🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 618
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 780
На дуела не бях за нито една от двете. От “Коцето пита” с Красимира се подразних на Живка, Красимира после не остана по-назад и отделно сам сама се изложи.
Теодора ми хареса в подкрепата към Красимира и не толкова по време на дуела, а като я подготви - в случая вярвам, че се е привързала към нея и от сърце беше за нея (не просто против Живка).
Виктор рухна психически, а като разправяше как иска вече на дуел, имах чувство, че иска просто да избяга и да не се връща. Той е уважаван в момента от всички мъже там и засега никой не би го избрал за втори дуелист при толкова дразнители. С горенето на табелката на Цвети много инфантилно постъпил, предполагам, че е било след разговора им, излъчен при Мирон - тя искаше да се дистанцират. Не я обвинявам. Ако има по-голям интерес към друг, би било грозно да върти и двамата на пръст едновременно. Надявам се Пламен да я сложи тактично на място, ако го напъпли и да избере приятелството си с Виктор.
Чавдар в момента ми е най-неприятен от всички, обаче да се гаврят и с него, докато спи, беше много грозно.
Живка и Георги за мен са абсолютно еднакви като мотивация и поглед към играта и защо са там. Разликата е само, че тя се харесва на публиката заради доброто си изразяване и че си обяснява действията постоянно, с което привлича фенове и трупа точки от чуждите слабости повече, отколкото от собствени плюсове, докато той е грубоват и простак с лоши навици, без дар слово и отблъсква. Иначе силните им страни ги виждам еднакви, него го уважавам заради трудолюбието и че успя да се съвземе след срива си в началото.

# 781
  • В тъмната гора.
Общо взето най-генералният извод, който си направих е, че българите в чужбина не са нищо повече от нас, тези които останахме и се борим всеки ден тук, за да направим нещо. Налага ни се да сме организирани, защото нямаме добри правила. Налага ни се да импровизираме, за да оцелеем, да създадем нещо от нищо, имаме самодисциплина и всеки ден едно изпитание за нас.
Най-лесно е да отидеш там където всичко е уредено, има много пари в излишък и знаеш, че ще се погрижат за теб. Ти само трябва да спазваш някакви правила. Те предпочитат да са зоологическата градина, да мируват и да са сити, а ние вече от години сме в джунглата. И когато тези изселници си дойдат тука, домонстрират парите и българските нрави, които им се е налагало да крият с години...отпускат му краят, за да се наживеят и да се възползват от факта, че в собствената им родина няма да им направят нищо, ако нарушават правилата.
Точно това лъсна с пълна сила във Фермата.

Нашите момчета Стефан, Борислав, Пламен, Виктор, Цоньо, който се е върнал на село, Чавдар, та дори и Кирил /който е свободен електрон, но не вреди на никого/, момичетата Ваня, Ралица, Цвети и Лора, с какво  са по-лоши от Любо, Ивайло, Костадин, Теодора? Живка и Мартина са много интересни типажи, като на мен лично ми харесва повече Живка.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 10:52 от _Мishel_

# 782
Марта Главореза, Теодора Сълзата, Любо Чикагото....JoyJoyJoy Вокси, като зелка се хиля. "Крада" го. Няма как да е по-точно.
Да, и Мис Глина, Светлинната Фея, Живка Камиона, Пламен Дупето, Иво Латерната, Чаво Юмрука, Краса Злобата... хахаха. И така до безкрай.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 10:57 от diziler

# 783
Няма смисъл да се води този разговор, всеки вижда това, което му отърва и отговаря на неговите разбирания. Нито аз ще видя Живка с вашите очи, нито вие ща ме разберете по отношение на "общото благо", явно. Не може да се гради едно здраво и стабилно общество, ако всеки си е сам за себе си. Не може да сме все егоисти, защото не сме сами. В една общност се иска да се правят компромиси. Аз не видях големи разлики в зъбенето на Живака и Красимира една срещу друга  преди битките. Еднакво ръмжаха и едната размазваше и отвяваше с "...на нула точки" и другата психо атака правеше и разкриваше играча Живка, хахаха. Нито в едната видях достойно поведение, нито в другата, но го отдавам на това, че не ги гледах внимателно, предаването ми беше по скоро за фон, хвърлях по някой поглед върху битките.

# 784
То не е много ясно кой е егоистът в случая, защото например  Живка като ратай беше идеална, а можеше да саботира фермера Мартина, докато Краси се правеше, че не знае да готви и чакаше Живка да й обяснява как се вари ориз.

# 785
Мишел , изобщо няма да се съглася с теб. Оставането в България не е никакъв героизъм, както и излизането навън.
Въпрос на личен избор е къде ще живееш, особено в 21 век.И съвсем честно, живея в България, много съжалявам,че децата ми не пожелаха да учат и да останат навън.Работя и внасям данъци , но не с мисъл за общото благо.А защото така трябва.Т.е и аз спазвам правилата.
   За мен най-важно е добруването на семейството ми и на близките ми хора.И въобще не приемам участниците във Фермата и действията им като представителна извадка на обществото ни , като пример за подражание и прочие.
  Когато коментирам определен участник то е на база излъченото.И най-вече на последните епизоди , защото са ми най-пресни.

# 786
Виктор... ами млад е и много неопитен, а пък чувствителен. Къде тръгна с тая лъжица като не е за неговата уста. Много ѝ приляга "въртиопашка" на Цветка. Не я ли разпозна като такава това момче? Все пак във Варна е живял и с хора също. Не е от затънтено село в Родопите, дето хората са като бял лист в душите. Как може да хлътне толкова сериозно за един месец, та да почне да се тръшка за няма нищо и за една фръцла на токчета и с пухчета. А пък тая госпожичка е... да не отварям приказка, че нищо хубаво няма да кажа. Ама то се връща, де.

И ви благодаря сърдечно за поздравите! 🤗🥰

# 787
Азалия, честит Рожден ден. Пожелавам здраве и любов!

Виктор не знам сърцето ли го боли или егото му е наранено, дали не бърка желанието с любовта. В отношенията си с хората вътре в конкурентната и вече отровена среда много ме радва как имаше добър тон с всички до момента и е по-доброто лице на патриархалния тип и християнин от Чавдар.

# 788
  • В тъмната гора.
Виктор... ами млад е и много неопитен, а пък чувствителен. Къде тръгна с тая лъжица като не е за неговата уста. Много ѝ приляга "въртиопашка" на Цветка. Не я ли разпозна като такава това момче? Все пак във Варна е живял и с хора също. Не е от затънтено село в Родопите, дето хората са като бял лист в душите. Как може да хлътне толкова сериозно за един месец, та да почне да се тръшка за няма нищо и за една фръцла на токчета и с пухчета. А пък тая госпожичка е... да не отварям приказка, че нищо хубаво няма да кажа. Ама то се връща, де.

И ви благодаря сърдечно за поздравите! 🤗🥰

Flowers Rose ЧРД на патерица, бъди здрава!

А опитен..въобще не е опитен. Нито Варна, нито София, могат да му помогнат, той е възпитан по този начин, а това си остава за цял живот, възпитанието до пубертета. Най-много да се ожесточи сега. Явно го притеснява и това как ще погледне в очите момичето отвън.

# 789
  • Асеновград
Живка се справи супер на дуела , нооо никак не ми е симпатична. Красимира , много зле горката и затова ще си ходи вкъщи.
От жените , никоя не ми е симпатична  , коя превзета , коя реже глави , коя с его до небето .....а всъщност гола вода.
Не ми е жал за Виктор , защото той сам се постави в това положение. Дали му е минало през акъла , как се чувства , неговата скорошна приятелка отвън??? Цвети си е волна пеперуда , затова си скача от цвят на цвят. Търси си внимание от мъжете , а Виктор нека си се цупи, и се държи като ,,ощипана мома,,. Харесвам Пламен за сега.

# 790
Казах още в началото като им почнаха трепетите на Виктор и Цвета, че ми е мъчно за него и тази ще му разбие сърцето, ама то пък много бързо взе да става.
Как не чу Любо, който хубаво му каза, че Цветелина с едни очи гледа всички мъже... Какво толкова видя в нея този Виктор, та се прехласна?

# 791
По логиката на Живка щом не са възможни приятелства там, какво остава за любов 🙂
Но и приятелства са се създавали по тези формати, и любов е имало. Просто в случая или любов няма, или е несподелена. Аз от момента, в който чух Цвети да се измъква от тази игра между тях и да иска дистанция, не мога да я виня. По-криво ми е, че крещя на Цоньо и Сия, а снощи това с Чавдар ми беше отвратително.

# 792
  • София
Ами обърна му повечко внимание наистина красиво момиче, малко млади мъже няма да поддадат 🙂 Като цяло превъртах любовните кадри с тях, не съм и гледала на Мирон репортажите.

Не съм фен на Виктор, но дано се окопити бързо.

Цвети е много хубаво момиче, разбирам, че сега е студено и затова не си мият косите често, но много ми бърка в здравето помпозното ѝ палто и връз него - мазни кичури 😀

# 793
Мисля, че в "Sex and the City" имаше сюжетна линия, където една от героините спеше с женен мъж, за да убие времето и скуката, а мъжът след няколко епизода се появява на входната врата, за да и съобщи, че е напуснал съпругата си и вече могат да бъдат заедно наистина (за ужас на нашата героиня) Grinning та Виктор ми напомня на съпруга. Цветелина се занимаваше с него да убие време и да изпъкне с някаква история, а той си помисли, че тя наистина е луда по него. Сега реалността удря и той получи нова перспектива. Не се чувствам зле за него обаче, защото нямаше никакъв проблем, когато някой отвън евентуално бива наранен, но когато неговите лични чувства и его бяха наранени, изведнъж стана драмата.

# 794
  • Варна
Не вярвам чак да си е помислил "че е луда по него". Според мен просто захапа кукичката и понеже му беше приятно, не се усети че се е увлякъл прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт