🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 252
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 510
Не се обиждам, просто трудно пиша от телефона хахаха натисна ли запетайката и всеки път става лудница

# 511
Знаете ли защо Ивайло на мен ми боде толкова очите?! Защото вкъщи имам един, за когото правилата са, за да се нарушават в негово удобство... Ей сега се движим по бул. Ал. Малинов и всички се движат където трябва, само ние с джипа, се движим в бус лентата! И, казвам ви, ще се сбием някой ден за такива неща... Говоренето ми... Какво говорене, аз си викам най-редовно по тая причина, НЕ помага! И е много трудно когато аз съм отговорен човек, който уважава правилата и се старае да ги спазва, а до себе си имам човек, който има свои правила за всичко. Не може всеки да има свои правила в обществото...

Леле, Азалия, ако моят нямаше сестра, щях да си помисля, че са братя. Което не е изключено.
И моя за всичко е наопаки и кои са тия дето ще му кажат на него. М?
...
Това, все едно аз съм го написала. И у нас положението е подобно ...
Давате ли си сметка какво всъщност сте написали?

# 512
Защо когато някой стане фермер и се опитва да наложи някакви правила реакцията е, че се е взел много на сериозно и се опитва да командори? Нали това е работата на фермера? И Живка, и Цоньо, и Чавдар отнесоха сериозни критики. Цоньо, горкият, докато кажеше нещо и му крякваха насреща. Само от Мартина нямаше оплаквания, ама тя пък едно решение не взе. Цяла седмица гледахме как спят. Сега сами си определиха правилата и пак недоволни.
Сред цялата сбирщина там Ваня започна да ми се откроява с ясна позиция, която заявява ясно и категорично, без да се притеснява, че ще се конфронтира с групата на Марта. Струва ми се, че ще е подценявана както Хепи Ванче и ще я викат често на арената, но се надявам да се задържи по-дълго.
Едно от най-големите разочарования, според мен, е Виктор. "Ако беше баща ми това..., Ако беше баща ми онова...", а той на една Цветка не може право в очите да и каже, че я харесва. Ами хайде в следващия сезон да влезе баща му, че той е толкова скучен и безличен, че няма накъде повече.

# 513
Аз се изказах вече, ако е нужно да се впише като правило да си измиеш чашата, вместо да я оставиш на масата да събира мухите...бягай в детската градина или мама да ти раздига масата. Това е смешно.
Чавдар дрънка за пряка демокрация, изиграна като мини вариант, а реално се дърлят за битовизми както всяка година. Който има нещо между ушите не му трябва да вдига ръка в подкрепа на привидно делегираните права, а всъщност работещи за комфорта на боса и сутрешните мекици.

# 514
От клипчетата на сайта на предаването (по 2 мин видео, 4 мин едни и същи реклами, много благодаря) оставам с впечатление, че Чавдар се е опитал да направи комуна.
Пряка демокрация, ама не съвсем, и за капак другарски съд. Този бацил излезе много упорит, минаха 30 години и няма отърване...

Може и да не съм разбрал нещо, ама като чух Чавдар, все едно Радев говори.
Както казваше проф. Вучков, гледам и не вярвам на ушите си.

# 515
Пише се Грета Тумсберг.
Ей сега ви обърках съвсем. Wink
Не е ли Тунберг? Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg

# 516
Ваня какво се прави на много праведна, до онзи ден носът й в кокаин, днес морал ръси ... Устата й изглежда по-голяма от 2 епизода насам, а брадичката й е като топка
Това не може да е сериозно Grinning щом е имала проблеми с дрогата няма право да се е осъзнала и върнала в правия път?

Правилно. Не е виждала такива хора като Ивайло. Хайде стига де. А нейните приятели наркоманчета какви са били? Много добрички ли?

Азалия, и аз имам вкъщи един мъж, който е недорасъл. Каквото и да му се казва, той не възприема. Нито с повишаване с глас, нито с тропане по масата, може да се постигне нещо. Той си знае своето.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 17:47 от Jennifer_w

# 517
От клипчетата на сайта на предаването (по 2 мин видео, 4 мин едни и същи реклами, много благодаря) оставам с впечатление, че Чавдар се е опитал да направи комуна.
Пряка демокрация, ама не съвсем, и за капак другарски съд. Този бацил излезе много упорит, минаха 30 години и няма отърване...

Може и да не съм разбрал нещо, ама като чух Чавдар, все едно Радев говори.
Както казваше проф. Вучков, гледам и не вярвам на ушите си.

Специално гледах повторение, но правилно съм чула и първия път, че Чавдар четял история, за да не бъде “газен, мачкан българин. В този случай от ЕС”. Снощи като го чух, наистина се почувствах като проф.Вучков!

# 518
И аз го чух. Но дори и да е "чел", не означава, че са били 2 вагона книги. Хвали се единствено с многото деца, които има. Очевидно с друго не може да се похвали. Затова натъртва на думата "семейство" във всяко изказване. Явно това е най-голямото му постижение, че е многодетен баща. Всички други.. да си взимаме бележка от него и да се чувстваме едно стъпало по-надолу.

# 519
Mama xxl,
опитвам се да не съдя по родствените връзки, но в този случай не успях, защото поведението на Чавдар е пример за това как ДС пуска корени и в потомството. Не му е мястото да задълбавам по въпроса.  За себе си отчетох някакви неща и извлякох изводи. Хлебарят ми е дъното. Нареждам го само до Волен и Копейкин.

# 520
Класика: всички са равни, но някои са по-равни от другите.
Положението е "Пай се, ние идваме!"

# 521
Чавдар като цяло говори прекалено много за възгледите си, особено тези от политически характер. Най-смешното е, че той 100 % се дразни на "либерали", които си споменават възгледите във всеки разговор (било то феминизъм, климат, гей права и т.н.), но в същото време не осъзнава, че той всеки монолог го обръща на тиради, най-често с политическа насоченост и дори когато темата няма нищо общо с политика, той пак успява не толкова скрито да си пробута някое политическо мнение. Това с Европейския съюз е директен пример.

# 522
Mama xxl,
опитвам се да не съдя по родствените връзки, но в този случай не успях, защото поведението на Чавдар е пример за това как ДС пуска корени и в потомството. Не му е мястото да задълбавам по въпроса.  За себе си отчетох някакви неща и извлякох изводи. Хлебарят ми е дъното. Нареждам го само до Волен и Копейкин.

Явно наистина отвисоко е паднал, но никой не му е виновен, вкл.бившите му шефки в климактериум, парламентарна република България и ЕС. Тръгна да прави експеримент, за да изложи другите, но ще се изложи най-много той самият.
Дописвам: на мен ми изглежда, че е в криза на средната възраст и оттам току подхваща за климактериума и менструацията при жените, току дали пък да не си родят още едно детенце с богинята, не бил още стар.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 18:17 от Mama xxl

# 523
Не може жена му хем да е богиня, хем мястото й да е до печката да ражда деца ... Ако тя е богинята, той трябва да е по-ниско

# 524
Не може жена му хем да е богиня, хем мястото й да е до печката да ражда деца ... Ако тя е богинята, той трябва да е по-ниско

Ще изнуди жена му да роди още едно дете. Преди 2-3 епизода каза, че все още са млади и може да накара жена му да роди още деца. Да върви да ражда той, за да види как се износва едно дете и после се ражда.

Общи условия

Активация на акаунт