🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 271
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Като облякоха носиите, ще каже човек, че нищо не се е случвало.

# 391
Аз не съм ЗА Ивайло, аз съм АНТИ Чавдар. Просто в случая Иво е някакъв катализатор, човекът, който говори за маски - Чавдар, да свали своята. И да му лъсне същността, прикривана под мазни приказки за ценности и цитати от Библията.
Иво е дразнител, но Чавдар е токсичен човек. Първия ще те ядоса, но вторият може да ти отрови живота.

# 392
Е що за глупост?Как ще са равнопоставени?Има ратаи,фермер и едните спят на вън,другите в къща?Мислите ли като ги пишете тези неща?!
"Равнопоставени" не в този смисъл, не говоря за позициите им спрямо седмичните задължения. Говоря за друг вид права. За изказване на мнение например. Не може един да ти тропа по масата и да си изпуска нервите, а другият да не може да се защити, ако е нападнат? Ивайло не ми е пример за поведение, може да замълчи в повечето от случаите. Но всичко, което казва е вярно. И това, което казва пред редакторската камера (коментарите в страничните кадри) ...там всичко е на място!
Иначе да, и двамата са характери, които не всеки ще търпи.

# 393
Аз искам утре Краси да извика Мартина , Лора/Цвети и Живка , да се види дали Мартина ще клекне за да може евентуално Лора/Цвети ще вземе имунитет и дали Живка ще се усети за да може тя да го вземе.

# 394
Ваня както до вчера ми беше отявлена скучнярка, изведнъж излезе на челна позиция в класацията ми на предпочитани фермери..... и помете Лорчето от първото място. Виктор пък е на път изобщо да отпадне, все по-голям конформист го виждам и не ми харесва това, ама никак.

# 395
  • Другата България
Аз също не съм "ЗА" Чавдар, аз съм "АНТИ" Ивайло.
Чавдар за мен е скрит насилник, или поне такива прояви има вътре във "Фермата".
Обаче това се случва само когато е провокиран от хора като Ивайло. Не го оправдавам, не оправдавам насилието под никаква форма, но това на Ивайло освен, че е вербално такова, е и супер натоварващо за околните.
Прави го умишлено, позволява си го само със "слаби" хора, като същевременно Бистра вероятно има повече мозъчни клетки от него, но пък тя и е полезна с нещо - дава мляко.
Докато Ивайло освен да създава напрежение у останалите, да дразни умишлено, да паразитира на гърба на останалите, същевременно подигравайки се за труда им /да, работи, но помним и скандала със същия Киро, с който сега са първи дружки, и който му каза, че само се подпира на лопатата и дава акъл/ - аз друго не виждам да прави. Поправете ме, ако греша.
Добре е да имаш голяма уста.
Обаче е добре и да знаеш кога да я отвориш и какво да излезе от нея.
В случая това при Ивайло липсва. Кречетало, без цел в живота освен да се напие в лондонски бар. Куул!

Смехът на Гошо обаче е като от "Обратен завой".....направо настръхнах, а и гледайки го....

# 396
Аз не знам, защо трябва всички да се обясняваме, че не сме "за" Чавдар! Естествено, че никой не обича тирани и тоталитарно заявено превъзходство, но Ивайло е плесен, от тази, която разяжда устоите на обществото.

# 397
Красимира изглежда много отегчена. На мен ми е неприятна и предполагам, че ще загуби дуела. Няма никаква мотивация или желание за нещо.

# 398
Всеки гласува така както му отърва. Момите видяха, че Краси е слаба на арената и някои от тях се направиха на смели, а Пламен е труден противник и мъжете му станаха големи приятели. Лицемери!

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 22:51 от wiwala75

# 399
Явно Ивайло в реалния живот много внимава пред кого се прави на отворен, защото тропане по масата е най- малкото, което би получил при подобно държание пред по- избухливи събеседници.

# 400
Абсолютно! Изобщо няма да е толкова оперен и нагъл в реална такава ситуация, без камери и без хора, които да му отърват кожата.

# 401
Ужас. Ивайло е толкова противен, че дори и да е редом до Грета Тунсберг, пак ще си е същия.
Хаха, ама ти посочваш Грета Тумберг като нещо положително ли ? ХАХАХАХАХАХАХА
Как не се намери кой да я гръмне тази кукувица!
Не. Като знаме, развявано за всякакви каузи.

# 402
Изгледах епизода и съм възмутена. С какво този лигоч Ивайло, който очевидно не е особено успешен във връзките и е пълен с комплекси, е тръгнал да се кара с всички и да компрометира Чавдар? Аз не намирам правилата за нещо сложно. Сори, ама е логично след 23 часа да се пази тишина. Не виждам драма да си измиеш чашата. Или ок, не искаш да произнасяш молитва по време на вечеря, но мълчи, стой седнал, уважи другите. Това демонстративно ставане е много грозно.

Лорчето показа характер, този път си защити Пламен Simple Smile
Изненадва ме Цвети каква е слаба, как не иска да тренира, мислех я за по-амбициозна.

Живка не знам дали иска да покаже доброто си лице (с четирилистната детелинка до Краси), или по-скоро иска да остави хубаво впечатление в Краси и след отпадането ѝ тя да стане фермер.

Започва да става многоо забавно.

# 403
Аз намирам и двамата (Чавдар и Ивайло) за пълни простаци. Разликата е само, че простотията им се показва по различен начин.

Чавдар е много глупав. Цялата цел на това "демократично" управление беше да си отстоява някакъв негов си собствен възглед, че демокрацията е провал. Само, че на никого не му пука толкова за личните политически възгледи на Чавдар и единственото, което доказа, че не е добър лидер и лесно си изпуска нервите. Има нещо много неприятно в него. Не знам дали бих се изхвърлила чак, че ми дава усещане на домашен насилник, но близко.

Това не значи, че Ивайло е перфектен, даже в никакъв случай. Това да си контра на всичко не може да е цялата ти същност. Той е типичен пример за криворазбраната честност. Едно е да си честен и открит, друго е да си ограничен глупак, който си мисли, че мнението му трябва да бъде чуто от всички по всяко време. Нали се сещате за оная приказка за мнението и гъза...

# 404
  • Варна
Няма такъв цървул като Ивайло. Нищо в този живот не е постигнал, един прост барман, работещ за някой, два развода, на 35 години, пълен нещастник, не ще тропам, ама ще ти запаля врата. Пръдльо нещастен, паразит. Продължавам да симпатизирам на Чавдар. Ако трябва да избирам мъж до себе си ще е Чавдар, точка.

Общи условия

Активация на акаунт