🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 274
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 345
А такива като Живка, Глината и Ванчето, които са силни със силните на деня, направо не ги дишам. Гъзоблизци.

Живка е много устойчива психически, така че е абсурдно да присъства в горното изречение.

# 346
  • Другата България
Няма такова нещо.
И Живка, и Ваня от самото начало са с ясна позиция, без да се влияят от другите.
Особено Живка.

Ралица да.

# 347
А Живка защо не седна да го научи този Алманах???

# 348
  • Другата България
Както и всички останали не го направиха.
Поне си мълчаха.
Но пък това не пречи постоянно да мрънкат, че храната им е малко.
Друг я изкарал храната, те глупави, та глупави, ядат постоянно, и после недоволни.
Аз съм в потрес.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 22:30 от Merri_An

# 349
Е Живка пък кога е била със силните на деня?

# 350
Много хора мърморят срещу правилата, срещу мерките, които им "ограничават правата", ама когато са потърпевши от неспазването им, първи скачат. Това е родната картинка. Затова не харесвам хора като Ивайло и Кирил. Има правила, спазват се. Тези "фермери" сякаш не са живели сред хора, а в джунгла. Не одобрявам и крясъците, но понякога могат да ти изкарат нервите някои идиоти.
А имаше и в предните сезони една табелка ,,Думата на фермера е закон,, Но тогава се работеше и формата си беше друг.Фермата...

# 351
Ако никой не отиде на куиза това ще бъде най-голямата тъпанарщина и отговорен за това ще бъде Чавдар. Горката му жена, това е психо.

# 352
Ако никой не отиде на куиза това ще бъде най-голямата тъпанарщина и отговорен за това ще бъде Чавдар. Горката му жена, това е психо.
Ивайло и Киро са мега прости.Класически пример колко просто племе сме!Сами си гласуват,сами си саботират и все някой друг им е виновен.Ми аз не съм съгласна да спирам на червен светофар,е имало закон,че кво,аз съм против!Ей това е Киро !
А Ивайло просто винаги е в опозиция няма теза ,важно е да е срещу всичко

# 353
Да бе, Чавдар ще е виновен! А тия кретени, другите са бели ангели.

# 354
Харесвам типажът мъже, към който принадлежи Киро, даже е с тениска на една от любимите ми групи, но този човек ми е един от най-противните във фермата.

# 355
  • Бургас
ЕЕ не, не съм за Чавдар, той не е наред с главата, много се вживява на не знам какво, отивал на фронта.....

# 356
Отново се питам - Това представителна извадка ли е за народа ни?

# 357
Да

# 358
Да
Лошо. Много лошо.

# 359
  • Другата България
Ама защо Чавдар не посочи други "умници", които да отидат на куиз?
Защо отиде той?
Та пак да го отнесе?
Всички останали са ....потрес, наистина представителна извадка на нашето общество, за съжаление.
Оффф.

Общи условия

Активация на акаунт