🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 602
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 720
Краси си е злобничка по принцип. Според мен, винаги е била недооценявана и тя си го знае и сега това я дразни
Щот, пък Живчето е самата доброта и благородство. Но ми прави впечатление, че А и И са за Живчето, тя нищо не прави, но то не бяха  насърчавания и похвали.
Не гледах последния дуел много осторожно, но Живчето как спечели, тя падна сто пъти, бре, как навакса

# 721
Красимира се оказа много токсична. Че и агресивна.
Много се излага Красимира, толкова ми е неприятна!

# 722
Обаче спечели Живчето. ТИР-ът ще размаже танка.
Joy

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:26 от cardhu

# 723
Красимира и тя какво се е хванала да повтаря, че ще разбира психиката на Живка. Живка веднъж не се е ядосала за нищо, а пък Красимира така се разсърди на Стефан веднъж като и каза да не държи тон на Цоньо. 😂 И тръгна на всички да се жалва. Като я избраха за първи дуелист пак мрънкаше, че никой не я иска вътре. Толкова е лабилна. Двете с Теодора са ми най-анти вътре. Усещам много злоба и в двете.

# 724
И двете са един дол дренки,  и са много смешни, но продължавам да се чудя на победата на Живака... Не ми се връща да гледам и не смятам, че някоя от тях го заслужава
Е, аз ли съм тъпа, но думата лицемер не като "мърда" " свиня" и всички епитети, които Живка изрече. Защо се акцентира толкова на Красимира, а Живака и изписаха очите. Живка е грозно същество, не за това тук, а за другото предаване... Продължавам да не я харесвам и да се задълбочава неприязънта ми към нея

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:14 от wiwala75

# 725
  • София
Охх Теодора води дълбокомислен разговор с Живка…самоснимайки се с камерата си…фейк, фейк, фейк!

Живка обаче има толкова точни попадения, направо 10 от 10 ги цели.

# 726
  • Велико Търново
Красимира обвинява Живка във всичко, което самата тя показва. Никакво чувства за самопреценка няма.

wiwala75, "свиня" пък кога е казала Живка? И на/за кого?

# 727
Ха-ха Живка към Теодора - "Ти си за друго предване"
Някакво дето леят сълзи.
Явно.
Дано Живка се сдържи и не влиза в тона на Краса.

# 728
Живка кефи. Как издуха розовите балончета на Теди LaughingLaughing LaughingLaughing

# 729
  • гр.София
Може би за Море от любов Joy

# 730
  • София
Живка не била показала нищо особено - според Красимира след първата игра. Simple Smile
Много объркана жена е тая Красимира. Нещастна. Жалко.

# 731
Е, браво на Живка. Точно и ясно. Да, може да си изтървеш нервите, но ако осъзнаеш, че това е грешка, следователно си я преодолял. Нещо обаче взеха да се размърдват лагерите. Хареса ми промяната във взаимоотношенията между Георги и Живка. Излишно напрежение, когато е безсмислено. Теодора е крайно време да започне да се държи малко по-зряло, да започне да мисли с мъничкото мозък, който има.
Мъжката Теодора - Любомир, ходи и рови.

# 732
Красимира е доста кухо парче. Уж е наранила Живка психически и пак губи с 5:0. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако не и беше успешна психо атаката. Grinning и накрая като видя, че нещата отиват на загуба, почна да говори как след загубата, някои хора съвсем нямало да харесват Живка. И кои са тези хора? Мартина, Любо, Цветелина, Виктор? Същата сбирщина шматки, които и без това не я харесваха. Голям праз.

Пламен се ориентира правилно. Дано не е просто моментен проблясък, а наистина да осъзнае, че тази групичка е токсична, не само като поведение, а и за шанс за победа в цялото предаване. Аз смело твърдя, че примерно Петър направи услуга на Ваня миналия сезон, когато я подиграваше и я отритнаха от групата му с Калоян, която коли и беси. Ваня успя да се изгради като индивидуален играч, което в крайна сметка и осигури победата. Пламен също ще трябва да предприеме важен избор - да играе поддържаща роля в групичката, или да се изгради като индивидуален играч.

# 733
Живето очаквано разби Краси.
В първата игра почна много добре. После се позабави на топчетата, но накрая им хвана цаката.
На втората и двете паднаха около 3-4 пъти (толкова преброих, без да съм внимавала много), но Живка беше много по-точна и и се наложи да прави по-малко курсове. Съответно времето и беше с 6-7 минути по-кратко от на Краси.

# 734
  • Велико Търново
почна да говори как след загубата, някои хора съвсем нямало да харесват Живка. И кои са тези хора? Мартина, Любо, Цветелина, Виктор? Същата сбирщина шматки, които и без това не я харесваха. Голям праз.

Пламен се ориентира правилно.
Виктор защо? Да, все още не е в групата на Живка все още, но все пак застана в нейната "агитка". Та, в тоя род на мисли той малко по-рано от Пламен се ориентира правилно.

Ох... погледът на Коцето след целувката на Пламен - един път! Joy

Общи условия

Активация на акаунт