💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 439
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 740
И без спойлери, всичко сочи натам, че Елизабет ще спечели срещу Мартин. Ще бъде истинска загуба за предаването ако играч като нея си тръгне. Може да не я харесвам особено като човек, но заслужава да продължи напред.

# 1 741
И без спойлери, всичко сочи натам, че Елизабет ще спечели срещу Мартин. Ще бъде истинска загуба за предаването ако играч като нея си тръгне. Може да не я харесвам особено като човек, но заслужава да продължи напред.

И кое е това всичкото,  че за мен освен спойлерите нищо друго не ми сочи.

# 1 742
Е, ако мъжете на жълтите се скатават, то какво да кажем за мъжкото мишленце. То хич и не се бута да ходи на битки, по-нисък е от тревата.

# 1 743

Смятам я за по-силен играч от Мартин и има реални шансове да го отстрани. Естествено, зависи каква битка ще им дадат, но и за самото предаване ще е от полза Елизабет да продължи. Освен това, Мартин доста се задържа на този остров, трябва да има някакво развитие и нов отшелник.

# 1 744
На мен ми е интересно Мани коя пърдюха от мъжете бойци ще елиминира според сценария. Защото натам отиват работите Simple Smile

# 1 745

Смятам я за по-силен играч от Мартин и има реални шансове да го отстрани. Естествено, зависи каква битка ще им дадат, но и за самото предаване ще е от полза Елизабет да продължи. Освен това, Мартин доста се задържа на този остров, трябва да има някакво развитие и нов отшелник.

В тази игра няма по-силни.За справка Мани.Така че това не мога да приема.На пъзели я видяхме,  във физическа битка няма как да е конкурент Елизабет,  единствено ако висят на нещо има нкакъв шанс.Аз не виждам какво развитие би било ако Елизабет остане отшелник.Ако продукцията искаха Елизабет да продължи,  щяха да дадат друга игра на елиминацията.А и с какво Елизабет ще е по атрактивна от Мартин?Ще прави заслон,  ще лови змии и гущери?Не я виждам в тази роля.Единственото с което може да блесне на плажа е с наврените гащи в дупето;) Тук признавам,  че има значително предимство пред Мартин:)))

# 1 746
Аз не виждам какво развитие би било ако Елизабет остане отшелник.
Изпращането на Красима във Варна е добро развитие Simple Smile
С останалото, което си написал съм съгласен. И на мен ми е трудно да си я представя като отшелник.

# 1 747
Би било страшно тъпо Елизабет да победи Красима. А и Красима е по-силна като играч.
Ако направят Елизабет отшелник, бързо-бързо ще я върнат при останалите.

# 1 748
Би било страшно тъпо Елизабет да победи Красима.
Свят голям - хора всякакви Simple Smile
Аз лично не го намирам за тъпо, напротив - харесва ми много като идея Simple Smile

Иначе да - предпочитах да гледам Елизабет като част от племената, не в друга роля, ако изобщо и е отредена такава.

# 1 749
На мен ми е интересно Мани коя пърдюха от мъжете бойци ще елиминира според сценария. Защото натам отиват работите Simple Smile
Предателят Неделчо.

# 1 750
Не виждам какво има да делят те двете, че да се изправят в битка една срещу друга.

# 1 751
Не виждам какво има да делят те двете, че да се изправят в битка една срещу друга.
+1
Не разбирам защо се обвинява Красима за държанието и положението на Елизабет. Единствените думи от нея за Бети чух сега в последния епизод. И съвсем не бяха обидни. Обратното обаче е почти от началото. Джучката не се спря да плюе.
Красима за мен е по комплексен играч. Не ми е за победител, но и Елизабет не е

# 1 752
В Игрите на Тъпарев няма значение кой какъв състезател е и какви качества има. Справка - Мани.
Иначе Елизабет и Красима не се харесват особено много. Елизабет и Габриела още на втората или третата седмица дръпнаха Андрей в плах разговор/опит за коалиция в отговор на ядрото Братоев-Алекс-Красима-Елена. Тогава се стигна до поредица победи, която успокои страстите и след това дойде наденица гейт, която реално погреба едната  полу-явна фракция в племето.
Отделно Красима настрои всички жени + Братоев срещу Андрей през първата седмица, но женския съюз се разпадна веднага. И само предполагам, че Андрей също има пръст в настройката на Елизабет към Красима през последните две седмици.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 22:59 от Bengun

# 1 753
  • София
Андрей, Морунов и Неделчо не са ходили на елиминации, но това не ми пречи да искам един от тях да победи.

Андрей беше на елиминация още в началото. Бяха номинирани от тяхното племе той и Красима, като и двамата се спасиха още на първия етап.

# 1 754
Да, знам, но не е бил в битка срещу друг играч. Бил е само в една четворна игра.

Общи условия

Активация на акаунт