🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 334
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 165
той самият е 30-годишен мъж, излизащ с тийнейджърка, което само по себе си е малко озадачаващо
Доколкото си спомням - Виктор си каза, че е на 26 години каза. Момичето е на 19. Не виждам какво чак толкова озадачаващо има в разлика от 7 години.

Аз си спомням, че пишеше, че е на 28 години, а и някой спомена, че скоро ще се празнува рождения му ден във фермата, тоест би трябвало да е на 29, тоест имат около десет години разлика. Не е въпрос до самата цифрова разлика, защото десет години не ми се струват много, ако говорим за двама възрастни, но определено ми е озадачаващо, когато големи мъже излизат с гимназистки. В случая на 19 години би трябвало да е завършила преди четири месеца.

Това си е моята лична призма, де. Аз като някой на годините на Виктор (даже малко по-малка), не мога изобщо да си представя каква романтична тръпка може да има някой на нашите години с хлапета, които тъкмо завършват.

# 166
  • София
Пусната е нова анкета, малко да се поразчупи шаблона.
Анкетата ще стои кратко

Да попитам, от дуел до дуел минават 7 дни или по- малко?

6 дни ; нямат почивен ден (за нас неделя)

# 167
  • Велико Търново
Аз си спомням, че пишеше, че е на 28 години, а и някой спомена, че скоро ще се празнува рождения му ден във фермата, тоест би трябвало да е на 29

# 168
По странно е, че Виктор е имал дълга връзка, поне 5 години, годеж и също така каза, че са си закупили общо жилище. И пак от него се подразбра, че дамата го е напуснала. Нормално е човек да си даде време, къде бърза да търси любовта и то сред току-що завършили гимназистки.
Гризе ме съмнението дали реално съществува тази 19-годишна приятелка или я включи като "спасителен план".

# 169
  • Велико Търново
Да, и на мен по-странното е написаното от Cafelate. Само дето смятам, че 19-годишната може да е била "спасителната сламка" след раздялата. И затова също му се чудя закъде се е разбързал. Сякаш е престарял. То това за "старите ергени" остана в миналия век, никой ли не му го е казал....

А обърнахте ли внимание, че Цоньо заръча да хранят Балкан, че ще си го вземе след края на предаването. Много се радвам за кангалчето - на хубаво място ще отиде. Ще си тичка на воля из големия двор.

# 170
  • Варна
По странно е, че Виктор е имал дълга връзка, поне 5 години, годеж и също така каза, че са си закупили общо жилище. И пак от него се подразбра, че дамата го е напуснала. Нормално е човек да си даде време, къде бърза да търси любовта и то сред току-що завършили гимназистки.
Преди година му е приключила петгодишната връзка, тоест когато е започнала и той е бил "гимназист". Т.е. бил е първа година студент  във ВВМУ, защото момичето е от Варна.
Относно втората "гимназистка", сигурно е защото във Чепеларе всички момичета над 20 са омъжени или не са в Чепеларе.

# 171
Да, Цоньо ще вземе Балкан.
А какво беше това обръщение към Мартина?
Цитирам: "Марти, готви, лакирай, връзвай - това те прави перфектна! Но не забравяй джакузито!" Smiley
За какво намеква Цоньо с това джакузи? Да му сменя водата ли? Smiley

Виктор да се оправя, поредния който ще ходи като маносан цял сезон. Честно казано се надявам гимназистката да не съществува, че поредната изгаврена приятелка. А ако е истина, дано не пристигне и тя със зимнината.

# 172
Това Коце хич не мога да го трая вече, както му симпатизирах в началото, сега вече ми е адски противен с неговата наивна лудост. Ама нали прави сеир, ще си го дондуркаме до края сигурно.
Много ми харесаха думите на Любо за Цвети, тя гледа така и мен, и Пламен...

# 173
Наистина ли вярвате, че Чавдар нарочно се прецака на куиза?
Аз не. Той от доста време насам интерпретира случващото се като някакви негови хитри ходове, но си личи, че просто така му се иска да вярват останалите.
Достраша го, че ще го набедят за лош и некадърен фермер, но нищо де -пак ще го набедят. Ивчо се старае. Изобщо не е тъпо момчето. Не е и мързеливо като някои. Просто е остър камък. И Ваня, и Ралица също много добре ги е усетил.Все повече му симпатизирам.

# 174
  • гр.София
Връзка на 1 месец колко да е сериозна? Личи му на Виктор, че не е емоционално обвързан навън

# 175
На този Виктор няма да му дам 26, изглежда като чичак, а не като младеж. Вероятно от брадата, недолюбвам мъже с брада, тип джихадисти. Направи ми грозно впечатление като го попита Любо какво мисли за приятелката му, която е отвън, а онзи: все едно не съществува. Тъпанар.

# 176
  • Другата България
На този Виктор няма да му дам 26, изглежда като чичак, а не като младеж. Вероятно от брадата, недолюбвам мъже с брада, тип джихадисти. Направи ми грозно впечатление като го попита Любо какво мисли за приятелката му, която е отвън, а онзи: все едно не съществува. Тъпанар.
Същото мисля и аз. И за Виктор, и за Любо.
Но пък и това, дето каза, че Цвети така гледа и него, и Пламен, беше в десятката. Дано Вики се усети, че ЦветКа е всъщност, тоест, не е лъжица за неговата уста.
Вероятно не е лошо момчето, но манталитетът му не е моя, не бих възпитала така и сина си. За някои от нещата, а и ценностите, които споделя.
Обожавам Родопите, ееееех......

Ратаи Ивайло, Краса, подозирам Пламен или Киро другата двойка или друга конфигурация, и една от трите грации Лора, Цвети, Мартина. Краса и Ивчо ще загубят, така мисля, вече писах, че според мен дуелът ще е мъжки.
Стефан много безличен, да, но още ми е от мъжките фаворити.
Живка малко ми се издигна в очите, и с нетърпение чакам да видя как ще се възползва от фермерството на Чавдар.
Защото със сигурност ще го направи.
А Мис Глина.....тя там ли е?

# 177
Не бих казал, че Виктор се държи като да пращи от интелект, но по отношение на това "Тъпанар" ще направя един малък коментар.
На момчетата като правило никой не им казва (или направо ги баламосва) как да се държат с жените, не ги учи кое работи и кое не, кое е добре и кое вреди. Не само това, ами напротив - по цял ден върви облъчване с непродуктивни идеи.
В общия случай, всеки мъж трябва сам, разбивайки си главата адски много пъти, някакси да напипа пътя. Някои уцелват по-рано, на други им трябва повече време.

# 178
  • гр.София
Koя е мис глина? Ралица ли?

# 179

Общи условия

Активация на акаунт