💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 82 136
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 050
Красима добре копае в компанията на Симеон, който също дълбае дъното с вижданията си за жените.

# 1 051
Красима и Елизабет сякаш са на много различна възраст, има цяла пропаст между тях. Сякаш Красима е на 30, а Елизабет на 11. Странно, че първото ми впечатление от Красима не беше добро, а с всяко следващо предаване... ми ставаше все по-симпатична.

Голям простак Симеон.

# 1 052
Андрей покрай лиглата ми става все по противен.
Жалко е тръгна със силна заявка
Красима и Стоян са ми в пъти по симпатични.
А Симеон и Борислав взаимно си го да галят (егото) но и двамата треперят да не отпаднат. Лицемери.

# 1 053
Симеон вика на Красима " ядеш змии, 'начи стааш" 🤣🤣🤣🤣🤣
Иначе Елизабет откъм визия е класи над Красима. Втората е едра колкото мъжете в племето, добре че са силиконовите ц*ци, които щяла да си маха, че много я харесвалИ заради тях. Само дето която не е решила, тя не си е направила такива. Ако си вярва, че това и е преимуществото....

# 1 054
  • Испания
Борис е по-хлъзгав и от риба.

# 1 055
Симеон обаче играе играта, поне се опитва да направи съюз с Красима и Борис. Сега облъчват Борис заедно с Красима Simple Smile От тези трима Красима е най-уязвима, защото според мен и Борис и Симеон биха я жертвали в даден момент на играта.

# 1 056
  • София
Елизабет и Андрей вече прекаляват с това обсъждане и тази злоба. Излагат се.

# 1 057
  • Испания

Прогресивно нагоре вървят.

# 1 058
Красима обаче е права за някои неща. Симеон се опитва да играе хитро и може да му се получи. Боби ми е странен. Андрей като човек ми става все по-неприятен. А Елизабет е мега отвратителна и злобна - жалка е.

# 1 059
Монката някакви свалки ли пробва.. JoyJoy

# 1 060
Ако Андрей и Елизабет вървят нагоре, то Симеон и Красима вече слизат.

# 1 061
ял е попово прасе?

# 1 062
  • Испания
Толкова си държи на думата ментето. Пак си даде грошовете.

# 1 063
Имам чувството, че, ако Красива отпадне и Андрей трябва да номинира, по навик пак нея ще номинира!

# 1 064
Борис е най-интересен към момента в петицата на Жълтите.
Явно не е с никой, но последните два съвета реално играе против Елизабет и Андрей. Но все още не мога да кажа, че е с Красима и Симеон. Хлъзгав играч. Ще е с този, който е на власт и по-силен.

Общи условия

Активация на акаунт