💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 885
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 885
Не мисля, че Морунов си "трайка". Или умишлено не ни показват какво говори, или той умишлено избягва да го прави пред камери. На няколко пъти са излъчвали приключващ разговор с негово участие, както и реплики от други участници, по които съдя, че не си мълчи.

На Симеон му се смени физиономията като го номинира Елизабет. Смешник - уж се предложи, ама май само колкото да си чеши езика пред камерите. Жалки са ми при номинациите повечето мъже и Паулина  - голям шок, че някой се осмелил да гласува за тях.

Кой пуши от сините? Едва ли е ходила тя да ги купи. Или някой от публиката/екипа наоколо я е чул за кафето и се е смилил над нея, или е затичал Стратимир. По-вероятно от резиденцията си пазят резерви - дали в багаж, или са си ги били скрили из стопанството още при предния престой. Може и да е било каше на Туджаров, Паулина нещо не я виждам да измисли как да ги скрие, въпреки че има самочувствието да вярва, че няма да я хванат.

# 886
  • До сърцето...
Симеон се предложи за номинация и никой не каза, че ще го номинира. Елизабет можеше да му каже в очите, а не пред камерата. Затова се и изненада.

Паулина щеше да навре Валентин или Милена на кучето да не казвам къде, ако заради някой от тях бяха на хляб и вода. Сега го раздава многострадалната Геновева. Можеше да предложи своя имунитет срещу наказанието на племето, но не пожела, или не се сети. На мен хич не ми жал за нея, и това отказване от дажбата беше толкова показнО, че няма накъде.

# 887
Изцяло се загубих в “правилата’. Цялото племе вдигна Мани, сините вдигнаха Паулина. Това се оказа разрешено. Не е разрешено Андрей да подаде ръка на Елизабет, която мина сама,  в същото време е разрешено Мани да я носят на гръб във водата, заедно с жилетката….
Когато Алекс наруши правилата директно му казаха, че отива на номинации, когато Паулина нарушава вземат храната на цялото племе. Паулина не пуши, но има цигари. Като гледам колко е напълняла е явно, че е една от малкото, които не гладуват, където и да са - колкото е нахална сигурно си изпросва храна от екипа.
Елизабет пък отива на съвет, но никой не й предложи нещо за жълтиците ѝ, и пак е на номинации. За нейните грошове можеше да си гарантира имунитет Мин до финала, ако предложат.
Явно в договорите на Мани и Паулина пише нещо различно от това на другите играчи. Те са единствени (изключвам Семира), на които им беше предложено нещо смислено.

# 888
Драмата с кафето и цигарите е, че излязоха от нищото - купени са и внесени сега. Едва ли си ги влачи в куфара, да си има за съотборници. По правилата явно не е редно на тази територия, не са заслужили. Едно е да се ядосваме за манипулирани битки, друго е за двоен аршин, ако я оставят ненаказана. Не ти се полага кюфте и кафе, край. По същата логика можеше да се наслаждава на пакетиран шампоан, изваден от маратонките.

# 889
На мен ми се видя, че и Кремена вдигнаха на въжето, нея пък по каква линия не ми стана ясно.
Да кажем, че приемаме спешна помощ и смяна на постове, но нека е еднакво за всички, нелепо е на фона на всичко това да оставят Вальо да се мъчи на въжето.
Иначе моето мнение е, че или успяваш или не успяваш, щом не можеш висиш си на своя си пост, докато другите отбори не приключат играта.. или така, или да си подбират участниците. Вижте, че се стигна дотам, че съотборниците на Мани да и благодарят за участието, за участието!!!!
Те я вдигаха, носиха, премятаха, сега човек плува с нея на гърба си, а тя продължава да ги репликира, че била силен играч.😁
Според мен Боби беше искрен и наистина беше готов да отиде на дуел, докато Симеон доста фалшиво го изигра, че се поизплаши дори.

# 890
Извинете, как по-точно се купуват 2 (две) цигари? Откъде?
Отново наглесена сценка, ясно се видя как Валентин и Милена се обърнаха и видяха камерата, която ги снимаше в момента на великото нарушение.
Продукцията за пореден път си направи рейтинга.

# 891
Може Стоян да ѝ ги е донесъл от резиденцията. Две кафета и две цигари лесно си сменят собственика, вчера беше с горнище Паулина, едва ли я преджобват ежедневно.

# 892
  • Sofia
Джойнт ли бяха тия цигарки, че се вдигна такава нелепа шумотевица за едното нищо? Grinning

Поли реагира адекватно, дори бих казала – достойно на ситуацията. Извини се, личеше си, че ѝ стана гузно и неприятно. Казусът сам по себе си, обаче, изобщо не се разплете – от кого са предоставени цигарите и кафетата, с каква цел... Нищо не се изясни.

Убедена съм, че в днешната игра, всички жени (с изключение на Елизабет) са били повдигнати нагоре по въжето. Не знам защо смятате, че помощта е била само за Манка и Поли. Rolling Eyes Всъщност, знам, де...

Еййй, тоя Симеон как подскочи, като Бети го номинира. Съвсем ми стана гнусен. Противно на преобладаващото мнение в темата, аз пък го харесвах, именно докато беше на острова на отшелника, даваше заявка за играч с добър потенциал. Сега, обаче, в условията на племенния живот, скорострелно взе да ми пада в очите. Дребна и агресивна душица ще излезе и той.
Интересно степенува приоритетите си, касаещи женските добродетели – да чисти, да готви, да се грижи за мъжа си... Хи-хи. Joy Joy Joy
Нали и той, и Красима имаха сериозни половинки в реалния живот – да не би това да е поредната сюжетна линия, прокарвана от Продукцията?

В анкетата гласувах, че трябва Красима да е номинирана, както заради предишното ѝ неявяване, така и поради факта, че е с тежка контузия – не съм сигурна, че при това положение, би могла да е успешна и пълноценна в състезанията занапред. Нали някой (май Боби) днес спомена, че даже се влошавала... И за нея едва ли е разумно да продължи да се натоварва, вместо да почива и да се лекува.

Неделчо действително е голям факир на пъзелите, непонятно ми е как с лекота успя да стопи такава стабилна преднина, каквато имаха Шампионите.

Аз искрено се надявам отношението на Стоян към Мани да е подигравателно с цел да си съхранява нервите, понеже паднах като и каза на стълбата "Мани, хайде, душице" Много ще ми падне в очите, ако се окаже, че всъщност си я харесва.
Още от началото на формата, имам сериозни подозрения, че Стоян си падна именно по Мани. Неведнъж е проявявал симпатия към нея – и на думи, и чрез действия. Неведнъж съм го засичала как я гледа. Тя, обаче, хич не ми се струваше заинтригувана, какъв ли не го наричаше – дъртак, пърдюха... На няколко пъти обясняваше, че не се справя в игрите, защото е твърде стар. Е, как да не се почувства отритнат човекът. Аз, на негово място, даже изобщо не бих контактувала повече с Манка, тя е просто нетърпим дразнител!

# 893
  • София
А Стоян семеен ли е, нещо? Мани подметна веднъж, че се хвалел с колко жени бил, да не излезе вярно някой коцкар?

# 894
  • Sofia
Не е семеен; мисля, че и приятелка си няма. Той май сам си се хвали, че е Дон Жуан.
Има две дъщери от две различни жени, доколкото имам спомен от визитката му.

# 895
  • София

Игри на волята: България (20.10.2021)
Сезон 3 Епизод 35

Скрит текст:
 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

Игри на волята: България (20.10.2021)
Сезон 3 Епизод 35

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:38 от Mari_Mar

# 896
  • София
Според мен беше грешка да пращат Красима. Да, тя е контузена и трябва да наоус е вече, но за племето е по-добре да издрапа още седмица и да напусне сама след обединението. Но Симеон го хвана страх явно.
Сега предполагам, че тя ще загуби и е възможно е възможно да са разпадналото се племе.

Мислех, че Андрей е най-добър на пъзели от племето им, ама май трябваше Борис да пуснат.
Браво на Неделчо и на Валентин.

# 897
Оф ,изписах сумати неща и без да искам се изтрих.
Та само:Може ли анкетата да е "капитанска"?
Гласувах за Борис, а искам и за Симеон, ако може с по два гласа.Егати и...мъже, тупаха се в гърдите , ама колкото да изтупат бълхите.Накрая пак зад женски поли пардон , прашки се скриха.За Симеон имах леки подозрения, но  иБорис май ще се класира в Гинес по балкански манталитет.
Бойците си изоставаха стабилно , ама Неделчо ги спаси.Мани ми е като малко дете - лежи и рита в средата на магазина.
Ако трябваше да накажат Поли,то трябваше да е за "грижата", която й беше поверена (козите). Това кафе и цигари, които не видях...
Искам да изкажа адмирации към Стратимир за най-издръжливи нерви и спокойствие.То не беше дай ми леглото, изтупай ми матрака, изведи ми хайванчето,  че мирише, дръж ми козата от дясната страна на лявата ръка, че ми е по-удобно.Ужас  просто.
ПП нямам пристрастия този сезон и се старая да съм максимално обективна.

# 898
Свиньон нали се самопредлагаше за елиминационните битки? Защо така се п*сра след един единствен глас? Joy

Искам Прасима да си ходи,
Скрит текст:
но стрелките на продукцията сочат към Елизабет. Също така разполагаме с коментарите на Прасима относно новото й племе, въпреки че е напълно възможно да се е шегувала.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 13:56 от Lucky 7

# 899
  • Sofia
Язък за хубавите битки този сезон.От които,обаче,няма никакъв смисъл при наличието на пъзел накрая.Спокойно може да се пропуска силовата част и директно да се минава на пъзела.Така или иначе всичко се решава там.

Чудно ми е и защо на съвета и дума не се обели за жълтиците.При другите племена чудеса от пазарлъци ставаха.Не,че съм недоволна,де.Физиономията на Андрей беше безценна,като разбра,че и Елизабет отива на елиминация.
Ако пък утре паднат бойците и Манка и Кремана са номинирани,има доста голяма вероятност играта отново да е статична /нама да измъчват Мани,я/,от което печели и Красима.Имат голям шанс и тя,и Елизабет да се спасят.

п.п.За мен Симеон не се спече толкова от номинацията на Елизабет,колкото беше учуден.Явно се бяха разбрали,че ще са номинирани Красима и Боби и когато тя номинира различно,той също реши да си промени номинацията.Така мисля.Поубърка им сметките.

Общи условия

Активация на акаунт