🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 203
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 645
Само Кирил я засече по въпроса за българщината и какви уж й били очакванията. Грозно спекулира, определено не е моят победител.

# 646
  • София
Живка говори най-много като за пред камерите. Понякога почти рецитира едни дълги изречения. Знае, че излъчват. Simple Smile

# 647
На тия интервюта понякога имам усещане, че са им написали какво да говорят.
Особено вялата Красимира как казва, че ще хвърчат глави.
Нали трябва да има интрига.

# 648
  • София
Красимира го каза това в разговор с Пламен, докато хапват.

# 649
  • София
И аз мисля, че Краси няма шанс.

А Виктор е по-скоро в групата на Живка вече, но е близък и с Пламен и Любо. Той наистина се държи като по-възрастен и си пасва с тях повече. С Чавдар и Стефан се забавляват страхотно около пианото. На момичетата пък се дразни като вършат глупости относно работата.

# 650
"Сезонът е наш" от миналия сезон са много сходни с манталитета на групата около Мартина.  И тези сега ще мачкат, ще режат глави, когато "ние дойдем на власт" .....
Аз само Мартина съм чувала да  реже глави... Или?
Нито Любо, нито Лора, нито Цвети, още по-малко Теодора  са правили такива заявки
Лидерът е лицето на групата. Каквито са неговите виждания, такива са и техните.

# 651
  • Варна
Скрит текст:
"Сезонът е наш" от миналия сезон са много сходни с манталитета на групата около Мартина.  И тези сега ще мачкат, ще режат глави, когато "ние дойдем на власт" .....
Нито Любо, нито Лора, нито Цвети, още по-малко Теодора  са правили такива заявки
Понеже сравняваме с миналия сезон, там кой беше лидера?

# 652
Красимира ми е една никаква, присламчи се към готините, прави се на интересна с опашката, но с нищо не се открои. Освен разни лозунги за равенство на половете, да върши мъжки работи искаше.

И с милитъри космонавта тип телетъбис 😆
Краси има някаква меланхолия в нея, мудна е, скучна, даже и тея дето я подкрепят не я харесват кой знае колко. Просто не харесват Живка.
За мен Красимира нямам какво интересно да покаже повече, не че нещо е показала досега, та предпочитам да си ходи и ще съм за Живка на дуела.

# 653
Скрит текст:
Скрит текст:
"Сезонът е наш" от миналия сезон са много сходни с манталитета на групата около Мартина.  И тези сега ще мачкат, ще режат глави, когато "ние дойдем на власт" .....
Аз само Мартина съм чувала да  реже глави... Или?
Нито Любо, нито Лора, нито Цвети, още по-малко Теодора  са правили такива заявки
Добър въпрос. Бих заложил много първосигнално на Косъма, защото говореше най-много. НО истината според мен е един общ мозък, поделен от Петър,Калоян и Антония. Нещо като тризначките в ББ.

# 654
Силно се надявам довечера да видим може би първия дуел които да завърши на 0. Просто не виждам къде Красимира може да вземе нещо от Живка. ДАНО стане това, за да даде заявка на групичката на Мартина визирам момичетата там Теодора , Лора и Цветелина че наистина трябва да ги шубе от Живка. Да ги стресне. Grinning

# 655
И аз се чудя защо е Краса танка, друг е въпроса, че не я снимат на танк или до, а на фона на БТР. Ама 'айде, ще им простя.
Красимира си е пълнеж и така безславно ще си тръгне.
Нищо интересно не намерих у това момиче. Жалко, че е млада, а и живеца си е загубила вече.
Дано се погледне сега отстрани.
Много беше права Живка за това, че там приятелства няма как да има. И изобщо разсъжденията ѝ за отношенията вътре.
И аз така мисля и за това и любовните, дето се опитват да ни покажат са ментак. Или си остават само там.

# 656
Скрит текст:
Аз нищо не сравнявам. В една група всички са съмишленици. Това казвам. В случая Мартина изразява мнението на групата. Като искаш да говоримза миналия сезон, там нямаше отявлен лидер, но отново всички бяха съмишленици. То това е смисълът на една група.

# 657
В анкетата на първия въпрос отговорих с все ми е едно. Не ги харесвам и двете,но смятам че Живка ще направи играта по-интересна ,както и че тя ще бие на дуела. Реални доказателства за това колко е силна още не сме видели,но трябва да е полуинвалид за да падне от Красимира така че за мен в този дуел няма никаква интрига Grinning

# 658
Битките им бяха жестоки. Като се сетя, че мъжете копаха тунала над половин час...Дано не я играят тази игра.

# 659
Затова Георги и каза да я сложи на 7 точки с мисълта да не я играят. 😁

Общи условия

Активация на акаунт