🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 692
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 855
Убедена съм, че в "колектива" също е имало разговорчета и обсъждания. Снощи Любо нарече Ралица "плазмодий". Не вярвам, че е за първи път и че до този момент, когато са се събирали са говорили за зведите или как се бърка бетон. Всяка вечер "хранят" Живка, Ралица, Стефан, Ваня и другите, които не са с тях. Даже, помежду си се обсъждат, когато си тръгне някой от тях. Сигурно има табу за някои, но клюкарникът всяка вечер работи в пълна сила. Продукцията реши да излъчи разговора между Живка и Стефчо.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:28 от Анонимен

# 856
Скрит текст:
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.
Именно, същото помня и аз.
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.
Абсолютно си беше така аз помня много добре.
Ама не е вярно това! Абсолютно нищо не помните тогава, но и трите изопачавате и се подкрепяте, и хората, ще останат с впечатление, че наистина е вярно! НЕ Е ВЯРНО, че Живка казва, че на Мартина децата и щели да се срамуват от нея! Казва единствено, че "... нали се сещаш, че те отвънка това ще го гледат..."
Ето го пак записа, започва на 51-ва минута и не говорете когато нещо го има на запис и е факт, защото преиначавате и вие като Теодора точно
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4
Всичко грозно, което беше казано за Мартина и за другите около нея, беше от преиначените думи на Теодора! А вече след това Мартина, преразказвайки на Ивайло, съвсем вече преразказа измислици и нарече Живка въртиопашка! Живка?? Никога в нито един момент, показан по телевизора от тая Ферма, не е проявила за миг поведение на въртиопашка. И тогава заявява, че ще хвърчат глави и ще я смаже... Моля ви се, очевидно е кой какво качество човек е! И на Любо преразказвайки пак Мартина украси разговора, така както усеща че се говори за нея, също така каза, че Живкя я е яд, че на нея не ѝ говорят глупости мъжете! Сериозно ли??
Та в заключение, Живка НЕ КАЗВА, че децата на Мартина ще се срамуват от нея.
Joy Спокойно де, аз като го изгледах отново, си написах, че това за децата не е казвано.
Говорим си каквото мислим и каквото си поискаме, като сме сгрешили, си признаваме - поне аз, темата все пак е за раздумка и за това да сме си полезни именно в такива моменти, когато някой нещо не е разбрал. Какво да преиначавам, аз така, както е минало - така съм го забравила, да не мисля само за Живка.
Шокомен е мъж,  за протокола. Joy

Чудесно, не съм прав. Това не пречи Живка да е отвратителна и дефакто да си прави схемичката да се цепи от целия колектив, защото знае, че сигурно зрителите подкрепят, тези които не са със стадото. С личните си качества не впечатлява по никакъв начин, освен асоциалността.

# 857
Не ми е неспокойно, просто съм за правдата! Тука се събрахте и почнахте една друга да се убеждавате как точно това казала Живка... ма се оказа, че е лесно да се провери, че не е така. Та не ме успокоявай. Спокойна съм си.
Аз подкрепям точните хора. Пък всеки сам да прецени кой какъв е и кого да подкрепи. То дори тук писмено се усеща. И на живо ще се усетим едни други и ще е ясно кой от какво тесто е.

# 858
При Даяна не бяха ли по-малко плочките? Направо ми се вижда нереално да се запомнят наведнъж.

# 859
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.
Ама не е вярно това! Абсолютно нищо не помните тогава, но и трите изопачавате и се подкрепяте, и хората, ще останат с впечатление, че наистина е вярно! НЕ Е ВЯРНО, че Живка казва, че на Мартина децата и щели да се срамуват от нея! Казва единствено, че "... нали се сещаш, че те отвънка това ще го гледат..."
Ето го пак записа, започва на 51-ва минута и не говорете когато нещо го има на запис и е факт, защото преиначавате и вие като Теодора точно
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4
Всичко грозно, което беше казано за Мартина и за другите около нея, беше от преиначените думи на Теодора! А вече след това Мартина, преразказвайки на Ивайло, съвсем вече преразказа измислици и нарече Живка въртиопашка! Живка?? Никога в нито един момент, показан по телевизора от тая Ферма, не е проявила за миг поведение на въртиопашка. И тогава заявява, че ще хвърчат глави и ще я смаже... Моля ви се, очевидно е кой какво качество човек е! И на Любо преразказвайки пак Мартина украси разговора, така както усеща че се говори за нея, също така каза, че Живкя я е яд, че на нея не ѝ говорят глупости мъжете! Сериозно ли??

Да, разчепкали сте го вече с помощта на Vivi, но поне тук не си измисляйте, толкова е лесно да се провери!
Най виновна от всички е мократа Теодора! Шампион по интригантство! Такъв,,развален ,,телефон направи,че......И то АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО! Куха мокра лейка!!!

# 860
  • Другата България
Убедена съм, че в "колектива" също е имало разговорчета и обсъждания. Снощи Любо нарече Ралица "плазмодии". Не вярвам, че е за първи път и че до този момент, когато са се събирали са говорили за зведите или как се бърка бетон. Всяка вечер "хранят" Живка, Ралица, Стефан, Ваня и другите, които не са с тях. Даже, помежду си се обсъждат, когато си тръгне някой от тях. Сигурно има табу за някои, но клюкарникът всяка вечер работи в пълна сила. Продукцията реши да излъчи разговора между Живка и Стефчо.
Не беше ли Кирил, който нарече Ралица плазмодии? На мен точно с това ми падна в очите, много.
Скрит текст:
Joy Спокойно де, аз като го изгледах отново, си написах, че това за децата не е казвано.
Говорим си каквото мислим и каквото си поискаме, като сме сгрешили, си признаваме - поне аз, темата все пак е за раздумка и за това да сме си полезни именно в такива моменти, когато някой нещо не е разбрал. Какво да преиначавам, аз така, както е минало - така съм го забравила, да не мисля само за Живка.
Шокомен е мъж,  за протокола. Joy

Чудесно, не съм прав. Това не пречи Живка да е отвратителна и дефакто да си прави схемичката да се цепи от целия колектив, защото знае, че сигурно зрителите подкрепят, тези които не са със стадото. С личните си качества не впечатлява по никакъв начин, освен асоциалността.
Изобщо не е отвратителна Живка, играе много добре играта, но на моменти преиграва, това ѝ е проблема.
И естествено, че ще си прави "схемичка", кой там не си я прави? Стефан вероятно, но той пари си има, иначе всеки е там и за парите, това вече го писахме. Най-голямата схемиЧКА си я прави Мартина, защото и тя е решила да победи на всяка цена. Две много силни жени една срещу друга, просто интересен сблъсък.
Що се отнася до личните качества, зависи кой какви качества търси все пак.
Не ми е неспокойно, просто съм за правдата! Тука се събрахте и почнахте една друга да се убеждавате как точно това казала Живка... ма се оказа, че е лесно да се провери, че не е така. Та не ме успокоявай. Спокойна съм си.
Аз подкрепям точните хора. Пък всеки сам да прецени кой какъв е и кого да подкрепи. То дори тук писмено се усеща. И на живо ще се усетим едни други и ще е ясно кой от какво тесто е.
Няма безгрешни хора, а аз поне като сгреша, си признавам, както и сега. Тук си сверявам часовника, защото пропускам епизоди, или части от тях. Защото за това сме се събрали, според мен, а не за да се убеждаваме. Благодаря още веднъж на Виви за записа.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:27 от Merri_An

# 861
Добре деее! Иван и Андрей какво пак мрънколясват?! Това се правело с 2-3 курса - ами с колкото й е удобно с толкова ще ги направи! Ама работа - да видим Андрей как ще го направи с 2 курса само! Joy

# 862
  • Варна/Лондон
Да, Даяна за едно нещо ставаше и то се оказа тази игра.
Aaa, и за още няколко неща се сещам дето става, ама цензурата не спи. 😁
Добре, че стана конфликта между Живка и Марта, че да я харесам-Живка това. За съжаление и в този сезон нямам изявен фаворит за победител, всички са ми едни... никакви, еднообразни и предвидими.

# 863
Живка на играта се представи  приемливо за мен. Можеше да запомни повечко символи и с максимум 4 курса да я приключи.

Ако има дуел Мартина-Живка, първата ще бие. Естествено има значение и какви игри, ще се паднат, но главно си трябва сила и бързина, а Марта определено ми изглежда най-тренира от жените. Живка не е зле, но си изглежда по-слаба чисто физически. Иначе хъс си имат и двете в изобилие.😀

# 864
Олее, Краса колкото и добре да помни с тия мъки докато се мъчи да се качи, всичко ще забрави.😂

# 865
Тя вика, не се тегли за въжето, само така ви се струва.. JoyJoy

Как се обръща игра с 2:5 от 0:5 не ми е много ясно..

# 866
Опс, може Кирил да е нарекъл Ралица "плазмодий", да, повече е в негов стил.

# 867
  • Другата България
Краса е мега зле.

На физическа битка според мен Мартина ще отнесе Живка.
Това е и моето мнение.
Затова трябва да играят внимателно и двете, разчитайки и на зрителски и фермерски вот.

# 868
Опс, може Кирил да е нарекъл Ралица "плазмодий", да, повече е в негов стил.

Кирил беше, да.

# 869
Както и очаквах Красимира е много зле. Няма начин да спечели дори и една точка. Живка направо я разбива.
Хич не я харесвам Живка, но по гръб не пада тази жена, върти, суче и все нейната дума да е последна. Не приема друго мнение.

Общи условия

Активация на акаунт