🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 273
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 480
Не мисля, че Чочо го прави това умишлено и целенасочено.
Случвало се е на всички  ни да попадаме на хора, на които дори въздуха около тях ни е невъзможен...
А там, в затворено пространство Чавдар не можа да се сдържи
 повече.
Личи му, че и той не понася Ивайло.

# 481
Е, хубаво фермер е казал правилото да се ляга в 23.00.Къде е механизмът за спазване и санкция?То не е само да се гласуват едни правила, а да направиш прилагането им възможно.И ,ако добре си спомням, имаше условие да не пречат на спящите.Ако не пречат,що ги кара да си лягат?
    В първите сезони имаше табела "Думата на Фермера е закон" и продукцията гарантираше за спазването на това правило.Даже имаха право да наказват, не помня в кой сезон ги пращаха дас пят в един сламник.Май с Елен Колева .Сега няма такова нещо.На Чавдар много му се прииска да е лидер и да го слушат,ама не се получи.Няма нужният авторитет,според мен сред болшинството.Хеле пък с тая жлъч дето сипе и с юмруци по масата.
   Не съм вярвала,че ще приема Иво за по-симпатичиня участник.
    Относно чашите , да съгласна съм.Затова попитах тях ли се има предвид.Никой не е длъжен да ходи след другите по всяко време и да им чисти. И защо ,след като Георги си призна, че не си е прибрал инструментите, никой не го наказа? Фермерът защо не взе мерки?
     ИМам усещането,че Чавдар се е взе доста на сериозно и няма грам чувство за хумор и самоирония.И да,нищо чудно някоя кучка в ПМС да му е взела корпоративната позиция.Това би обяснило доста в поведението му.

# 482
Знаете ли защо Ивайло на мен ми боде толкова очите?! Защото вкъщи имам един, за когото правилата са, за да се нарушават в негово удобство... Ей сега се движим по бул. Ал. Малинов и всички се движат където трябва, само ние с джипа, се движим в бус лентата! И, казвам ви, ще се сбием някой ден за такива неща... Говоренето ми... Какво говорене, аз си викам най-редовно по тая причина, НЕ помага! И е много трудно когато аз съм отговорен човек, който уважава правилата и се старае да ги спазва, а до себе си имам човек, който има свои правила за всичко. Не може всеки да има свои правила в обществото...

# 483
Чета назад и се възхищавам.Всички вие имате спокойни и търпеливи мъже,не повишават тон ,камо ли да тропнат по масата.Това е толкова възмутително!Чавдавр си е направо сериен убиец щом тропа по масата😂

# 484
Моят мъж не тропа по масата и никога не ми е повишавал тон. Говори спокойно, точно като Ивайло и аргументирано също. Това не му пречи да прави с правилата в обществото каквото си е решил. Не с всички, но с достатъчно, които аз намирам за нередно да се прекрачват.

# 485
Моят мъж не тропа по масата и никога не ми е повишавал тон. Говори спокойно, точно като Ивайло и аргументирано също. Това не му пречи да прави с правилата в обществото каквото си е решил. Не с всички, но с достатъчно, които аз намирам за нередно да се прекрачват.
Аз това казвам де,тук всички са със спокойни мъже.
Ивайло е една куха лейка ,той иска да е опозиция на всичко,няма значение темата.Той сам казва,че му е готино да дразни.По принцип и физиономията му е такава.Такива като него със ситни зъби и вдлъбнати на вътре към небцето да големи драки
С Киро трябва да осъзнаят,че щом мнозинството е решило,малцинството изпълнява!Кое не е ясно?!

# 486
Много силно се надявам Чавдар да се задържи, за да си проверя теорията. Според мен човекът ненавижда демокрацията като строй,  а мечтае за тоталитарен режим. Такъв, при който хора като него - демагози или по-скоро декламатори на утопични лозунги, прикриващи ксенофобски възгледи - виреят най-добре. Трибуна му трябва на човека и почва. Вероятно в мечтите си е генерал и цял ден рецитира "работа, работа, работа...". Как не се намери някоя жена там да му рекне,  че нацизмът не е дело на жена с ПМС!
А като е толкова велик практик, защо не пое функцията си на фермер, като посочи трима, които да се готвят за Алманаха? Защото идеята му е да докаже, че демократичното управление не работи. На тази струна свири той, но ще почакаме и ще видим още от това, мисля.

# 487
Леле, Азалия, ако моят нямаше сестра, щях да си помисля, че са братя. Което не е изключено.
И моя за всичко е наопаки и кои са тия дето ще му кажат на него. М?
Аз отдавна не го отрязвам и не влизам в спор с него.
*Да, прав си* и край на разговора. 🤣

# 488
Чета назад и се възхищавам.Всички вие имате спокойни и търпеливи мъже,не повишават тон ,камо ли да тропнат по масата.Това е толкова възмутително!Чавдавр си е направо сериен убиец щом тропа по масата😂
Точно същото си мислех. Въпреки,че съм жена понякога избухвам при спор с мм и аз съм тази,която тропа по масата ,ама не съм сериен убиец Grinning
Чак пък толкова възмутени щото някой си изпуснал нервите, а и не е като да не го предизвикаха. Наистина не си представям какво самообладание трябва да има човек за да изтърпи Ивайло нагло да му мляска насреща и спори непрекъснато Rolling Eyes

# 489
На дуел Чавдар-Ивайло ще съм за втория. Нито първият е толкова добър, нито другият толкова лош, колкото искат да се покажат.

# 490
Не мога, аз съм везна и справедливостта и реда за мен са преди всичко! Много ми е трудно в това отношение с упорит и своенравен овен...
И от опит знам като си афектиран, водите спор и някой най-спокойно отсреща ти говори, все едно нищо не е станало, че може да подивееш!

# 491
  • гр. Варна
Леле, Азалия, ако моят нямаше сестра, щях да си помисля, че са братя. Което не е изключено.
И моя за всичко е наопаки и кои са тия дето ще му кажат на него. М?
Аз отдавна не го отрязвам и не влизам в спор с него.
*Да, прав си* и край на разговора. 🤣

Това, все едно аз съм го написала. И у нас положението е подобно и аз без да искам изведнъж се превърнах в неговите очи в една "вечно мърмореща жена" ей така, щото ми е много приятно да намилам едно и също. Накрая вдигнах ръце, че не се излиза на глава и май има по-голям ефект.

# 492
Ужас. Ивайло е толкова противен, че дори и да е редом до Грета Тунсберг, пак ще си е същия.
Хаха, ама ти посочваш Грета Тумберг като нещо положително ли ? ХАХАХАХАХАХАХА
Как не се намери кой да я гръмне тази кукувица!
Пише се Грета Тумсберг.
Ей сега ви обърках съвсем. Wink

А какво прави този непресъхващ извор на вдъхновение, моята любимка Теди? Напоява ли градината?

# 493
Много силно се надявам Чавдар да се задържи, за да си проверя теорията. Според мен човекът ненавижда демокрацията като строй,  а мечтае за тоталитарен режим. Такъв, при който хора като него - демагози или по-скоро декламатори на утопични лозунги, прикриващи ксенофобски възгледи - виреят най-добре. Трибуна му трябва на човека и почва. Вероятно в мечтите си е генерал и цял ден рецитира "работа, работа, работа...". Как не се намери някоя жена там да му рекне,  че нацизмът не е дело на жена с ПМС!
А като е толкова велик практик, защо не пое функцията си на фермер, като посочи трима, които да се готвят за Алманаха? Защото идеята му е да докаже, че демократичното управление не работи. На тази струна свири той, но ще почакаме и ще видим още от това, мисля.
То не видя ли,че всичко само си гласуваха.Как така изкара Чавдар -диктатор?

# 494
Ахаха, мина времето, когато му се връзвах. След повече от 30 г брак имам такъв тренинг, че... И той понякога се вбесява как мога да съм спокойна. А той да се нерви.
Най обичам да спори с... телевизора. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт