🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 217
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 540
Днес ми е тръгнало да воайорствам, та не се сдържах.😌
Скрит текст:
Не знам, дали жената на Чавдар е богиня, но съпругата на друг участник - е.
Не познавам лично Кирил, имаме общ приятел във ФБ и попаднах на профила на жена му. Как пише тази жена! Толкова топло и уютно е на стената и, че ми се иска да я познавам. Да си седим и да си говорим с часове. Хубаво семейство са, много! Няма да пусна линк, защото от публикуваното ще се разбере докъде е стигнал Кирил и ще ме линчувате. 😁  
Може ли на лични, ако имаш време,  да ми пишеш докъде е стигнал?
🌺
Хаха, аз ще ти пиша тогава за друг участник  (Чавдар), че всеки ден тая противна физиономия ми излиза като предложение за приятел във ФБ, защото имаме 3 общи приятели. А те доста говорят... за него и интересите му.

# 541
  • София
Но вчера имаше един въпрос с отворен отговор. Ако са два, тази стратегия отива на кино и остават без храна.

Защото ако един отговаря само с отговор А, втория с отговор Б а третия с отговор В на всеки един от трите въпроса получават кошницата без да са отворили Алманаха.

# 542
Защото ако един отговаря само с отговор А, втория с отговор Б а третия с отговор В на всеки един от трите въпроса получават кошницата без да са отворили Алманаха.
Това са си някаки твои разсъждения. Снощи гледа ли епизода? Имаше въпроси без варианти А, Б, В, а трябваше да изброят конкретни имена. Отделно.. по твоята логика, ти изключваш ли, че може трима да дадат ГРЕШНИ ОТГОВОРИ? Ако верният е А, а  тримата кажат Б Б и В съответно? Плюс това ясно дадоха схемата на екрана как 0 и 1 верен отговор са равни на НУЛА кошници.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:54 от diziler

# 543
Защото ако един отговаря само с отговор А, втория  само с отговор Б а третия  само с отговор В на всеки един от трите въпроса получават кошницата без да са отворили Алманаха.
Глупости! Това са си някаки твои разсъждения. Снощи гледа ли епизода? Имаше въпроси без варианти А, Б, В, а трябваше да изброят конкретни имена. Отделно.. по твоята логика, ти изключваш ли, че може трима да дадат ГРЕШНИ ОТГОВОРИ? Ако верният е А, а  тримата кажат Б Б и В съответно? Плюс това ясно дадоха схемата на екрана как 0 и 1 верен отговор са равни на НУЛА кошници.
Да.
Вчерашния отворен въпрос чупи тази стратегия.
Но прочети какво съм написал пак - при него няма вариант да отговарят с еднакви отговори, освен ако не са 100% сигурни, че знаят верния отговор на въпроса.

# 544
Айдее, Фермата започна. 20.51.

@Bengun, след малко ще ти отговоря със скрийншот, защото очевидно не може да се спори... Трябват ми 5 мин

# 545
Защото ако един отговаря само с отговор А, втория  само с отговор Б а третия  само с отговор В на всеки един от трите въпроса получават кошницата без да са отворили Алманаха.
Глупости! Това са си някаки твои разсъждения. Снощи гледа ли епизода? Имаше въпроси без варианти А, Б, В, а трябваше да изброят конкретни имена. Отделно.. по твоята логика, ти изключваш ли, че може трима да дадат ГРЕШНИ ОТГОВОРИ? Ако верният е А, а  тримата кажат Б Б и В съответно? Плюс това ясно дадоха схемата на екрана как 0 и 1 верен отговор са равни на НУЛА кошници.
Да.
Но прочети какво съм написал пак - при него няма вариант да отговарят с еднакви отговори, освен ако не са 100% сигурни, че знаят верния отговор на въпроса.

Вчерашният отворен въпрос не чупи стратегията. Отговарят с А, Б и В на останалите два въпроса, имат два верни отговора и печелят една кошница. Стратегията се чупи при повече от един отворени въпроси.

# 546
Вчерашният отворен въпрос не чупи стратегията. Отговарят с А, Б и В на останалите два въпроса, имат два верни отговора и печелят една кошница. Стратегията се чупи при повече от един отворени въпроси.
Да. При тези цени на кошниците един отворен въпрос наистина не я чупи стратегията.
Затова цените има логика да са както ги предложих
Цитат
Аз бих предложил цени както следва :
3 кошници - 8 или 9 верни отговора
2 кошници - 6 или 7 верни отговора
1 кошница - 5 верни отговора

Това би накарало Фермерите да четат Алманаха.

# 547
Да.

Няма как, защото това е много теоретично направено. Няколко пъти видяхме как тримата дават различен отговор, но и повече пъти видяхме как някои си повтаряха отговорите.

# 548
Ето какво се изписа на екрана. Не знам защо ние философстваме по въпроса, при условие, че ясно го пише, черно на бяло. Или ние знаем повече от продукцията?
Ако не сте внимавали в епизода, пуснете си тази сцена https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/35426/fermata-2021/fermat … zod-34-20-10-2021  На   -40 мин. (remaining time)
Андрей ясно каза "Нула или един верен отговор не ви носят нищо"

# 549
  • София
Тая безгласна буква Краса какво се заканва и тя, че ще маха глави 😀

Изключително неприятна ми е.

# 550
Ето какво се изписа на екрана. Не знам защо ние философстваме по въпроса, при условие, че ясно го пише, черно на бяло. Или ние знаем повече от продукцията?
Ако не сте внимавали в епизода, пуснете си тази сцена https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/35426/fermata-2021/fermat … zod-34-20-10-2021  На   -40 мин. (remaining time)
Андрей ясно каза "Нула или един верен отговор не ви носят нищо"

При трима човека, отговарящи с три различни отговора на всеки въпрос, ЕДИН от тях дава верен отговор ВИНАГИ.
Даже при един отворен въпрос остават два от горния тип - т.е ще имат два ГАРАНТИРАНИ верни отговора.

# 551

Ако при първия въпрос верният отговор е А, а участниците отговорят Б Б В?
Ако при втория въпрос верният отговор е Б, а участниците отговорят А А В?
Ако при третия въпрос верният отговор е В, а участниците отговорят А А Б?
Ето ти типичен пример за НУЛА точки.

А снощи първият въпрос беше и без варианти на отговор, никой не отговори правилно. Така че версията ти за поне един верен отговор на въпрос издиша отвсякъде.

# 552
Познах 2 от 3 жени , но не очаквах Ралица вместо Лора.

# 553
При трима човека, отговарящи с три различни отговора на всеки въпрос, ЕДИН от тях дава верен отговор ВИНАГИ.
Ама кой ти е казал, че трябва да има "три различни отговора"? Няма такова правило. Всеки си отговаря както си иска. Тоест шансът да имат 0 или 1 точки, тоест като за НУЛА кошници... е доста голям.

# 554
Ама кой ти е казал, че трябва да има "три различни отговора"? Няма такова правило. Всеки си отговаря както си иска. Тоест шансът да имат 0 или 1 точки, тоест като за НУЛА кошници... е доста голям.
Това е СТРАТЕГИЯ, не е правило.
При тази стратегия Иван отговаря на всички въпроси с А, Драган отговаря на всички въпроси с Б, Петкан отговаря на всички въпроса с В. Без значение на съдържанието на въпросите.
Няма да работи само ако има два въпроса с отворен отговор при тези цени на кошниците.

Общи условия

Активация на акаунт