🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 268
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 360
Ивайло е най-неприятния участник досега...направо не ми се гледа, заради него.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 00:56 от -Karina-

# 361
А Живка защо не седна да го научи този Алманах???
До вчера беше ратай.
Айде, айде, да не е от ден 1 ратай. Другата женичка с грънците тя какво прави по цял ден - ако не влезе случайно в кадър, тотално ще изключа, че е вътре. Цветка, Лора - или те са любимки на Чочко и няма проблем по цял ден да пушат цигари и да кълчат кълки.
Как пък се огледаха в Иво и Киро като те заедно с Любо и Виктор доста повече ги дават да работят поне нещо.
Двоен стандарт има Чавдар също. Сигурно и у тях така бие по масата и вика на хората.

# 362
Виктор и той за голям българин се мисли. За негово огромно съжаление, има страхотни български момчета, с които изобщо не може да се мери.

# 363
Киро работи, Ивайло дава не искан акъл, докато се подпира на лопатата.

# 364
Аз не разбрах каква е драмата на това общество

# 365
Чувствам се изцапана при контакт с хора като Ивайло. И с такива като тези, които харесват хора като Ивайло!

# 366
Марта реформира групата. И е много доволна от едната кошница, но после ще иска да яде.

# 367
Този епизод е най-отвратителният които съм гледала. Пълен ужас. Не знаещи , мрънкащи за храна , скандали. Една дума УЖАС.

# 368
  • Другата България
Обаче наистина Мартина е "сивия кардинал".
По време на скандала мълча като г@Z, сега тръгнала да шушука и да се подиграва за едната кошница.
Любо и той, мълча като Винету - гуруто си, обаче после естествено, зад гърба на Чавдар и в своето си "обкръжение" - кове ли, кове. Кирил поне зае позиция, някаква. Явна.
Останалите обаче - мекотели. В потрес съм и от Стефчо, с какво толкова ги омагьосва тая Мартина, та като кученца я обикалят и я гледат в очите?
Направо се погнусих, буквално от тези.

# 369
Чавдар е пълен психар! Рядко противен тип!

# 370
  • Велико Търново
Ама защо Чавдар не посочи други "умници", които да отидат на куиз?
Защо отиде той?
Преди известно време бях питала тук, Diavolo ми отговори, че единият от тримата трябвало да бъде фермерът на седмицата. Ако Чавдар не беше, нямаше да отиде. А иначе той даже и си е изчерпал лимита от три явявания. На Ваня днес ѝ беше третото. Ако не стане фермер на седмицата, и тя няма да ходи повече.

Андрей миналата седмица не беше и не видя, че Мартина също гласува първа. Ама Иван пък толкова ли да не му е казал?...

Те всички, с изключение на Кирил, мълчаха като г@зове, Merri_An.

# 371
Аз не разбрах каква е драмата на това общество
Драмата е ,че мнозинството гласува собствените си предложения.После само се съботира -Ивайло не знае какво иска ,но държи да е опозиция на всичко,Киро е някакъв свободен електрон.

# 372
А има една група хора, които вечно заемат позицията на превъзходство спрямо останалите - те най-морални, те най-знаещи, те най-опитни. Останалите, ако обичат - да мълчат. Много ги обичам такива и умирам от смях като почнат да тропат по масата и да повишават тон.
Иво има много трески за дялане, но винаги ще взема неговата позиция в този спор.
Абсолютно точно! На същото мнение съм. Авторитаризмът да си го проявява вкъщи (горките му жена и деца). Във Фермата всички са равнопоставени.

# 373
Сетих се на кого ми напомня говора на Чочо. Все едно слушам Румен Радев Sunglasses
А Виктор има същия тембър като на Калоян от Фермата 6

# 374
Абсолютно лично е това гласуване! На какви се правят.
Ох, тая пак наводни екрана.

Общи условия

Активация на акаунт