място, ПСР щяха да го изядат с парцалите. Особено мадам Поли и пажът й щеше да приглася гръмогласно.
Утре съм за бойците да ходят на елиминация и по-точно Кремена и Мани. Като гледах анонса обаче, ще е голям смях и не видях пъзел, та може и сините да победят.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 23:29 от Хоп-Троп!

# 883
Момичета, а отшелника до кога ще бедства там?

Като знам каква е продукцията,  няма да се учудя предаването да свърши,  а отшелника да го забравят да си оцелява на плажа;)))

# 884
  • София
La Vikinga, викаш, Симеон видя жената на живота си, и реши да я запази, да му мие, рине, чисти 😄
Късметлийка е Красима, уреди се с Убавец 😏
Кое племе мислите, че ще падне утре?
Семпло момче със семпли нужди - да готвиш, да чистиш и да се грижиш за него. И веднага се събуди рицарят в него.Bowtie
Истината е, че Красима най-вероятно плаче, защото Андрей (другият рицар) я е обвинил в нещо (свързано с номинацията на Елизабет) и Симеон я успокоява. Sweat Smile
Ще ми се да паднат Приключенци утре, но си мисля, че ще е обратното.

Общи условия

Активация на акаунт