💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 478
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 590
Много правилно за Симеон, но защо 3 шанса? Нали втори шанс е влизането му в племето на Жълтите?

# 1 591
  • Sunshine state
Е, той се готви и за евентуален 3ти като при евентуална елеминаци отиде при отшелника.  е знам на какво основание, ама го спомена и се чудя.  Малко в повече ми идва.

# 1 592
Би било страшно тъпо да има трети шанс.
Както Андрей и Симеон се заканваха един на друг, ще ми се да ги видя в битка един срещу друг. Според мен ще е интересна игра и Андрей със сигурност ще победи.

# 1 593
Както е писала Avi не виждам тук как Симеон щеше да е номиниран, като той нямаше гласове, че да бил страхливец. В най-добрия случай щеше да е Борис на елиминация. И защо да е "копеле гадно" затова, че бил отшелник? Да не би той да е искал? Пък и не е като това да му е някакво предимство...

# 1 594
Странно защо тежестта не беше съобразена с килограмите им. Тя сигурно тежи почти колкото кануто. Не съм фен на Елизабет, но евала за спортната злоба и хъс.

Съгласна съм с теб. В една от битките на Милена й дадоха да дърпа сандък, чиято тежест беше съобразена с килограмите й (съответно и на останалите двамата играчи също).  
Ако Елизабет в днешната битка беше дърпала кану според килограмите си, а Кремена според своите, крайният резултат дали щеше да е същият?

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 05:54 от Aerin

# 1 595
Тази битка беше отвратителна за гледане 😡   Не мога да повярвам, че от 4- те номинирани, Елизабет е последна, а Мани първа 😯 Това някаква шега ли е??? Жал ми
стана как се раздаваша в игрите, как с последни сили се опита да спечили, какъв хъс и воля има това момиче, ЕВАЛА! Жалко, много жалко, подигравка е да бутат участници, които не са за това предаване, а да гонят достойните !

# 1 596
  • earth
В това предаване явно са си поставили за цел да подбират игри и да ги нагаждат така, че най-слабите участници да оцеляват. Получава им се.

# 1 597
Би било страшно тъпо да има трети шанс.
Както Андрей и Симеон се заканваха един на друг, ще ми се да ги видя в битка един срещу друг. Според мен ще е интересна игра и Андрей със сигурност ще победи.

Хехе, чак пък сигурно. Забравяш, че, цитирам: "В игри на волята нищо не е такова каквото изглежда".

Симеон не е много интелигентен, но не е нито прекалено тъп, нито прекалено брутален и отблъскващ (както беше Табуретката например).  Мисля че ако трябва да избирам между Симеон и Андрей в битка, ще викам за Симеон.

Не можах да прочета всичко назад, предполагам че всичко е казано - че играта беше уредена за Мани с предимството и с тия кубове.

Кремена ми се издигна с много етажи нагоре след тая битка.

Но ще кажа нещо което не съм очаквала да кажа - Като гледах как се мъчи малката лигла, цялата зачервена, имах чувството че ще експлоадира, съвсем чистосърдечно се притесних за нея, въпреки че за мен си е най-кофти  характер от всички тази година.  Много мъка видя.
Димо пак измисляше правила в движение.

Другото което не ми дава мира е - нали казаха че всеки си избира пъзел от наличните когато пристигне?  Защо Елизабет си избра това нещо? Очевидно, че не знаеше как се прави. Като не знаеш, избираш с думичките и щеше да стане по-бързо. Или продукцията е натаманила точно това да е за втория?  В такъв случай мога да допусна, че са я били нарочили (нещо което, предполагам нейните фенове вече са писали?).

# 1 598
Битката между Кремена и Елизабет не можах да я догледам, върнах се само за обявяването на предварително ясния резултат.
И отново предимството на Мани такова, че да успее да стигне първа до ключовете и да избере правилния. Кубовете вече ги редиха и Неделчо със сигурност е обяснил, че трите еднакви страни са дъно и таван, а останалите цветове се въртят.а дори да не е той някой от предаването е подшушнал.  Въпреки огромното предимство Елизабет почти я настигна в морето.
За мен Елизабет бе най-подготвената от жените, в момента остана само плявата. Досега не съм гледала Сървайвър, но явно е по-правилното  предаване.
Никакво желание нямам вече да гледам оставащото от тази пародия. И като си спомня подвеждащите реклами в началото и каква силна заявка дадоха. Накрая Мани и Паулина на финал.

# 1 599
Дори и сама да го е избрала, може би си е мислела че е пъзел какъвто беше последните игри.
Този с плочките не винаги е ок.Особено ако след "разбъркване" се извади парче и се постави на произволно място практически става ненаредим.

# 1 600
Първата битка беше с един приятен елемент - че пъзелите бяха различни и най-накрая няма преписване. Но предимството на Мани в съчетание с недостига на канута и в съчетание с рязката разлика в сложността на пъзелите заличи добрата идея. Трябваше да са си наравно - всички да си копаят, всички да могат да се придвижват, пъзелите да са със сходна сложност. Все пак искаме честна състезателна игра, а не сеир на прецакването, иначе казано, на подбутванвто.
Втората игра беше тъпа. 3 пъти минаване по трасето! Продукцията са ненормални. Елизабет слънчаса още на първото минаване. Кремена е смугла и няма такъв проблем, но светлите хора си слънчасваме, не видях дори вода да отпиват.
Елизабет е една от най-силните в сезона, само дето грам не я бива на логически игри. Който и от двамата с Мартин да отпадне, ще ме е яд.
А за водещите- Ралица горе-долу става, но Димо е с толкова беден речник, че ни побърква вкъщи с хилядите Погледнете! О! Вижте! Алекс Сърчаджиева беше супер, сега разбирам 😀

# 1 601
Играта не беше съобразна с килограмите на участниците, защото продукцията е искала Елизабет да отпадне и да отиде при отшелника. И според ще направят така, че Елизабет да победи Мартин и тя да остане. Искат малко да раздвижват сценария и да видим една жена как оцелява.

# 1 602
Иска ми се и Елизабет, и Мартин да се върнат, но няма как да стане това.
🤐

# 1 603
Играта не беше съобразна с килограмите на участниците, защото продукцията е искала Елизабет да отпадне и да отиде при отшелника. И според ще направят така, че Елизабет да победи Мартин и тя да остане. Искат малко да раздвижват сценария и да видим една жена как оцелява.
Ако е така, е по-скоро в подкрепа на тезата, че играта беше направена да отпадне Красима, със спойлер комплиментите от Симеон как хапва змии.

# 1 604
Ако Елизабет спечели, дали няма да върнат Мартин в обединеното племе 🤔

Общи условия

Активация на акаунт