💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 811
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Имам чувстото,че Мани  от гръб на гръб ще стигне до финала, па и парите може да вземе.Всичко се прави от продукцията в името на Мани.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 03:15 от Тайна

# 901
  • София
Глас за Красима от мен.

Прекаляват с тези пъзели!
Толкова пъзели не е имало никога. Миналия сезон бе сезонът на пъзелите ама този го бие отвсякъде. То 9 от 10 игри са с пъзели.
То бива, бива ама аман вече.

Иначе браво на Неделчо. Най-добрия на пъзелите от трите сезона. И Катя от сезон 2 нямаше да има шанс срещу него.
Вальо също се справи много добре. Ако Неделчо го нямаше, той щеше да е краля на пъзелите този сезон. И колко вяло го поздравиха след края на играта трио наглите. Смотаняци.

Жълтите не заслужаваха тази съдба, но такива са правилата с тъпите пъзели.

Утре ще стискам палци на моите хора и дано червените загубят, че да се пробват отново да се отърват от двете джуки.
Мани в поредна игра паразитира. Голяма работа като не се е отказала. То и това оставаше. Изобщо няма място във формата, как не я е срам да я носят така в морето, не знам. Пародия.

Поли за пореден път се изложи. Трябваше да я накажат по-сурово, да и вземат жълтиците например. А тя нарушава и правилата с козите. Помагат и всячески, Полимир и Рабухчиев.
И как така никой в племето не я порица принцесата, че заради глезотиите и останаха без храна?

Елизабет трябваше да гласува за Борис, но не харесва Симеон и се наигра от собствената и глупост. Дано това не и изиграе лоша шега, защото има още много какво да даде в игрите.
Красима бе ясна. Втория номиниран трябваше да е Борис. Симеон обаче също не изпълни повелята на Борис и реши да си го върне на Елизабет и евентуално да спаси любимата си Красима. Колкото и победи да има Елизабет, винаги ще го има мъжкото подценяване към една крехка жена и за него явно е по-добре Елизабет да бъде противник на Красима, а не Борис. Иначе нещо много си е повярвал, че щял да се върне на острова. Хаха, няма как да стане това. Някои хора дори втори шанс не получиха, а за него ще е трети. Просто няма как да се случи това.

# 902
Против съм тези елементи с игрите, които могат сериозно да ги увредят. Като висенето на колани, докато редят пъзелите. Иначе игрите са хубави и динамични. Мислех, че ще накажат Поли заради това, че не е непрекъснато с козите. По условието тя трябваше да ги води навсякъде, което значи и на арената. На понтоните и т.н. Тя даже да ги издои не може сама. Мислех, че ще ги накажат, защото в стопанството само Милена и Валентин работят. Айде Поли е ясна, ама Рабухчиев и Паулинкиния не си помагат като се показват идиоти- мързели. После се прави великата жертва да не се изядат две филии хляб. Ами тя просто си е сложила диета за прочистване при задника, който е отпрала. искам Елизабет да се разкара. А защо Симеон разчита да се върне на острова за мен е загадка. След всичко изтърпяно, ако махнат войничето Мартин от острова и съм  министър на отбраната ще ги отстрелям.

# 903
Морунов си мълчи за да си пази нервите, за какво трябва да хаби енергия в постоянните скандали на Манка.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 08:20 от Lemy

# 904
Морунов е по хапливите забележки, а не по скандалите.

# 905
Симеон, ми е мега Анти на мен от ден 1 .
Имам усещане , че го бутат от продукцията
Със снощното ... такава жена обичам да пере да готви и да чисти на мъжа си искам ..... Оформя Веско-Камиона ..да ми изгладиш ризата, женско задължение.

# 906
На мен ми е голям противняк дебелогъзият Симеон, има излъчване на нечистоплътен, с не голям умствен капацитет.
Надявам се Елизабет да се върне.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 09:12 от Lemy

# 907
В момента най-неприятни са ми Приключенците,а ми бяха любимци в началото.Една жена ги върти на малкия си пръст в момента.Единствено Валентин харесвам от тях.Рабухчиев щеше да е много по-добре ако си играеше неутрална позиция.Милена пък е толкова безхарактерна.Силна е,в началото ѝ симпатизирах,но гледа да е приятелка с всички,да бъде много добричка.Сега ми е интересно дали ще пази Валентин или ще се обърне срещу него.В началото исках да се разпаднат,но ако се разпаднат Паулина ще се преструва и в новото племе,особено ако са заедно със Стратимир.Всички ще я мислят за силна,мила и добра и докато си покаже рогцата то ще свърши сезона.

# 908
Гледах малко от снощи.Тази Паолина е толкова малоумно същество,без извинение.Може ли да не иска да иде от дясната страна на козата,а да кара двамата идиоти да я държат,защото на нея не и било удобно и да мъчи горкото животно.Малко им беше наказанието,тази падна под дъното вече.Жалка история.
Красима беше очаквана,Борис хич го няма в стратегията.Симеон верно и е познат отпреди,ква е тая любов дето се появи сега между тях 😂

# 909
Не знам защо са тия благодарности и похвали към Манка, че е минала по стълбата. Нали такива неща се очакват от нея в такова предаване.
Да не говорим, че после пак стоя като сфинкс с греблото в ръце и на поза Ф докато другите участваха в реденето на пъзела.
Неделчо наистина е невероятен на пъзелите.
Продуцентите са си свършили работата перфектно с червеното племе.
Силни участници за компенсация на Мани и доста игри с пъзели и Неделчо пак за компенсация на Манка.
Елиминационни игри пак съобразени с Манка.
Изобщо тройно подсигуряване на най бездарния и смотан участник.

# 910
Симеон така разпалено разказваше колко много иска да отиде на елиминация, пък и да си види старото място. А като Елизабет го номинира, се нацупи като малко дете. Не обичам хора, които едно говорят друго вършат.
Доколкото разбрах са се уговорили Симеон да номинира Андрей, но Симеон си отмъсти на Елизабет за номинацията.

# 911
Как го видях аз:

Трима души смело и достойно се самопредлагат да бъдат номинирани. Четвъртият - мишлето дето уж е най-силния си прави оглушки, а петата - малкото л@йно, накрая обобщава - "Тия глупости дето ги говориха на масата".   Нямам думи за такава наглост.

Това злобно парче държи първото място в класацията ми за кофти хора. На второ място , далеч по-назад е Мани, а Поли е чак на трето. Андрейчо се бори да ми влезе в  кофти групичката и се придвижва все по-уверено натам.

# 912
Смелият и достоен, колко бързо забрави, че е такъв. 😏

# 913
Въпреки че има доста пъзели този сезон нямаше да има проблем, ако жълтите просто не бяха толкова трагични на тях. Ако имаха някой като Вальо, щеше да има повече интрига. Ето например вчера ако сините бяха дръпнали в силовата част победата на Неделчо нямаше да е толкова гарантирана. Иначе жълтите имаха огромното предимство, ама доколкото видях Неделчо като се качи на пъзела Красима беше наредила има няма 5 парчета.. трагедия

А пък Паулина вземе да спре да мяуче. Оххх не ми е удобно от ляво, ох Станимире, обърни дюшека, ох ох. Не знам, мисли си, че така е сладка ли..??

# 914
Симеон така разпалено разказваше колко много иска да отиде на елиминация, пък и да си види старото място. А като Елизабет го номинира, се нацупи като малко дете. Не обичам хора, които едно говорят друго вършат.
Доколкото разбрах са се уговорили Симеон да номинира Андрей, но Симеон си отмъсти на Елизабет за номинацията.
Е, как е възможно изобщо да се върне отново като Отшелник … нещо не разбирам защо за него да се правят такива компромиси … той вече получи шанс от Отшелник да стане редови член на племе ??

Общи условия

Активация на акаунт