🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 590
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 765
Не разбрах кое изчисти ореола на Живка дотолкова, че я въздигнахте и възхвалявате, но явно всеки гледа с различни очи и настройка... Живка е подготвен е нахъсан играч, но е егоист, който играе само за себе си. Предполагам, че и в живота е такава, валяк - мачка по пътя си без да се замисли. Нейните обиди не бяха по-стойностни от на Красимира. Бяха груби и просташки... Няма да я харесам и не ми е пример за човешко отношение. Независимо от играта хората трябва да са хора. Благородството носи повече светлина от всички други егоистични мантри, дето се прокламират навсякъде. Може и да си променя мнението за нея, но до момента не откривам нищо в поведението и характера й, което да отговаря на моя светоглед, така че да ми импонира с нещо.

# 766
  • До морето
А за кого да играе Живка,  ако не за себе си? За ООН? Или по-добре като "танка"
дето извикала Живка, че да видят другите как играе и да я победят ПОСЛЕ. Дори сама не осъзнава колко се е предала. Егати пораженческото мислене. Сама се поставя в ролята на бушон. Дори и да паднела, после Живка другите щели да я мразят като се върне. През .....крачоля им е на другите за Краса, че да мразят някой заради нея. Там който излезе, не му се споменава повече името. До края на формата, половината от лагера й, ще са й забравили и заглавието , и прякора.

# 767
  • Другата България
А за кого да играе Живка,  ако не за себе си? За ООН? Или по-добре като "танка"
дето извикала Живка, че да видят другите как играе и да я победят ПОСЛЕ. Дори сама не осъзнава колко се е предала. Егати пораженческото мислене. Сама се поставя в ролята на бушон. Дори и да паднела, после Живка другите щели да я мразят като се върне. През .....крачоля им е на другите за Краса, че да мразят някой заради нея. Там който излезе, не му се споменава повече името. До края на формата, половината от лагера й, ще са й забравили и заглавието , и прякора.
+101.
Най-смешно ми е, като се започне с мантрата "не съм тук за парите".
Всички са там И за тях. Освен другите си каузи, щото всеки има такава, по-скоро повод да го види публиката и да е разпознаваем.
На този фон Теди Сълзата звучи нелепо с това как обожава кокошките, птичките и тревичките, но пък в Чикаго продава гердани в МОЛ-а, мноооого далече и от кокошките, и от петлите. Живка си каза ясно защо е там, позьорството на другите не е неин проблем.
За Виктор не ме е жал. Той го позволи това, което Цвети направи. Дано се събере, щото е добър човек.
Азалия,

# 768
Живка не ми е любимка, но не виждам какво лошо има ,че е егоист. Там всеки играе за себе си и измислените мантри с розовите балони на Теодора примерно ме дразнят много повече от Живка. Те са там за една игра и едни 100К на финала,никой колкото и да е възвишен не забравя наградата, никой от тях не е отишъл за едните голи "приятелства". Слагам кавички, защото не вярвам ,че се създават трайни приятелства в изкуствена среда само за 3 месеца.
Живка мен също ме загуби с лъжата си,ако не беше тя щеше да ми е фаворит защото е здраво стъпила на земята,знае за какво е там и е интересен играч като цяло.

# 769
Дали някой би имаш милост към мен и да ми прати големия спойлер, който е излязъл? Обещавам, че ще съм гроб Grinning

А генерално за спойлерите, явно всяка година ще се разкрива нещо голямо, но няма как, така е с предварително заснети предавания.

# 770
Тогава защо обсъждаме линията на поведение на отделни герой, защо Ивайло да е по-лош от Живка, ми и той си играе играта според разбиранията. Не е дошъл да се харесва на хората, така че няма какво да се обсъжда. Всеки е сам за себе си. Как ще си докараш победата е без значение. На мен така или иначе отявлен фаворит нямам все ми е тая дали хора като Живка, Ивайло или някой друг ще вземе парите и ще отлети с тях.
Самото предаване се опитва да ни внуши със заглавия, идеи и послания, разкази за отминали герои да бъдем едно цяло и да работим за общото благо. Иначе е остава една гладиаторска битка и нищо повече. Това си е мое мнение, разбира се, всеки търси в предаването различни неща.

# 771
  • Пловдив
Снощи любимката ми не ме разочарова Simple Smile Щом даже накара и Ивайло да си затвори голямата уста. Дано и довечера дуелът се развие по същия начин.
Колкото до това, че Живка била егоист - в тази игра всеки трябва да е такъв, ако иска да спечели. Тя от самото начало е заявила, че е там, за да победи и следва линията, без да се отклонява.
Краси беше жалка. Избра силни съпернички, до край можеше да се държи достойно, но явно рухна и затова започна да дрънка глупости за психоатаки. Интересно кой ще предложи за фермер...

# 772
  • Варна
    Мдаааа, уважаеми съфорумци, двоен аршин и в темата..
    Пропуснали сте Живка Размазвачката, Чавдар Кастро и Георги Целувката.
    Голям проблем е че Мартина щяла да реже глави /че това се вменява и на групата около нея/, но Живка може да размазва и смазва.
    Ивайло бил невъзпитан, Живка била откровена.
    Официално  - никоя жена не ми харесва.. от мъжете все още Пламен, Виктор,Стефан и Кирил са ми в класацията.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 09:44 от Хексе

# 773
    И в темата си има мутра като Мартина, да ни пита защо сме седнали от страната на Живка. Simple Smile Как отговори Георги -  "обяснение не ти дължа". Simple Smile Но в случая - Живка анализира много добре ситуацията, участниците и себе си, има си стратегия, която за момента е печеливша И,на всичкото отгоре, е смела да се опълчи на по-многобройната група. Естествено, че е влязла за парите, за какво да влезе? Да гони пеперудките във фермата на фона на залеза, докато след нея тичат 3 свободно гледани козички ли? Айде, моля феновете на Теодора да се познаят Simple Smile. Живка била егоист, извинявам се много, но всеки ден ставам свидетел как дори родители поставят себе си пред децата си, камо ли няма да поставя себе си пред съвсем непознати хора.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 09:42 от KeepSmiling

# 774
    • София
    О,да, това, че Ивайло замлъкна беше една от хубавите части на предаването снощи.

# 775
    Явно в другите битки Красимира се справя много добре,това което виждам от рекламата.
    По принцип тези ,които се показват като много нахъсани и сигурни в себе си ,губят битки

# 776
    • До морето
    Явно в другите битки Красимира се справя много добре,това което виждам от рекламата.
    По принцип тези ,които се показват като много нахъсани и сигурни в себе си ,губят битки

Това е почти сигурен знак, че Красимира ще загуби. И снощи на рекламите показваха как Живка пада 5 пъти на втората битка, а накрая се оказа, че е била безапелационно.

# 777
    Като цяло не харесвам Живка след като излъга .Но повече я харесвам от Красимира.Има план,играе с акъл,признава грешките си.
      Адски ме дразнят високопарните слова "За общото благо", "за пример", "за България" и т.н.Продължавам да не вярвам,че това е целта на участниците.Може да е една малка част от мотивацията им.
       Харесвам Пламен и силно се надявам да не се оплете в мрежите на Цветка.Да си играе играта момчето и да си стои на своето мнение и усещане за играта и хората.Радва ме,млад мислещ човек.
       Мъчно ми е за Виктор, макар че кой каквото си направи,друг не може да му го направи.ДАно се отърси и не му пречи на битките.

# 778
    • В тъмната гора.
    Не разбрах кое изчисти ореола на Живка дотолкова, че я въздигнахте и възхвалявате, но явно всеки гледа с различни очи и настройка... Живка е подготвен е нахъсан играч, но е егоист, който играе само за себе си. Предполагам, че и в живота е такава, валяк - мачка по пътя си без да се замисли. Нейните обиди не бяха по-стойностни от на Красимира. Бяха груби и просташки... Няма да я харесам и не ми е пример за човешко отношение. Независимо от играта хората трябва да са хора. Благородството носи повече светлина от всички други егоистични мантри, дето се прокламират навсякъде. Може и да си променя мнението за нея, но до момента не откривам нищо в поведението и характера й, което да отговаря на моя светоглед, така че да ми импонира с нещо.

Защо харесахме Живка ли? Защото се държи на ниво, въпреки, че съм сигурна и се иска също да перне един на Красимира, но нито ще го каже, покаже и направи. Другото е, че разбра грешката си...да се поддаде на изкушението и да влезе в обяснителен режим с Красимира, да пада на нейното ниво. Много ми хареса разговора й с Теодора, много правилна позиция. Красимира е едно абсолютно нищо - слаба, некадърна, невъзпитана, а отгоре на всичко и злобна и подла. Абсолютна подметка на Мартина. Жертва достойнството си, за да може царицата майка да тържествува. Има мислене на жертва и подлога.

# 779
    • В тъмната гора.
    Тогава защо обсъждаме линията на поведение на отделни герой, защо Ивайло да е по-лош от Живка, ми и той си играе играта според разбиранията. Не е дошъл да се харесва на хората, така че няма какво да се обсъжда. Всеки е сам за себе си. Как ще си докараш победата е без значение. На мен така или иначе отявлен фаворит нямам все ми е тая дали хора като Живка, Ивайло или някой друг ще вземе парите и ще отлети с тях.
    Самото предаване се опитва да ни внуши със заглавия, идеи и послания, разкази за отминали герои да бъдем едно цяло и да работим за общото благо. Иначе е остава една гладиаторска битка и нищо повече. Това си е мое мнение, разбира се, всеки търси в предаването различни неща.

Най-очеизвадната разлика между тях е, че Ивайло всячески се опитва да пречи и да се бърка в живота на другите. Прави го и в дуелите, предизвиква с простащина и във фермерския живот..и то лично и целенасочено унижава и дразни. Той не е свободен електрон, той е пиявица и търтей и се закрепя към този който му е мушката.

Нарушава личните граници на хората, което дебилско.
    И точно това всичко, не го прави Живка.
    И аз не мога да разбера някои хора коя фермата гледат, че не виждат тези неща или толкова им е капацитетът.

Общи условия

Активация на акаунт