🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 672
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имаме и успешна любовна история, така че явно може и да се получи. Повечето са обречени още вътре и затова нищо не излиза, като например Даянчо, то беше ясно, че развитие няма да има.

# 661
Коя любов? На косъма и Пешо ли?
Не ги следя попадна ми някаква статия, че са заедно. Дано, нека има и успешни. Ама от седем сезона - една. И ако визираш тях не съм сигурна много в чувствата на Пешо. Той най много обича парите.
Спирам със стари неща.

# 662
Последно включване и от мен за стари неща.
Димитър и Красимира според мен има предвид Ния.

# 663
  • София
Да, за Краси и Митко говорех. Според мен повечето любови вътре не бяха истински, всмисъл, че самите участници вътре знаеха, че няма да има развитие. Например Сами и Силвия, директно той си каза, че е само секс. При Паулина и Краси имаше шанс, там имаше наистина силно привличане, но животът им е твърде различен, изкараха все пак няколко месеца. А и лъжата за бебето беше непростима. Алек и Валерия - това беше най-ужасната любовна история, тя само се чудеше как да се отскубне.

Цвети и Виктор също едва ли биха имали бъдеще, но според мен има привличане някакво. Зависи и дали се задържат вътре докрая, ако не, то животът ще ги раздели преди да са си дали шанс дори. Твърде сложно би било да си напаснат ежедневието и не очаквам развитие.

# 664
  • София
Снощното палтенце на Цвети с перушините изглеждаше крайно неподходящо насред Фермата. Даже само то би трябвало да подскаже на Виктор колко различен живот имат двамата.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 12:39 от Vivi

# 665
Гледах промото за довечера. Няма спойлери, но е доста неприятно. Ще гледам само от интерес към игрите и да видя Живка на арената.
Досега имало ли е електро домино на женски дуел? (Въпросът няма връзка с промото)

# 666
Гледах промото за довечера. Няма спойлери, но е доста неприятно. Ще гледам само от интерес към игрите и да видя Живка на арената.
Досега имало ли е електро домино на женски дуел? (Въпросът няма връзка с промото)
В битката трима мъже срещу три жени миналата година в самото начало на сезона имаше жени на електро домино. След това Милена-Ваня

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 12:28 от Bengun

# 667
Електро доминото не я ли играха Коце и Боби? Иначе в предишния сезон Ванче и Милена я играха.

# 668
Да, погледнах статистиката на Дяволчето и си допълних поста.
Ваня е била категорично Милена на Електродоминото.

# 669
Благодаря. Не се сетих да видя статистиката!

# 670
Довечера стискам много, много палци на Живка. Умна жена е и има супер адекватна оценка за това къде се намира. Истина е, че малко се изненада, като я избраха. Но пък това е нормално, колкото и да си уверен. В нея ми допада това, че има смелост да се опълчи на очевидно по-многобройна група, играе играта - анализира, предполага. Не винаги е на 100 % права, но е много напред с материала.

Краси ми става все по-неприятна. Има пасивна агресия в нея, която ме отблъсква.

# 671
Първият епизод, който гледах от този сезон, се пада 3-ти (всички вече се бяха нанесли).

Тогава си набелязах няколко души, които изглеждат свестни хора и няколко с индикации за проблеми.
Симпатичните:
Стефан - разумен, културен човек, с който изглежда, че може да се върши работа;
Ралица - скромна, земна жена с полезни умения за мястото;
Боби - още един симпатичен човек, но малко вързан в ръцете и видимо дезориентиран в обстановката;
Цоньо - добряк, вероятно селски човек с потенциал за фермата, стига да не си му в обхвата нощем.

Проблемните:
Мариян - обяснението, че е бивш бабаит, влязъл да се пречиства, ми дойде фалшиво. Може и да си е вярвал, но вълкът не си мени нрава толкова лесно. Оттам Х на цялото му участие, очаквах само проблеми от него.
Анастасия - видът й, говорът й, поведението й, заявката й, че си търси неприлично богат мъж, като се има предвид какво предлага... Американците на това му казват trainwreck. Х
Живка - само от едно включване успя да покрие няколко от индикаторите от въпросника за нарцисизъм, макиавелизъм, психопатия. Разбирам, че звучи много екстремно от няколко минути по телевизията; видях аргумента, че това е само игра и т.н. Та не твърдя, че Живка е в тази категория, може само да се преструва, но за мен е неприемливо.
Ивайло - от начина, по който нападна Деси, видях, че този човек е решил да търси скандали. Х.
Костадин - стори ми се, че му прихлопва някоя дъска и има потенциал в затворената среда да се влоши.
Деси - позасмукала е повечко от феминистката идеология. Това може да вирее добре в защитена среда, но фермата е доста близо до реалността и феминизмът се удря челно в стената.
Чавдар - нещо в присвитите очи и тихия говор през зъби ме наведе на потенциални проблеми с контрола на гнева. Това са тънки, но силни индикации.

За останалите не можах да преценя нищо съществено.

Сега съм малко разколебан в ранния си избор.
Стефан ми изглежда като хипнотизиран. Сякаш няма собствена позиция, люшка се между останалите, ходи с една глуповата усмивка... Сякаш нещо се е повредил този човек, а ми се иска да видя повече добри моменти от него.
Ралица и тя има доста стреснат вид, а би трябвало да е в свои води.
Боби малко ме разочарова - отпадна практически без бой.
За Цоньо съвсем не очаквах да си тръгне толкова рано, но знаем историята.

Междувременно останалите също се разкриха.

Стана много дълго писание, поздрави на който го е прочел цялото.

P.S. И мерси за вниманието, знам колко е досадно да се четат дълги мнения.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 14:35 от Not Sure

# 672
По повод лабиринта.. да не издребняваме, но когато свиеш наляво попадаш в една зона 2/3-ти от цялата площ, от която се излиза през един-единствен проход. При положение, че Марта беше отдясно на старта, беше нормално да свие надясно, а Живка наляво - беше обречена. Аз бих направил един огледален лабиринт за 2-те половини, ама кой ме пита мене Simple Smile

# 673
Интересно ми е хора като Красимира с какво впечатляват на кастинга? Явно има някаква драма в живота и, но нито като характер и човек е интересна, нито като играч е силна. Тя е от типа участници, които не можеш да забравиш, просто защото не можеш да запомниш.
И Ралица е същата, но при нея е ясно защо са я взели.

# 674
На дуела ще съм твърдо за Краси. Не понасям Живка. Вчера дори бях шокирана от изборите ѝ, изобщо не очаквах. Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт