🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 327
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 210
Сега виждам анкетата, но не мога да гласувам, явно не е активна вече. Иначе щях да кликна на Живка и Виктор.

Тоя Георги всяка жена във Фермата ли смята да целуне? Бляк...🤢
Е той и Любо е целунал по челото де.. И двамата го признаха, хаха.
Отишли манастир да възстановяват, а не знаят, че православната молитва преди хранене се казва, когато всички са прави до масата. Втресе ме това държане на ръце по протестантски маниер,
А защо да те е встресло, длъжни ли са всички да са православни? Просто си питам....  Кво пречи да има католици, протестанти, мормони, мюсюлмани и т.н. на масата?

# 211
Мартина: Когато ние вземем властта, ще падат глави.
Добре де, тя нали беше на власт!? И кои ли са тези " ние "?
Не мога да я харесам тази жена. И гащите й за битките намирам за нелепи.

# 212
  • Пловдив
Пламен е много добър играч (не че е изненада). Единствените пъти, в които Краси се усмихва, е когато е на арената. Иначе все една такава печална седи. Очевидно ще замине на дуел, не вярвам да гласуват за Пламен.
Учудих се обаче, че Ивайло не беше кандидат-ратай.
Георги не пропусна да си дръгне кайсиите и този път.

# 213
  • Велико Търново
И аз веднага за "късмета" на Пламен си помислих като още първият жълтък на Красимира се спука. Хич не ѝ провървя с тез белтъци. Не че друго, ама ми се гледаше и битката между мъжете.
Сега Красимира ще се прави, че не може да готви, за да товарят повече Чавдар.

Хаххаха... Цветка към Пламен - "Изглеждаше много добре" Satisfied

# 214
  • Другата България
Значи Мартина си е точно Косъма, не е Цветка.
"Като вземем властта, ще хвърчат глави".
Много си е повярвала тази жена, но пък е силна за разлика от Косъма, която беше мърда, и като я гледам - ще поостане. А като гледам ратаите - дуел за Красимира. Чавдар няма да направи мъжки дуел и да изпрати Пламен, въпреки, че му е конкурент. Поне така си мисля.
Още ме чопли защо не изпрати Ивайло, още ще го гледаме този човек, по-лошото е, че ще го слушаме....

# 215
Стига пък и вие, може Краси да е искала да е ратай с Пламен...Миналата година Ванчето как подскочи от радост, като я пратиха ратай с Пешо.

# 216
  • Велико Търново
Чавдар няма да направи мъжки дуел и да изпрати Пламен, въпреки, че му е конкурент.
Е то зависи и от останалите кой как ще гласува.

# 217
А Георги пак го дадоха да се чеше по.... нали...

# 218
Тая верно ли с такива гащи се яви на битка и се нагъзи с тях да пълзи?! Никога не се е събличала никъде, дам...
То  да имаше какво да покаже, пък то едно плоско дупИ...

# 219
  • Другата България
Чавдар няма да направи мъжки дуел и да изпрати Пламен, въпреки, че му е конкурент.
Е то зависи и от останалите кой как ще гласува.
Естествено, повечето ще са за Краса, и ако зависи от Чавдар, и той ще е за нея.
Това казвам.

А Краса е отврат, да си ходи.
Лорчето горкото е умряло от страх да не го викнат на дуел.
То за какво е дошло? За бранда е ясно, ама незабележимо някак.....

# 220
  • Велико Търново
А, и аз искам Красимира да си ходи.

Много хубави децата на Чавдар.

# 221
Ама наистина не е за вярване колко много е отслабнал Любо. Все едно друг човек виждам в лице.

# 222
Красимира си показа пак зъбките. С преподобна Теодора се споглеждаха така, сякаш са измислили гениален план да унищожат Живка, а то било как да наливат вода в ориза. Глупави жени, ама много глупави. Убих се да търся красота в Теодора, ама не мога да я намеря. В Мартина намирам някакви красиви черти /то от операциите де/, но красота в Теодора не намирам.

# 223
Еее, изпуснах гащЯта от дуела - има ли снимкови компромати Grinning Grinning
Иначе, ако трябва да взема страна в лагерите - при всичките им негативи, ще е този на Мартина и компания, а не този на Чавдар, Живка и Г-жа Глина. Вторите са ми доста далечни, а и за момента мисля, че са по-подмолни. Абе, не ги харесвам, това е.

# 224
Прогнозирам, че Краси ще си ходи тази седмица. Съмнявам се да изберат Пламен за първи дуелист. А Красито според мен няма големи шансове. Най-слаба ми се вижда от жените.

Общи условия

Активация на акаунт