🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 577
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 795
Виктор... Как може да хлътне толкова сериозно за един месец, та да почне да се тръшка за няма нищо и за една фръцла на токчета и с пухчета.
Аз мисля, че не се "тръшка", изобщо не е направил нито една сцена на ревност, нито скандал, нито я е упрекнал за нещо. Мълчи си и НЕ коментира, което е най-добрият вариант. Аз бих направил същото. А кой каквото ще това да си мисли.
И от мен ЧРД с леко закъснение Wink

# 796
Е, и ритуално е изгорил табелката с името на момичето 🙂

# 797
  • Варна
Е, и ритуално е изгорил табелката с името на момичето 🙂
Въпросът е, кой я е извадил от огъня? Trollface Може би пак той?

# 798
Мисля, че тя каза Някой или другите, но напоследък не съм много внимателна към детайли и не помня какво точно каза за това.

# 799
Не е и като да не е хвърлила кукичката Цветка, баш си се завъртя като лисичка около момъка, ся какво искаше да произведе с това е друг въпрос. Защо Лорито не събуди такива чувства у него? И тя гиздава като Цвети... Пък, той като сърдито момченце се дръпна.
Струва ми се, че не е лек характер, па и ревнив ако е..., може и това да довело до краха на предходната му връзка. Може и други да са причините, гадая си, но ми се струва, че е доста и тънко обидчив. Това в един момент натежава в една връзка, ако се сърди постоянно за нещо.

# 800
Краси снощи беше нелепа с тия две опашки. И на първата игра беше нелепа, която успя да започне когато Живка вече я беше свършила.
Радиоточката Теодора ме побърква, хора! Представям си аз да съм на дуел и тя да е в моята агитка и да бучи нон-стоп. Мисля, че щях да жертвам един от чувалите от втората игра и да го метна по нея 😆
Триъгълникът Цвети-Пламен-Виктор не съществува ли от самото начало? Защо се учудвате, че тя сега пърха около Пламката? По спомен в началото двамата бяха като залепени, Сия все ги сватосваше и Коцето някаква игра им прави Пламен да сваля Цветка в бара. Аз даже не разбрах Виктор кога се появи в схемата.
И последно да кажа за анкетата - така зададен въпросът и с тези отговори ще размие резултатите. Например аз сега посочих, че и двамата са се изложили, което не отговаря съвсем на въпроса кой повече. Но ако имаше само Ивайло и Чавдар като опции, щеше да ми се наложи да направя конкретен избор и тогава щеше да падне мислене.

# 801
  • Варна
Аз Пламен не го виждам в триъгълника, вижда ми се искрено загрижен за Виктор.
Не е чак толкова фатална жена Цвети, че всеки да и се лови.

# 802
Аз се надявам Пламен да задържи позициите,които има до момента и да не се върже на акъла на Цветка. Иска ми се поне веднъж да остане някой,който си заслужава да се гледа в този формат. Последните сезони всички в началото на бели и добри, след месец не остава нито един за който да стискам палци за финал

# 803
Краси снощи беше нелепа с тия две опашки.
Тя и много неподходящо се облича, когато е на арената (дали като участник на нея или в агитка). Но снощи беше с по-приемливо. Силно впечатление ми направи облеклото й на дуелът между Цоньо и Коцето. Снимка:
Скрит текст:

# 804
Не е въобще фатална, ама Виктор прие сериозно нещата, на мен така ми се струва. Тя заговори за навън, той пръв искаше дистанция, но тогава момата не се съобрази с желанието му и продължи да се натиска. Според мен тя се амбицира, обидена от желанието му да нямат нищо вътре и го накара да налапа куката, съответно като го усети, че е готов, почна да дава заден ход и се почувства удовлетворена, че му отмъсти за това, че не я искаше в началото, но за него вече е късно. Дано той се окопити бързо, защото реално нищо не е имало между тях (от това, което виждаме ние, де), ама за едното гушкане и милване по гърба с тия големи ръце на Виктор, тя няма да му се врече. Въпреки миловидния ѝ вид, това момиченце е научено да е хиена. Не търси такива мъже тя, макар да ѝ вярвам за това, че иска да обича и да е обичана, защото е везна Wink А ние обичаме да обичаме и да сме обичани още повече, не можем да сме сами, и да живеем без емоциите от сърдечни трепети и чувства.
Защо казвам всичко това... Не се гордея, ама съм постъпвала точно като нея някога. После съжалявах, че така постъпих с момчето, той беше толкова мил всъщност. Извиних му се след време, ама бях го обидила и той се дистанцира както е нормално да направи. И до днес сме приятели, но... аз постъпих кофти тогава.

# 805
  • ВАРНА
Да, когато ще влезе в светлината на прожекторите Краси изглежда и се държи по друг начин Wink Като цяло харесвам артистични цветни личности, но Краси освен намусеност и негативизъм, съчетано със странни модни комбинации, друго впечатление не успя да остави в мен ...

# 806

Тя и много неподходящо се облича, когато е на арената (дали като участник на нея или в агитка). Но снощи беше с по-приемливо. Силно впечатление ми направи облеклото й на дуелът между Цоньо и Коцето. Снимка:
Скрит текст:
Това съм го пропуснала,уникална Joy Joy

# 807
Честита бъди, Азалия! Здрава и сбъдваща!🙂
Седя и се мъча да изсмуча нещо от снощния епизод, но не ми идва. Мъжете ме забавляваха при бъркането на цимента.  Дуелистките са ми отвратителни. Живка е много добър играч, но не пречи да ми е антипатична. Любовната драма е пълна простотия...толкова от мен. Нищо интересно не видях и нямам огромно желание да гледам още от същото довечера.

# 808
Цвети постъпи като всяка жена, която бъде отрязана, опита се да накара Виктор да ревнува без да си дава сметка, че го наранява. Виктор е много свястно и добро момче, но си личи, че няма много опит с жените.

# 809
  • До морето
Чудя се как да се изразя по- деликатно, ама Цветка ми стана ясна само като видях майка й, която тя славославя нон-стоп. Това са един определен тип жени, които отглеждат определен тип дъщери. Допълнителните слухове от фб, че била стюардеса, дето спяла само с пилоти, някои от тях женени, но то това си е в реда на нещата едва ли не...... После "мъжа й" дето толкоз много го обичала и 3 години говорили за сватба, ма накрая се поскарали и тя си легнала с приятеля му.....само допълниха картинката.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 15:01 от Boho chic

Общи условия

Активация на акаунт