🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 232
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ха дано! Хем скучно, хем злобно човече.

# 571
Безразлична ми е Красимира, но съм доволна, че извика Живка и Ралица, които на мен са ми топ Анти вътре.
Иначе също не смятам, че Мартина е доказала нещо, лабиринтът нищо не показва.

# 572
Пясъчен тунел и Електродомино - е бива ли? Не ги приемам тези игри и това е.

# 573
Същото си помислих като Теодора 😀😀😀

# 574
Живка не ми харесва. Надявам се като Надя да стигне на финал и да си тръгне без награда.
Георги я подкрепя заради Чавдар, не вижда групата като нейна, а като група на Чавдар.

# 575
От всички вътре, на този етап харесвам Живка. Няма начин Краси да победи. Освен другото, тя е флегматична, няма живец наистина.

# 576
И аз съм за Живка.На Лорчето гъзеца беше много важен акцент 😄😄😄

# 577
И аз съм за Живка.На Лорчето гъзеца беше много важен акцент 😄😄😄
По-скоро ми направиха впечатление провисналите гащи, отколкото тоя кльощав детски г*з.

# 578
Краси освен, че няма живец е и от вързаните в краката и ръцете. Също не смятам, че има големи шансове, но не ми пречи да се надявам да се измъчи Живка.

Това, което ме дразни в нея и Чавдар е едно и също - демонстрираното им 'чувство за превъзходство над останалите. Не са им еднакви часовниците, но един вид нейният и този на Чавдар са по-напред Wink Да им имам егото

# 579
  • Другата България
Ама какво им прави тази Мартина на всички?
Краса ще реже глави???
РиЪли? Мутренския манталитет на Мартина лъха навсякъде, отвсякъде. Краса флегмата ще реже? С какво? С мармаладените си ръце и крака? Това вечно намусено същество, дето няма живец в себе си? Голям смях.
Живка обаче....голяма хиена.
Като я избра Краса, все едно я тресна с нещо. Каза пред камерата, че не го е очаквала. После обаче, като се окопити, така извъртя нещата, че тя го е подредила туй нещо точно така да стане. Joy
Че и ратаите вече си реди....Sunglasses от високо най-много боли, като паднеш.
Че ще отнесе Краса, съм сигурна, ама не е зле да е малко по-обрана.

# 580
Твърдо съм за Живка. Не толкова заради харесване, а по-скоро защото ми е интересен участник. Красито ми е напълно безразлична. Няма интриги при нея, нито нещо забавно, даже любови няма.😅

# 581
Да, Мери, права си, бая се шашна Живка, когато я избраха. Не трябва да се отпуска. Но пък ще й е от полза да се стегне.

# 582
Да, Мери, права си, бая се шашна Живка, когато я избраха. Не трябва да се отпуска. Но пък ще й е от полза да се стегне.
А по каква причина Живка е нарочена за много силна на арената? Играли са нещо и тя е разбила останалите или просто тя така се рекламира?

# 583
  • Другата България
Джери обаче отново мотивира избора си с отмъщение.
Това е злобно човече, което се движи от "ти на мене, аз на тебе, нА ти си куклите, дай си ми парцалите, ама аз ти издоих кравата чичо Цоньо, ти ме избра, и аз те избирам, заради Живка не съм фермер...."..... ох! Аман!

# 584
Аре, не се обяснявайте, Иван и Андрей! За Деси никой не ви иска сметка, ама за Коце срещу Цоньо си викахте и още как! Да повтаряш на човек като Цоньо, а вие чудесно знаете как се спичаше като не успява и да му повтаряте, че му е свършил въздуха, че изостава и на Коце, че трябва много да се напъва, за да загуби... Не на нас тия.

Ха, Стефан не им приглася и вече е много лош.

Общи условия

Активация на акаунт