🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 568
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 065
В този пост е възпроизведен точно разговора https://www.bg-mamma.com/?topic=1377475.msg43684459&utm_ … tlink#msg43684459
И виж сега какво става с разваления телефон - Живка казва, че Мартина се е "събличала" , ти казваш, че се е "къпала" Simple Smile
Добре, Живка излъга че Мартина се е събличала на джакузито. Не мисля, че се променя кой знае колко смисъла.
Да, ама ние не знаем дали е излъгала. Това, че е минало време и още не са показали, ще придаде още по-голяма бомбастичност на това, когато го покажат! Също така не означава, че не се е случило, щом до сега не са го показали. Мартина се яви с гащи, от които и се виждаха яйчниците като се нагъзи в калта пред всички там и пред телевизора, та в момента на занасяне и лигни на джакузито, няма да си свали горнитещо! Да, разбира се, тя хич не прилича на такава, дето прави такива неща...

# 1 066
  • София
Аз дори не допускам защо би излъгала Живка за подобно нещо, не изглежда на празноглава фантазьорка. Някакво събличане е имало със сигурност според мен, ще видим дали ще ни го покажат обаче, мисля, че не.

# 1 067
  • Варна
Да, ама ние не знаем дали е излъгала. Това, че е минало време и още не са показали, ще придаде още по-голяма бомбастичност на това, когато го покажат! Също така не означава, че не се е случило, щом до сега не са го показали. Мартина се яви с гащи, от които и се виждаха яйчниците като се нагъзи в калта пред всички там и пред телевизора, та в момента на занасяне и лигни на джакузито, няма да си свали горнитещо! Да, разбира се, тя хич не прилича на такава, дето прави такива неща...
Лъжата си свърши работата, в момента за тях не стои на дневен ред вярно ли или не.
И няма да дойде, защото вече няма значение за тях. Ако има такива кадри, какъв е смисъла на този или бъдещ етап да ги излъчват?
Както и да е, явно няма да се разберем по този въпрос.

П.П. Живка не е празноглава фантазьорка. Искаше да шокира Стефан и успя.

# 1 068
Аз виждам колко настървено искаш да ни убедиш, че Живка е излъгала и това е от момента когато този разговор се случи, та до сега, ама мен няма да ме убедиш, само защото толкова го искаш! 😃
Освен това, всички опити Живка да бъде изкарана лъжкиня, получиха неоспоримо, документирано на лента опровержение. И това ще получи.

# 1 069
Това не е спойлер, а разговорът межди Живка и Стефан.

Скрит текст:
С: То това е основният проблем. Как може да й прави кеф да й подмятат постоянно глупости?
Ж: Ако тя не искаше да й се подмятат такива неща….
С: Защо стои там и защо ги…..
Ж: Защо се съблече?
С: Къде се съблече? Аз това не съм го видял.
Ж: На джакузито.
С: Чисто гола?
Ж: Да
Ж:Е, не, с долнище, но без горнище.
С: А….. със тях
С: Е, аз това не съм го видял изобщо. Ама то това няма значение. Ааа, да, разбрах.
Ж: Значи, ако не искаш да подклаждаш
С: Да, не правиш така. А тя подклажда.
Ж.Тя има семейство, има мъж, деца. Нали се сещаш, че тия хора гледат отвънка.
С: Е, тя не е направила нищо…. Да, всъщност, да. Наслаждаваш се на подмятания.
Ж: И не стига, че се наслаждава, а напротив
С: Тя ги И храни подмятанията.
С: Щото тя им пуска…с походка, с намигване, с държание, нали. Тя с това им
С: подава.

Да коментирам и аз разговора между Стефан и Живка, от който става ясно, че двамата са единодушни по отношение на това, че Мартина не само се "кефи" и "наслаждава" на някакви "подмятания" и "глупости" от "келешите", но и ги "подклажда" и "насърчава".

Факт е, че Стефан и Живка са единомислещи по този въпрос, т.е. няма как да лъжат и двамата за това. Даже Стефан започва разговора за това и говори повече от Живка.

Сега, отделен е въпросът, че ние зрителите точно тези подмятания и глупости към Мартина не сме ги видели досега.

# 1 070
  • Варна
Аз виждам колко настървено искаш да ни убедиш, че Живка е излъгала и това е от момента когато този разговор се случи, та до сега, ама мен няма да ме убедиш, само защото толкова го искаш! 😃
Ами и вие настървено убеждавате че Живка не е излъгала. То не беше в, на, около джакузито Joy
За мен най-голяма тежест има липсата на кадри, че Мартина е без горнище пред мъжете. Не е в стила на опосумите да пропускат такива факти.

# 1 071
Това, че на теб и на нас не са ни показани кадри (за сега), не гарантира липсата им. Има време.
Повече няма да повтарям, че и тъпите ме разбраха...

# 1 072
  • Другата България
В този пост е възпроизведен точно разговора https://www.bg-mamma.com/?topic=1377475.msg43684459&utm_sour … tlink#msg43684459
И виж сега какво става с разваления телефон - Живка казва, че Мартина се е "събличала", ти казваш, че се е "къпала" Simple Smile
Добре, Живка излъга че Мартина се е събличала на джакузито. Не мисля, че се променя кой знае колко смисъла.
Именно, смисълът е един и същи, другото вече са абсолютни дребнавости.
А и аз не мисля, че има човек, който за да се изкъпе, не се съблича.
Съвсем умишлено акцентирах на "къпала", защото поне от разговора, а и от самата Мартина стана ясно, че тя В джакузито не е влизала, а и Живка не е казвала такова нещо. НА джакузито се къпят, доста з@дници видяхме там - и мъжки, и женски, защо да не е имало и цици? Напълно го допускам, и предвид сеирджиите Макс и Мориц знам, че това ще ке доизясни в един момент.

# 1 073
  • Варна
Това, че на теб и на нас не са ни показани кадри (за сега), не гарантира липсата им. Има време.
Не гарантира нищо. Ако няма такива кадри обаче, какво би ви убедило че няма?
Няма смисъл да се хващате за всяка буква. Живка каза съблича без горнище, беше потвърдила и за чисто гола, ама се усети че пресоли и при втория въпрос "чисто гола?" каза "без горнище".

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 14:47 от Хексе

# 1 074
  • España
И аз “видях”, че Живка не е излъгала !!!
Освен това….не искам да оправдавам гореспоменатата, но , не помня точно в кой от последните епизоди ,имаше един момент , в който Мартина , разговаряйки с няколко участника,  се полива/къпе до ( на ; пред …) джакузито и е по бански , от чието горнище прелива изобилната и гръд , а и самият бански е в някакъв светъл телесен цвят , а мокър…… , ако Живка го е забелязала от далеч , може да и се е сторил и липсващ 😉!

# 1 075
Не че има значение, но аз също смятам ,че Живка или излъга или доооста си украси какво точно е станало. За мен няма значение какво точно е казала дали на,във или под джакузито е била Мартина. Важното е ,че когато беше попитана директно от Мартина започна да пелтечи и разтяга локуми. Човек който казва истината и още повече уж такъв директен като Живка не почва да увърта когато го питат право куме в очи

# 1 076
За мен Живка или е Чавдар в рокля, или е лицемерно тесногръда.  Клоня към второто, като мотивът и е да привлече патриархално настроените зрители на своя страна. Защото липсата на горнище в 21век не е нещо уау. Самата аз никога не бих свалила моето, защото съм динозавър, но няма да ме впечатли нечий гол бюст, нито ще осъдя жената, която се съблече.
Целият този диалог между Живка и Стефан си бяха едни лисичи припадъци.  Живка се има за стратега на всички сезони, но ще видим дали няма да се наиграе накрая. Взе да ми писва от напоителните и синхрони.
Мартина  не е по-цвете, просто е по-прикрита. И двете са ми неприятни. От жените търпя единствено Лора, Ваня и Ралица.

# 1 077
  • Другата България
Не гарантира нищо. Ако няма такива кадри обаче, какво би ви убедило че няма?
Няма смисъл да се хващате за всяка буква. Живка каза съблича без горнище, беше потвърдила и за чисто гола, ама се усети че пресоли и при втория въпрос "чисто гола?" каза "без горнище".
За нищо не се "хващам", и няма смисъл - аз за себе си съм убедена, че Живка не излъга, аргументирах се защо написах, че се къпала - имаше коментар от потребител, че е казано "съблякла", а аз съм написала, че се е къпала. И не е потвърдила за чисто гола, този разговор вече се пуска доста пъти, каза "да", наистина, но после конкретизира какво има предвид.

# 1 078
  • при късмета
Живка излъга именно за това, че Мартина е била гола до джакузито. Даже употреби точно тази дума, а после се поправи на "без горнище". Това беше с цел да я изложи пред Стефан, защото до тогава го смяташе в нейната група. Самия Стефан каза, че не е видял такова нещо. Когато Мартина пред всички попита Живка дали го е казала, тя отрече, а Стефан се обади, че така е казала. Любо и Пламен пред които уж Мартина е била без горнище, също не потвърдиха такова нещо. За мен това, че Живка отрече само тази част от разговора пред всички, е достатъчна причина да смятам, че излъга. Ако не беше щеше да използва случая да "натире носа" на Мартина, като каже тогава и тогава, да, беше гола или без горнище и никой нямаше да може да го отрече. Тя предпочете да отрече, че изобщо го е казала

# 1 079
  • Варна
И не е потвърдила за чисто гола, този разговор вече се пуска доста пъти, каза "да", наистина, но после конкретизира какво има предвид.
Това не е спойлер, а разговорът межди Живка и Стефан.

Ж: На джакузито.
Ж:Е, не, с долнище, но без горнище.
Първия път потвърждава, ама втория път се смилява над Стефчо и се поправя без горнище.

Общи условия

Активация на акаунт