🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 332
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Цитирам: "Марти, готви, лакирай, връзвай - това те прави перфектна! Но не забравяй джакузито!" Smiley
За какво намеква Цоньо с това джакузи? Да му сменя водата ли? Smiley
Не че категорично знам отговора, де, както и това "готви" също не ми е много ясно, но тя нали постоянно им правеше някакви номера (и ги лакира, и връзва някакви "капани"), на които те пък си отмъстиха с хвърлянето ѝ в джакузито. Та, може това да е имал предвид - да не забравя, че за всичко си има възмездие.

Много ми харесаха думите на Любо за Цвети, тя гледа така и мен, и Пламен...
О, да, да... То всичко, което каза Любо на Виктор беше много правилно. Но и Цветка хубаво я е преценил. Satisfied

Diavolo, не е честно! Гуньо и Гери присъстват в анкетата, а Кари и Балкан - не. Дискриминация ли "надушвам"? Grinning

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 16:58 от DamaPika

# 181
P.S. Само като си спомня един илюзионист на доста по-сериозна възраст какви циркове прави покрай "най-прикрасната жина" в предния сезон, лошо ми става...

# 182
DamaPika, жива да си! Това ще да е! Smiley Че още я мисля Мартина плацикала ли се е в джакузито с бански, без или само душ си е взимала.

Аз що ли си мисля, че Цвети и Виктор са хапнали стафидки. Гласувах. Smiley

# 183
Не мисля, че Виктор си измисля за приятелката на 19г. отвън. Преди време се бях изказала в негова защита, но сега и аз напълно се убедих, че той е изключително повлиян от чужди разбирания и възгледи. Предполагам, че и "връзката" му с въпросното момиче е следствие на "наливане на акъл" от някой в обкръжението му. А разликата в годините не ме озадачава. С тези разбирания и този манталитет, коя по-зряла жена би успял да баламосва?

# 184
На този Виктор няма да му дам 26, изглежда като чичак, а не като младеж. Вероятно от брадата, недолюбвам мъже с брада, тип джихадисти. Направи ми грозно впечатление като го попита Любо какво мисли за приятелката му, която е отвън, а онзи: все едно не съществува. Тъпанар.
Защо пък тъпанар? Не е женен, не е сгоден. Млад мъж на 26, който излиза от 5 годишна връзка, мисля че още 5 години има да наваксва. Да обърне Чепеларе и околия, девица да не остане и тогава да се жени. Нека си поживее момчето, ясно е че 19 годишната е бушон. Може би и тя си го знае. Веднага тъпанр, като че ли жена с 2 деца го гледат. А чудя се ако Цвети се беше завъртяла на Любо той как щеше да реагира.

# 185
  • Sofia
Тя пръска чар навсякъде и се завъртя на най-податливия да си почеше егото. Жал ми е за такива шарани, личи му колко е неопитен, а тя отегчена.

# 186
Реално, Виктор е добра партия в малкия град , и сигурно е желан ерген от шепата неомъжени момичета там.
Много му подхожда да е смотан, неуверен,  влюбчив, да има душевна борба, да страда ...Затова тати може да е натиснал ,  за да влезне и да се отрака малко , да стане разпознаваем , макар и в образа на печалния рицар.

# 187
  • София
хихи, Дама пика,
ами Гунчо и Герката са пакостници, а и по-изглежда да харесват сладко Grinning

Хех, относно Любо (на всяка манджа меродия)
Това че той е казал така (негово лично мнение) за Цвети и как гледа всички не значи, че е автоматично вярно.

# 188
  • Другата България
Разбира се, че не значи.
Ама той там вътре ако не го е видял, а и ние навън също - вече писахме, а и видяхме как след като Викито отряза Цвети и си легна, тя отиде и легна в леглото при Пламен, ти последен ще го забележиш.
Пристрастен си, няма лошо. Blush

# 189
  • Варна
Абе и Любо е малко самовлюбен, няма да каже че някой друг е бил предпочетен пред него.
И на мен по-рано ми правеше впечатление, че Цвети гледа различно Виктор в сравнение с останалите.
В момента обаче , не.

# 190
Според мен какво се е случило с Виктор. За Чепеларе и другите малки градове, 5 години връзка без развитие е голяма загуба на време. На момичето му е писнало да го питат "айде, няма ли да се жените" и е било шута на нерешителния и колеблив Виктор. Както някой писа, вече си е намерила и нов приятел. Съответно Виктор, за да не изглежда смотан и изоставен, си е хванал някаква 19 годишна, че даже обявил, че ще се женят. Един вид, да натрие носа на бившата, като не е искала да го изчака да се накани.

На мен ми хареса снощното развитие и Чавдар фермер. Стига са лежали и клюкарствали, малко да ги постресне и да се поразмърдат. В името на шоуто да има шаш и драма. Пък и смятам, че ще е добре всеки да се изреди фермер, тъкмо да го видим и него как ще се изяви.

# 191
Е, как да се кани Виктор, сгодени са били и са си купили общо жилище...После тя го зарязва.Явно нещо не му е харесала или се е влюбила в другия...

# 192
  • Варна
Според мен какво се е случило с Виктор. За Чепеларе и другите малки градове,
Скрит текст:
5 години връзка без развитие е голяма загуба на време. На момичето му е писнало да го питат "айде, няма ли да се жените" и е било шута на нерешителния и колеблив Виктор. Както някой писа, вече си е намерила и нов приятел. Съответно Виктор, за да не изглежда смотан и изоставен, си е хванал някаква 19 годишна, че даже обявил, че ще се женят. Един вид, да натрие носа на бившата, като не е искала да го изчака да се накани.

На мен ми хареса снощното развитие и Чавдар фермер. Стига са лежали и клюкарствали, малко да ги постресне и да се поразмърдат. В името на шоуто да има шаш и драма. Пък и смятам, че ще е добре всеки да се изреди фермер, тъкмо да го видим и него как ще се изяви.
Връзката е била във Варна, живели са във Варна и са имали апартамент.
Мога да гадая какво се е случило, може би заради това че е бил моряк, а моряците имаха проблеми в началото на ковид кризата, може да е останал без работа, приятелката да си е хванала друг, а Виктор да се е прибрал разочарован в Чепеларе.
След съвети от родата, че любов няма, що да не си хване съседското момиче, нищо че не се обичат, тя любовта идва после.

Нещо такова си го представям.

# 193
Момата му е съученичка от военноморското училище. Те са били хлапета като са решили да се събират, просто са се изчерпали. Като го гледам тоя новия ѝ какъв е на вид...
Виктор пък много семеен тип, бе! Изумяват ме момченца на по 20 като заговорят за женене и семейство! Не, че най-добрият ми приятел не се ожени на 21 😅

# 194
  • Другата България
Къде го гледаш това?

Общи условия

Активация на акаунт