🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 577
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 750
Честит рожден ден, Азалия!
Flowers Hibiscus
Чета коментарите ти с удоволствие и в повечето случаи съм на същото мнение.

# 751
Честит рожден ден, Азалия! Бъди здрава и щастлива! Жалко, че не правят по-добър подбор, така че да има повече хора като Живка, Пламен. Вярно, подобно съчетание от физическа подготовка и зрялост, е рядко. Но ако такива предавания се откажат от бигбрадърското, може да се получи чудесно и младите хора да нямат такива примери като Мартина, Цветелина, Ивайло.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 07:59 от Анонимен

# 752
Аз не разбирам защо правят драма от това, че Жоро бил в лагера на Живка. Ми той там в пуснал корени. Той на това ъгъл стои постоянно. Денонощно. Там си цоца бирата и си свива фасовете постоянно. И той е безполезник пълен. Стефан чак толкова пък заспал няма как да е. Ама и Америка е вече против него. Красимира е потрес. Май това ми е най- неприятния участник от всички сезони до сега

# 753
И на арената каза ( Красимира) , че едва ли не иска да покаже на другите как играе Живка. Тоест тя е нещо като жертва в случая. 🤔🙄

# 754
  • Варна
И на арената каза ( Красимира) , че едва ли не иска да покаже на другите как играе Живка. Тоест тя е нещо като жертва в случая. 🤔🙄

Тя напълно осъзнава, че ще я бият всички, затова е и тази злоба. Нещастна жена.

# 755
Ами така оценява сама себе си. Само толкоз. За повече търсете друг.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 756
Красимира не се усеща, че е бушонче на Мартина, жалко много самочувствие , без покритие. И тази среднощна игра не ми допада, някой спи ,други като децата ходят се шегуват, не са на лагер. Може би и Чавдар за това им определи час за лягане, но..

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 00:56 от sunrise_67

# 757
Аз така се изкефих на Живка за пореден път, че си пуснах пак да изгледам highlights на епизода днес. Grinning
И имам въпрос. Любо обясняваше на Красимира да ходи да "психоатакува" Живка и, цитирам, "да натиска там". Правилно ли си спомням, че вчера Любо ходи нещо да се обяснява на Живка? Тоз младеж съвсем започна да се омазва.

# 758
Здрава да си, Азалия🌺

Горкото Краси , защо е така пречупено 🥺
Нито е грозна, нито е тъпа, защо е така злобна...
Има плашещо празен поглед, бездушна и студена...
Премеждията ни правят търпеливи и мъдри , а не меланхолични зомбита , та  сигурно си е характер, а не житейска драма.

# 759
Аз така се изкефих на Живка за пореден път, че си пуснах пак да изгледам highlights на епизода днес. Grinning
И имам въпрос. Любо обясняваше на Красимира да ходи да "психоатакува" Живка и, цитирам, "да натиска там". Правилно ли си спомням, че вчера Любо ходи нещо да се обяснява на Живка? Тоз младеж съвсем започна да се омазва.
Мда, права си за Любчо. Той " харесва вкички ". И на Красимира и говореше като по инерция. Тя се обяснява, той - да  да, натискай там. Утре вечер ще каже на Живка, че много я харесва, ама му било жал за Красимира. Слънчоглед е той, ама до кога!

# 760

Марта Главореза не ми е симпатична.

Laughing

Вчера писах, че Красимира малко прилича на мадона....ама само прилича. Днес искаше да отвърти един на противничката си и да си излиза. Никак не е мадонско това. Laughing Къде го чукаш, къде се пука.Grin Притеснявах се Чавдар да не изпуши, а то най-кротката и незабележима мома изригна. Аз така и не разбрах с какво Живка е предизвикала чак такава гигантска неприязън у Красимира, че и от първия ден даже. Имам подозрението, че първоначалният ѝ порив е бил просто да се подмаже на Марта Главореза с избора на Живка, но хем е закъсняла, хем е безполезно усилие. После може би си е дала сметка, че срещу Ралица можеше да има по-големи шансове за победа, но за да не си признае грешката пред себе си, пренесе вината от болната на здравата глава. Тъжно ми стана за обърканата ѝ душа...и глава.

# 761
  • София
Азалия, ЧРД на патерици. Бъди здрава и щастлива! 🙂

На практика дуел нямаше, Краси бързо, бързо изпадна в два бързи нокдауна, а утре ще има и нокаут. Тирът ще излезе по-здрав от танка. 😄
Дано позная, че ще я размаже на нула. За мен това е интригата, дали Краси ще хване игра. Може би има някакъв минимален шанс на електродоминото ама каквато е флегма надали.
Живка се усети навреме, трябва да си заключи малко устата и да скрие ключето от себе си, защото само ще настрои глутницата още повече срещу себе си, а трябва да мисли и за зрителите. Прекалената арогантност не е добър съветник. Харесва ми, че е директна и честна в коментарите и действията си засега.

Пламен е интересен участник. На практика незабележим, напомня на Симеон от първи сезон. С огромни шансове за финал, но за да спечели хората трябва повече решителност и действия, а не да стои в миманса. Иначе изглежда отлично подготвен и трудно го виждам да загуби дуел... Най-опасни за него ще са Кирил, Любо и Виктор. Но още е рано тежката артилерия да се включи.

Виктор се държи като отхвърлен влюбен. Знам какво е чувството, всеки го е изпитвал и трябва да го оставят сам със себе си. Дали думите на Цвети, че 'могат да са само приятели и нищо повече' не са го наранили или пък е ревност от близостта на Цвети с Пламен и Любо (макар че не виждам какво лошо е направила, а и те не са гаджета, че да се мръщи така и да гледа лошо), но в момента се пече на бавен огън. Това че е хвърлил летвата на Цвети подарена от Сия в огъня не говори никак добре за него. Объркан млад мъж. Тъжно ми е за него, но сам си е виновен. А и той даде много повече сигнали и после се държи като дете. Ни така, ни онака, пък се сърди за щяло и нещяло.

Много ми е любопитен изборът на Краси за фермер на седмицата. Кой ли ще е? Мартина, Кирил?

# 762
  • Другата България
Марта Главореза, Теодора Сълзата, Любо Чикагото....JoyJoyJoy Вокси, като зелка се хиля. "Крада" го. Няма как да е по-точно.
И с цялото мнение съм съгласна.
Чикагото обаче според мен иска да е добър с всички, ама не му се получава. Така се нагажда, такива въртеливи движения прави и чупки в ханша, че ханъма би му завидяла. Страда, че не е бил фермер и толкова го иска, че вече се чуди на кого да се предложи и кого да ухажва, та дано му се отвори парашута.
Вероятно би могъл да кацне на Краса на едната опашка, ама Куин трябва да каже 'се пак. Краса пък подобно на Марта се вързала с тия опашки...голям смях.
Пламен не знам дали се прави или наистина се усеща. Дано е второто. Май измества Кирчо от и без това яловата ми класация, в която все още е и Стефан. Той просто е такъв характер, съвсем различен манталитет. И отношението на Любо ТИР-А е грозно, щото на арената не винаги трябва груба физическа сила, само и единствено, а и акъл.
Цветка обаче се държи като типичната лека жена, която не може да преживее мъжки игнор. Докара това момче до явно нежелание да остане вътре, още на първия дуел Вики може да поеме към Чепеларе.
А Живка мен ме загуби с лъжата за децата на Марта Главореза. Че не го е казала онова.
Когато не очаква атака, прословутата й откровеност нещо отстъпва на заден фон. Вече като се окопити, или е пред камерата - други са песните. Не ми е чиста докрай.

# 763
Аз бих добавила Стефчо милионера, Ваня-дзена, червенокосата фурия,  и Лора плетение гащи. Или телешки поглед, но последното го имат повечето.
Коцето питанката...
Стефан го харесвам. Не знам защо. Човекът е отишъл да смени средата.
И си почива на покрива и сред природата като пич.
Но от всички мъже най ми допада Пламен.
За Виктор вече ми е жал, започна да се тормози заради Цветка, която грам не заслужава...

Азалия, нека ти и любимите ти хора сте здрави! 💐

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 07:14 от *Биле омайно

# 764
Теодора жужи на фона на всеки дуел като някоя досадна муха. Любо има добри попадения в някои изказвания, но тотално ме издразни като обясняваше на Пламен как трябва най-после да избере лагер. Айде бе! Пламен е свободен да си прави каквото иска, а не да подгъзува на някоя групичка.

Друго, което ми направи впечатление тази седмица е как Пламен каза, че е мазал само филии в гответено. Пък се научи от Чавдар да меси, готви, сервира. Явно човекът е усърден с нещата, с които се захваща. Не като Краска, дето „не може” да готви ориз. Тази простотия така и не разбрах защо беше.

Общи условия

Активация на акаунт