🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 697
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 870
Голяма изненада, някой очаквал ли е друго развитие...

# 871
Опс, може Кирил да е нарекъл Ралица "плазмодий", да, повече е в негов стил.

Кирил беше, да.

И все пак Теодора беше наоколо. Не знам защо тоя път на захлипа от обида, че чува "такива грозни думи".

# 872
  • София
Аз очаквах и от Живка повече. Мартина ще я разбие, а зависи от игрите, може и друга.

# 873
Опс, може Кирил да е нарекъл Ралица "плазмодий", да, повече е в негов стил.
Ама преподобна Теди възмущава ли се от тези обиди, или реве само ако обиждат нейните хора?

# 874
  • Другата България
Аз очаквах и от Живка повече. Мартина ще я разбие, а зависи от игрите, може и друга.
Именно, и вчера, и днес като гледам Живка, малко е надценила физическите си качества.
Черния чайник е като булдозер, много е тренирана физически.

# 875
Краса е мега зле.

На физическа битка според мен Мартина ще отнесе Живка.
Това е и моето мнение.
Затова трябва да играят внимателно и двете, разчитайки и на зрителски и фермерски вот.

Краси е много слаба, да, но на мен не това ми е основният проблем. При нея е пълна излагация поведението и псевдо самочувствието. В опитите да се причисли към групичката говори пълни глупости.

# 876
  • София
Класика в жанра е Красимира - надута и проста. Его без покритие

# 877
Ама продължава тъй веещото се Краси, бе. 😂 Много насериозно се взела Живка и тя за тва сега ще я приземява. Сигурно тя до този етап ѝ подарява победите и сега ще я върне в реалността.

# 878
Уау! Каква изненада! Да ви имам арената измислена!👀Не ми се мисли какво ще бъде като завали и всичко на тая поляна потъне в кал.

# 879
  • Другата България
Тя от самото начало не блестеше с умност, дори беше тотално незабележима невзрачна женица, ама сега на финала изпростя тотално, именно в опитите си да се присъедини към "келешите" на тръгване. За какво ѝ е, да не говорим, че до вчера мислех, че с избора си се "самоуби", сега като я гледам обаче - няма жена, която да не я победи. И Ралица ще я бие.
Дефакто трябва много да внимава кого ще предложи за фермер. Трябва да му сече пипето, не друго. Да видим дали ще се усети.

# 880
Уау! Каква изненада! Да ви имам арената измислена!👀Не ми се мисли какво ще бъде като завали и всичко на тая поляна потъне в кал.

Е ти си мислиш, че като бяха на предишните арени вятъра не се е усещал или?

# 881

Другите не бяха на гола поляна, все пак. Със сигурност не е било като на тази “арена”. Не помня битка да е отменяна заради малко вятър. Ако греша, припомнете ми.

# 882

О, вятърът извън предишната арена се усеща в пъти по-силно отколкото вътре. Предишната е заградена от двете страни почти догоре. Не изолира напълно, но имаше огромна разлика.

# 883
Танка, милата, не просто се е предала, а направо се е разпаднала!

# 884
Скрит текст:
Убедена съм, че в "колектива" също е имало разговорчета и обсъждания. Снощи Любо нарече Ралица "плазмодии". Не вярвам, че е за първи път и че до този момент, когато са се събирали са говорили за зведите или как се бърка бетон. Всяка вечер "хранят" Живка, Ралица, Стефан, Ваня и другите, които не са с тях. Даже, помежду си се обсъждат, когато си тръгне някой от тях. Сигурно има табу за някои, но клюкарникът всяка вечер работи в пълна сила. Продукцията реши да излъчи разговора между Живка и Стефчо.
Не беше ли Кирил, който нарече Ралица плазмодии? На мен точно с това ми падна в очите, много.
Скрит текст:
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.
Именно, същото помня и аз.
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.
Абсолютно си беше така аз помня много добре.
Ама не е вярно това! Абсолютно нищо не помните тогава, но и трите изопачавате и се подкрепяте, и хората, ще останат с впечатление, че наистина е вярно! НЕ Е ВЯРНО, че Живка казва, че на Мартина децата и щели да се срамуват от нея! Казва единствено, че "... нали се сещаш, че те отвънка това ще го гледат..."
Ето го пак записа, започва на 51-ва минута и не говорете когато нещо го има на запис и е факт, защото преиначавате и вие като Теодора точно
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4
Всичко грозно, което беше казано за Мартина и за другите около нея, беше от преиначените думи на Теодора! А вече след това Мартина, преразказвайки на Ивайло, съвсем вече преразказа измислици и нарече Живка въртиопашка! Живка?? Никога в нито един момент, показан по телевизора от тая Ферма, не е проявила за миг поведение на въртиопашка. И тогава заявява, че ще хвърчат глави и ще я смаже... Моля ви се, очевидно е кой какво качество човек е! И на Любо преразказвайки пак Мартина украси разговора, така както усеща че се говори за нея, също така каза, че Живкя я е яд, че на нея не ѝ говорят глупости мъжете! Сериозно ли??
Та в заключение, Живка НЕ КАЗВА, че децата на Мартина ще се срамуват от нея.
Joy Спокойно де, аз като го изгледах отново, си написах, че това за децата не е казвано.
Говорим си каквото мислим и каквото си поискаме, като сме сгрешили, си признаваме - поне аз, темата все пак е за раздумка и за това да сме си полезни именно в такива моменти, когато някой нещо не е разбрал. Какво да преиначавам, аз така, както е минало - така съм го забравила, да не мисля само за Живка.
Шокомен е мъж,  за протокола. Joy

Чудесно, не съм прав. Това не пречи Живка да е отвратителна и дефакто да си прави схемичката да се цепи от целия колектив, защото знае, че сигурно зрителите подкрепят, тези които не са със стадото. С личните си качества не впечатлява по никакъв начин, освен асоциалността.
Изобщо не е отвратителна Живка, играе много добре играта, но на моменти преиграва, това ѝ е проблема.
И естествено, че ще си прави "схемичка", кой там не си я прави? Стефан вероятно, но той пари си има, иначе всеки е там и за парите, това вече го писахме. Най-голямата схемиЧКА си я прави Мартина, защото и тя е решила да победи на всяка цена. Две много силни жени една срещу друга, просто интересен сблъсък.
Що се отнася до личните качества, зависи кой какви качества търси все пак.
Не ми е неспокойно, просто съм за правдата! Тука се събрахте и почнахте една друга да се убеждавате как точно това казала Живка... ма се оказа, че е лесно да се провери, че не е така. Та не ме успокоявай. Спокойна съм си.
Аз подкрепям точните хора. Пък всеки сам да прецени кой какъв е и кого да подкрепи. То дори тук писмено се усеща. И на живо ще се усетим едни други и ще е ясно кой от какво тесто е.
Няма безгрешни хора, а аз поне като сгреша, си признавам, както и сега. Тук си сверявам часовника, защото пропускам епизоди, или части от тях. Защото за това сме се събрали, според мен, а не за да се убеждаваме. Благодаря още веднъж на Виви за записа.
[/quote]

Не желая да печелят хора, които имат 0 социалност като комуникацията - типичен пример от минали сезони Райно и Стоян. Хора, които пък съвсем не можеха да вържат 2 изречения, тук поне Живка ги връзва, но комукацията с останалите й прекуцва.

Общи условия

Активация на акаунт