🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 595
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 735
Живка пада повече пъти, но преминаваше по-бързо, а на гредата почти тичаше. Красимира беше по-бавна и се върна само веднъж, но трябваше да мине цялата отсечка.

Красимира досега не я забелязвах, обаче днес се прояви достатъчно, за да ми стане неприятна. Хайде да хваща под ръка Ивайло, другият виден разбивач на противникови психики, и да си ходят заедно.

# 736
  • ново
Напишете моля, какви ще са другите битки утре, че ги изтървах.

# 737
НИКОГА не съм харесвала участник така, както харесвам Живка този сезон. Великан. Толкова точни и умни коментари, супер откровена и естествена. Аз лично шапка свалям на хора, които имат смелостта да кажат открито - аз не трябваше да постъпвам така, беше слабост, сгреших. Едновременно с това намирам Живка за най-чувствителния участник този сезон. Ама тука визирам истинска и силна чувствителност, които обикновено остават скрити за околните. На Теодора лабилната психика не е чувствителност и вяра в доброто, а някаква много, ама много дразнеща поза. Защо, бе, джанъм, отиде с камерката да си снимаш дневника, докато говориш на Живка за доброто? Веднъж я зачекрна, после искаше да стигаш до нея, после пак сложи черта, сега пак на ход. Защо, бе джанъм, не отиде и на Красимира да обясниш колко грозно се е държала?
Защото хора като Живка, откровени, чувствителни, но и силни и уверени във вярванита си няма как да бъдат лесно разгадани. Най-добре да бъдат мразени.
Живка е великан за мен! Първият участник от 7 сезона, който така ме грабва.
Пламен също ми е сред фаворитите.
Красимира е.... нот гуд.

# 738
Между другото "психо атака" да не е нов термин за това, което преди наричахме просто невъзпитано поведение и обиди?

За мен психо атака е това, което прави чат-пат Живка с групата. Като я пратиха ратай, тя каза, че и без това е искала да бъде ратай. Като я викнаха на дуел, тя пак каза, че е искала това да се случи. Сега дали е искала, или само си говори, факт е, че е вкарала чувството на съмнение в групата, която се чуди дали тя просто си говори, или наистина ги е накарала да ѝ играят по свирката. Аз така си интерпретирам психо атака, а не просто директни обиди, с които искаш да накърниш нечие достойнство. И да, Красимира успя да нарани (малко, или много) Живка според мен, но това по никакъв начин не говори лошо за Живка. Почти всеки човек не би се почувствал добре от подобни думи. То за това сме хора, а не роботи и слава Богу.

# 739
Между другото "психо атака" да не е нов термин за това, което преди наричахме просто невъзпитано поведение и обиди?

За мен психо атака е това, което прави чат-пат Живка с групата. Като я пратиха ратай, тя каза, че и без това е искала да бъде ратай. Като я викнаха на дуел, тя пак каза, че е искала това да се случи. Сега дали е искала, или само си говори, факт е, че е вкарала чувството на съмнение в групата, която се чуди дали тя просто си говори, или наистина ги е накарала да ѝ играят по свирката. Аз така си интерпретирам психо атака, а не просто директни обиди, с които искаш да накърниш нечие достойнство. И да, Красимира успя да нарани (малко, или много) Живка според мен, но това по никакъв начин не говори лошо за Живка. Почти всеки човек не би се почувствал добре от подобни думи. То за това сме хора, а не роботи и слава Богу.

Напълно съгласна. Пък и добрата психоатака е тази, която действа. Това на Красимира, Мартина и придворни не е психоатака определено. Според мен е някаква безпомощност пред поведението на Живка, над което нямат контрол. А нямат и ясна представа какво й е в главата.

# 740
Да, да, да! Живка е боец във всеки смисъл, никаква Милена няма тука. Абсолютно съм съгласна с горните две мнения.
Бърза, точна мисъл, критична към себе си, но и много центрирана, знае точно коя е и какво иска.

# 741
Краса хич я няма.. разтреперах се от страх у дома, пък за Живка не знам Joy Злобна и неадекватна е Красимира. Най-после си изградих някакво мнение за нея...

А Цура Въртиопашката да се разкара от Пламен! Масажи на Любо, в леглото се гушка с Пацо, Виктор я целува по врътлето... Що не иде Жоро да я целува,.той е по целувките Joy Пфу, не, че съм голяма моралистка, но това обикаляне от мъж на мъж като пчеличка не ме кефи. Само пуска въдички на младите и готините мъже, пък който върже.

# 742
  • София

Фермата - сезон 7,
епизод 36 (22.10.2021)

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 23:15 от Mari_Mar

# 743
На Костадин май му хареса целувката на Пламен и искаше още, хахахахаха

@Ели-Мели, точно така. Цура въртиопашката вече прекалява...

# 744
Казали сте всичко за Живка и Красимира.  Grinning
Живка играе нахъсано и не подценява опонента, което е много, много важно. Харесвам самоувереността й.
Обаче Мартина как си плете кошницата и напомни на Красимира да избира умно другия кандидат-фермер.
И още един конфликт се задава - Стефан и Любо. Още с излизането на Мариян се усети. Любо обясни как Ралица напълнила мъжкото его на екс-бияча и той затова излязъл, а Стефан пък възрази, че е по-мъжко да останеш и да се докажеш. Предполагам, че после тези различни мирогледи са ги накарали да се конкурират за вниманието на Мартина. Според мен, в първия удобен момент Любо ще се опита да изкара Стефан на арената и извън предаването.

# 745
  • ВАРНА
" Теди, разбирам те, но ти си за друго предаване ... "

С глас се смях 😆 А Теодора как живее в реалния живот не мога да си представя с тази свръхчувствителност 🙄

Повечетата ИТ, които познавам са по-скоро интроверти, не смятат за нужно шумно и гръмко да се обясняват и доказват, оттам и линиите на поведение на Любо и Стефан са ми много различни. Любо не може да преглътне, че падна от Стефан - хем по-възрастен, хем не така релефно напомпан 😄

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 00:03 от morgana07

# 746
Рядко ми е ставало неудобно да гледам някой как се излага в предаване,но тази вечер ми беше неудобно да гледам Красимира. Избълва големи закани ,а реално вместо танк се оказа ,че е като безобиден дребен пинчер ,който е на 1 шамар живот Grinning

# 747
Живка има страхотни попадения.
И добре каза на Теодора  - Аз обичам себе си. А не останалите там. И отстоява себе си. А не да показва на Ваня, примерно, как играе  Красимира. Защото играе за себе си, а не за Ваня / примерно/. И тогава кой ли е лицемер?

# 748
  • Варна/Амстердам
Верно Цвети само около Жоро Целувката не се е овъртолила още. 😂
Ивайло ми е неприятен във всяко едно отношение-мега арогантен тип.
С еснафските разбирания на Чавдар също не съм съгласна, разбира се.
Мисля, че симпатизирам все още най-много на Ваня и Пламен, към когото имам симпатии от началото.  
Лора вече ми е безинтересна-няма нищо интересно около нея, не е колоритна личност. В началото ми допадаше, но и аз не знам защо. Вече мина медец и половина, а още не се е проявила ни в добрия, ни в лошия смисъл.
Теодора Сълзата наистина може да я наемат да коментира по време на дуелите, когато Иван и Андрей ги заболят устите от жлъч по някой от дуелистите.
Любо Чикагото-елементарен.
Стефан-интелигентен човек е, но не знам дали допринася и той с нещо интересно за формата.
Марта Главореза не ми е симпатична.
Кирил изпадна от класацията ми.

Сега ще гледам дуела. За Живка съм. За нея няколко пъти си сменях мнението, но напоследък ѝ симпатизирам.

# 749
А Теодора как живее в реалния живот не мога да си придставя с тази свръхчувствителност 🙄
Нейното не е свръхчувствителност, а свръх превземки, свъх чупки и лиготия. Фалшива е до мозъка на костите си, язък и че е хубава. Ма и тая хубост вехне вече от толкова драма...

Не гледах, защото (вече вчера) имах РД, но ви изчетох сега. Живка няма аналог сред жените в тази Ферма, други не съм гледала. Страхотна жена!
От мъжете и аз започвам да харесвам Пламен, никой друг.

Общи условия

Активация на акаунт