🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 638
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 840
Цвети и майка й ли са това? Flushed

# 841
Vivi, много благодаря, че качи разговора. Първо, че ми се изясни какво точно е казала Живка, второ си давам сметка, че повечето неща за Марта ги каза самия Стефчо. Ама после и той как извъртя.😅

Още малко и трябва на Живето и ще ми се реабилитира в очите, но си имам едно наум за нея и много зависи как ще си изиграе картите нататък.

# 842
Виктор... ами млад е и много неопитен, а пък чувствителен. Къде тръгна с тая лъжица като не е за неговата уста. Много ѝ приляга "въртиопашка" на Цветка. Не я ли разпозна като такава това момче? Все пак във Варна е живял и с хора също. Не е от затънтено село в Родопите, дето хората са като бял лист в душите. Как може да хлътне толкова сериозно за един месец, та да почне да се тръшка за няма нищо и за една фръцла на токчета и с пухчета. А пък тая госпожичка е... да не отварям приказка, че нищо хубаво няма да кажа. Ама то се връща, де.

И ви благодаря сърдечно за поздравите! 🤗🥰

Ммм, пък Виктор е за чудо и приказ. Как не и се ще на Цветка да остарее с него… има си сериозна приятелка (даже не бяха ли сгодени) отвънка, влиза в Фермата и на втората седмица лудо влюбен, чак вече и с разбито сърце. 😢

# 843
  • Другата България
И аз благодаря за разговора, да, думата "срам" не е казала, само това, че децата ѝ гледат.
Което не променя факта, че все пак когато е неподготвена, Живка малко блокира.
Допълваха си изреченията със Стефан, тя умело го провокира да каже и довърши нейните мисли.

# 844
Теодора не е повлияла на Красимира срещу Живка. Красимира се заяде с нея още в началото, когато Живка беше фермер - за мъжките и женските задачи.

# 845
  • Другата България
Абе Живка и Мартина са си брали лайката, еднакви са и двете що се отнася до манипулация и хъс за победа.
Но Режещата глави, вождЪТ Черния чайник е много по-силна физически.

# 846
Ах този поглед с тия присвити очички направо изтръпвам. Отвратителна е Grinning

# 847
  • София
Да, наистина Мартина я хвана неподготвена. Живка разбра, че за разговора й със Стефан вече знаят и други, но не знаеше как се е разчуло. Но - предвид ситуацията - реагира адекватно. Отрече да е казвала думите, които й бяха приписани. Това беше достатъчно в онзи момент.

# 848
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.
Именно, същото помня и аз.
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.
Абсолютно си беше така аз помня много добре.
Ама не е вярно това! Абсолютно нищо не помните тогава, но и трите изопачавате и се подкрепяте, и хората, ще останат с впечатление, че наистина е вярно! НЕ Е ВЯРНО, че Живка казва, че на Мартина децата и щели да се срамуват от нея! Казва единствено, че "... нали се сещаш, че те отвънка това ще го гледат..."
Ето го пак записа, започва на 51-ва минута и не говорете когато нещо го има на запис и е факт, защото преиначавате и вие като Теодора точно
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4
Всичко грозно, което беше казано за Мартина и за другите около нея, беше от преиначените думи на Теодора! А вече след това Мартина, преразказвайки на Ивайло, съвсем вече преразказа измислици и нарече Живка въртиопашка! Живка?? Никога в нито един момент, показан по телевизора от тая Ферма, не е проявила за миг поведение на въртиопашка. И тогава заявява, че ще хвърчат глави и ще я смаже... Моля ви се, очевидно е кой какво качество човек е! И на Любо преразказвайки пак Мартина украси разговора, така както усеща че се говори за нея, също така каза, че Живкя я е яд, че на нея не ѝ говорят глупости мъжете! Сериозно ли??
Та в заключение, Живка НЕ КАЗВА, че децата на Мартина ще се срамуват от нея.

Да, разчепкали сте го вече с помощта на Vivi, но поне тук не си измисляйте, толкова е лесно да се провери!

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:16 от Анонимен

# 849
  • Велико Търново
Ех... само като си спомня в тая игра миналата година Даяна какъв шок докара на всички!...

# 850
Абе Живка и Мартина са си брали лайката, еднакви са и двете що се отнася до манипулация и хъс за победа.
Но Режещата глави, вождЪТ Черния чайник е много по-силна физически.

Напълно споделям. Обаче Живка манипулира по-добре публиката и така силите се изравняват.

# 851
  • София
Даяна ни събра очите миналата година на тази игра. Сега ми се струва по-дълъг “тунела” обаче.

# 852
  • Mediterraneo
Да, Даяна за едно нещо ставаше и то се оказа тази игра.

# 853
  • Другата България
Скрит текст:
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.
Именно, същото помня и аз.
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.
Абсолютно си беше така аз помня много добре.
Ама не е вярно това! Абсолютно нищо не помните тогава, но и трите изопачавате и се подкрепяте, и хората, ще останат с впечатление, че наистина е вярно! НЕ Е ВЯРНО, че Живка казва, че на Мартина децата и щели да се срамуват от нея! Казва единствено, че "... нали се сещаш, че те отвънка това ще го гледат..."
Ето го пак записа, започва на 51-ва минута и не говорете когато нещо го има на запис и е факт, защото преиначавате и вие като Теодора точно
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4
Всичко грозно, което беше казано за Мартина и за другите около нея, беше от преиначените думи на Теодора! А вече след това Мартина, преразказвайки на Ивайло, съвсем вече преразказа измислици и нарече Живка въртиопашка! Живка?? Никога в нито един момент, показан по телевизора от тая Ферма, не е проявила за миг поведение на въртиопашка. И тогава заявява, че ще хвърчат глави и ще я смаже... Моля ви се, очевидно е кой какво качество човек е! И на Любо преразказвайки пак Мартина украси разговора, така както усеща че се говори за нея, също така каза, че Живкя я е яд, че на нея не ѝ говорят глупости мъжете! Сериозно ли??
Та в заключение, Живка НЕ КАЗВА, че децата на Мартина ще се срамуват от нея.
Joy Спокойно де, аз като го изгледах отново, си написах, че това за децата не е казвано.
Говорим си каквото мислим и каквото си поискаме, като сме сгрешили, си признаваме - поне аз, темата все пак е за раздумка и за това да сме си полезни именно в такива моменти, когато някой нещо не е разбрал. Какво да преиначавам, аз така, както е минало - така съм го забравила, да не мисля само за Живка.
Шокомен е мъж,  за протокола. Joy

# 854
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Живка е подготвен е нахъсан играч, но е егоист, който играе само за себе си.

Laughing Laughing Laughing Eстествено,че ще играе за себе си.Ти що,ако беше вътре за Георги примерно ли щеше да играеш?

Живка е един мнооого подготвен участник.Гледала предишни сезони,чела коментари на зрители и знае кое се харесва и кое не.За мен всяка нейна стъпка е предварително обмислена.Ето,вчера си изпусна малко нервите и съжали,защото знае,че зрителите могат да не го удобрят,затова и побърза да коментира как е сгрешила.
Аз Живка я харесвам,но предпочитах нещата при нея да стават по-неподправени пред това да върти в главата си 100 сценарии спряло конкретна ситуация.

Кирил ми изпадна като приятен и от мъжете само Пламен ми прави хубаво впечатление.Ниикой друг.

Общи условия

Активация на акаунт