🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 176
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 630
Те май точно това правят. Който е уверен, че знае, си отговаря, иначе отляво надясно дават поред. Отвореният въпрос ги изненада и имам чувство, че после не го обсъдиха в групата. Малко ми се иска да стане издънка, ако отидат Мартина, Ивайло и Кирил, леко назидателно. От Кирил бях разочарована за отношението му още като беше кандидат фермер. Интелигентен е, а не знам какъв му е проблемът да не учи.
От голямата агитка на Краси само на Теодора вярвам, че я подкрепя приятелски.

# 631
  • София
За Живка съм в дуела.
Видях Красимира в много различна светлина в снощния епизод. Уж беше незабележима, маца там с някаква лъжица по един дувар заедно с Теодора, не се чува, не се вижда никаква….. а я видях доста амбициозна, злъчна, безцеремонна, хаплива и няколко идеи агресивна. Досега ми беше сива и безлична и на моменти малко ми ставаше тъжно за нея – защото съжалява за житейските избори, които е направила. Но снощното й лице не ми хареса и ще се радвам Живка да я отвее в дуела.
Тазгодишните от „сезонът е наш” са едни доста дребни душици. Сцената с вечерното одумване на отсрещния лагер беше жалка за гледане. Хареса ми, че Пламен и Стефан не бяха част от клюкарската дружинка. Особено Пламен, когото те имат за свой човек.
Мартина се представи много убедително в играта. Не че точно тази игра можеше да покаже истинския потенциал на участниците, но тя я взе с лекота. Силен състезател е.

# 632
На мен ми се стори, че Живка умишлено се бави в лабиринта.
Краси според мен е влязла там с очаквания да се запознае с интересен мъж и да се получи нещо, но като не са й обърнали внимание, е загубила интерес към целия проект. Честно казано като гледах визитките, си помислих, че тя и Любо се надяват да срещнат там следващия си партньор в живота.

# 633
На мен ми е интересна нагласата, с която Живка ще подходи към дуела. Ясно е на всички, че е абсолютен фаворит в този двубой. Не вярвам да изхаби прекалено много сили от една страна ( т.е. според мен няма да играе за разгром, въпреки, че може да се получи и разгромен резултат в края ) и е възможно леко да подцени Краси. Другото, което ми е интересно е агитката на Краси на арената как ще се отнася към Живка.

# 634
  • Варна
Тазгодишните от „сезонът е наш” са едни доста дребни душици. Сцената с вечерното одумване на отсрещния лагер беше жалка за гледане. Хареса ми, че Пламен и Стефан не бяха част от клюкарската дружинка. Особено Пламен, когото те имат за свой човек.
Не съм съвсем  съгласна, че "сезонът е наш" е точно групичката на Мартина, групата около Чавдар е по-сплотена и по-осъзната като лагер.
Като цяло лагерите, по-скоро се делят на консерватори и либерали. Nerd

# 635
  • Пловдив
От началото ми допаднаха две жени - Живка и Краси, като втората след 2-3 предавания рязко спрях да я харесвам, а първата продължава да ми е фаворит. Гласувах за нея в анкетата. Нямам никакви съмнения кой ще спечели в дуела.
Кирил започва да ме разочарова (въпреки тениските на 2 от най-любимите ми групи Simple Smile . Стефан беше тръгнал в същата посока, но след последните дни с леки стъпчици се завръща обратно сред любимците ми. Пламен твърдо ми е топ.

# 636
  • София
"Сезонът е наш" от миналия сезон са много сходни с манталитета на групата около Мартина.  И тези сега ще мачкат, ще режат глави, когато "ние дойдем на власт" .....

Може би групата около Мартина да се е образувала спонтанно, по силата на някакви взаимни симпатии. Еднакви са.
Докато Живка предложи на хората около нея да се обединят, за да не изпаднат от играта. Лекичко ги подпитваше един по един. В тази група наистина си има коалиция, създадена от взаимен интерес. Не че много-много са от една порода.

# 637
Нито един от лагерите не подкрепям изцяло. Има простотии и от двете страни. Живка и Чавдар обаче ме натоварват повече. Харесва ми, че Пламен и Виктор се държат нормално с всички. Стефан уж и той, но много се обезличи напоследък.
Откакто моите дразнители ги няма вече във Фермата, доста по-приятно е гледането като цяло.

# 638
Определено групата около Живка е много по-консолидирана в сравнение с тази на Мартина. Мартина се е оградила с бушони за момента.

# 639
  • Варна
"Сезонът е наш" от миналия сезон са много сходни с манталитета на групата около Мартина.  И тези сега ще мачкат, ще режат глави, когато "ние дойдем на власт" .....
Аз само Мартина съм чувала да  реже глави... Или?
Нито Любо, нито Лора, нито Цвети, още по-малко Теодора  са правили такива заявки

# 640
Лора и Цвети са само пълнеж в обкръжението на Мартина.
Но да, човека с главите и манталитета да каже нещо такова е Мартина само.

# 641
  • София
Със сигурност за падане на глави говореше и Красимира.

# 642
  • Варна
Със сигурност за падане на глави говореше и Красимира.
Красимира не е в групата на Мартина, по-скоро свободен електрон. Те са зад нея, защото дуела е срещу Живка.

П.П. Като станаха ратаи с Пламен, той каза че почти не са си говорели дотогава.

# 643
Ще стискам палци за Красимира, но мисля, че Живка ще спечели дуела.

# 644
В живота - Краси Танка, във Фермата - Краси Трабанта. Повечето жени я подкрепиха с мисълта някакво чудо да се случи и Живка да се самоотстрани. Мъжете пък от съжаление. Sad
Хубав избор направи, изключително личен и самоубийствен. На Ралица има да си връща, Живка не я харесва, на Мартина последен поклон. Дори не знаех, че Красимира е в "бандата" Rolling Eyes
Живка и тя дрънка понякога небивалици. Идиалистична ѝ била представата за участниците във Фермата, не били особено надъхани в бългърщината си. Ей тъй като Костадин ги искала. Rolling Eyes
Идея към продуцентите - Ферма за емигранти и заредени чушкопеци от първия ден.

Даже не помня за какво не се понасяха Георги и Живка.

Лагерите засега слаба работа.

Общи условия

Активация на акаунт