🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 275
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 375
Вече трябва да се брой в коя минута Тедиту плачи. Grinning

# 376
Мартина се обеси на врата на Краси. Наистина има лице, с едри груби черти. Точно Венета.
Joy

# 377
Чувствам се изцапана при контакт с хора като Ивайло. И с такива като тези, които харесват хора като Ивайло!
А аз от такаива като Чавдар, психар с чувство за превъзходство. Абсолютен нарцисист в най-кофти краските. Психически насилник като от учебник.

# 378
А има една група хора, които вечно заемат позицията на превъзходство спрямо останалите - те най-морални, те най-знаещи, те най-опитни. Останалите, ако обичат - да мълчат. Много ги обичам такива и умирам от смях като почнат да тропат по масата и да повишават тон.
Иво има много трески за дялане, но винаги ще взема неговата позиция в този спор.
Абсолютно точно! На същото мнение съм. Авторитаризмът да си го проявява вкъщи (горките му жена и деца). Във Фермата всички са равнопоставени.
Е що за глупост?Как ще са равнопоставени?Има ратаи,фермер и едните спят на вън,другите в къща?Мислите ли като ги пишете тези неща?!

# 379
Аз не чух Ивайло да обижда Чавдар. Чавдар нарече Ивайло какво ли не. Неприятник такъв. Комунист, туширал той за секунди бла-бла ... И кръв щяло да има. Тцтцтц ...

# 380
  • Другата България
Някой може ли да ме поправи, ако греша - Мартина за Пламен ли гласува?
Да не връщам и да я гледам пак.
Така ми се стори на мен.

Аз залагам на втори дуелист Ралица.
Трите претендентки да са Цвети, Ралица и Ваня.

Какво е "неприятник"?

# 381
Аз не чух Ивайло да обижда Чавдар. Чавдар нарече Ивайло какво ли не. Неприятник такъв. Комунист, туширал той за секунди бла-бла ... И кръв щяло да има. Тцтцтц ...
Цялото поведение на Ивайло е обидно.Толкова кух ,нагъл,арогантен.На 35 и две семейства е развалил,това нещо много говори

# 382
Че той физически е пожълтял от жлъч Чавдар.
За мен този човек има всички показатели да е насилник включително физически. Просто е пред камери.
Иво най-спокойно си стоеше и закусваше, докато този направи 30 обиколки, става, сяда, удря по масата, вика, заплашва, обижда.

# 383
Неприятник - неприятен, непоносим.

# 384
Че той физически е пожълтял от жлъч Чавдар.
За мен този човек има всички показатели да е насилник включително физически. Просто е пред камери.
Иво най-спокойно си стоеше и закусваше, докато този направи 30 обиколки, става, сяда, удря по масата, вика, заплашва, обижда.

Да оправдаваш грозното поведение на мрънкач като Ивайло е потресаващо.Ваня тази серия е чудесна-евала

# 385
И аз съм изумена, че Ивайло с наглото си поведение има поддръжници и фенове. Само като го дадат и се напрягам. Не искам такива хора в обкръжението си.

# 386
Ауу, мислех, че с Коцето-фермер щеше да е по-интересна седмицата, но сбърках. Чавдар как разбуни кошера и как лъснаха недъзите на груповия живот. Съжалявам, че не изпрати най-силно викащите и мрънкащи да отговарят на въпроси, ама все пак предпочете храната. От другата седмица ще е веселба, защото Ваня и Чавдар няма да могат да носят и едната щайга, за която гладните търтеи им се подиграваха. Цвети явно още е на трета страница от алманаха, а другите и толкова не са свършили.
Любопитно ми беше да наблюдавам гласуването. Тези, които седяха на масата, докато друг гласува, правеха физиономии, жестове, подхилваха се подигравателно, а после бяха същата работа като хората, на които се присмиваха - с усукване, хър-мър и общо-взето лицемерно.

# 387
Понякога е много трудно да се разбереш с такова чудо като Ивайло. Може яко да ти изкара нервите. Мен ми хареса какво каза Ваня, че за да те чуе, трябва да слезеш на нивото му. После, обаче, излизаш виновен, защото онзи се почувствал тормозен. Чавдар може да е избухлив, но Ивайло е отвратително същество. Кирил също от самото начало ме дразни, нещо не ми харесва. Пламен наистина се държи стабилно, но за съжаление е в компанията на Марта.

# 388
  • на село
Колкото и да се опитвам, нищо не мога да харесам в Ивайло, то голямо мрънкало, не че и Чавдар ми е любимец, ама първия прекалява.
Такъв човек не търпя и за мен не енормално за 35 години да си женен 3 пъти, проблемът не е бил само в жените, ако и с тях е вечно недоволен- ясно е.

# 389
Ивайло е доста неприятен тип човек - все много знае - дървен философ…
Малко ми прилича на Тото от Скандау, даже и по говора леко ..

Общи условия

Активация на акаунт