🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 571
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 020
Не ме е жал за Красимира, ама никак. За кое да ме е жал? От злоба сама си направи лоша услуга. (Не, че имаше големи шансове срещу която и да е от другите жени.)

Силно се надявам да предложи за фермер мъж, защото Мартина/Теодора или някоя от останалите жени в "нейната агитка" на управление ще ми дойде в повече.

Живка ми харесва все повече с всеки епизод. Като всеки нормален човек, тя също показва и някои отрицателни качества, но нейните са сравнително по-малко от тези на голяма част от участниците. Според мен, да уточня. Има си немалко самочувствие и висока преценка, но напълно ги опроверга на арената. Започна дуела със заявката да победи Красимира на 0, така и стана. А Красито Танка щяла да реже глави и в последствие така се овърза в собствената си глупост и лоша преценка, че отряза единствено нейната си главица.

# 1 021
  • при късмета
Дяволче, благодаря! Не се пазя от спойлери, а заради късното гледане разбирам за самия епизод какво ще гледам. Понякога гледам на другия ден, не със закъснение час
Живка ще е много разочарована, ако стане фермер. Смята, че може да манипулира всеки по отделно и цялата група заедно, но малко се надценява. Много хора откровенно не я харесват и няма да ѝ се получи. Сама си вкара автогол с онзи разговор със Стефан. И нея хванаха неподготвена, като започнаха да го коментират, а тя съвсем умишлено излъга за събличането на Мартина. На никой манипулатор с лъжи не му се получава, майстора в това отношение извърта фактите, не измисля лъжи.
Надявам се Пламен да е фермер

# 1 022
Вчера беше първият съботен дуел, който гледах с интерес.Женските дуели са някак си по-емоционални, а и самите игри държат в напрежение и не е само едно безкрайно рязане и коване. И от естетическа гледна точка са по-приятни за гледане. Живка има страхотно тяло, мързи ме да видя на колко е, но има 2 деца, работата й е заседнала, така че евала. Ивайло беше тотално дъно в опитите си да я разконцентрира по време на картите, но и водещите не се научиха да са малко по-мълчаливи, когато играта е за памет.

# 1 023
Живка ще е много разочарована, ако стане фермер.
Реално от нея зависи да не стане. Ако реши, че не иска да е фермер може просто да започне да отговаря грешно на всички въпроси.
Според мен обаче е по-добре да стане фермер и да изстреля като кандидат ратаи четирима от обкръжението на Мартина. Най-малкото ще внесе напрежение в групичката.

# 1 024
Иска ми се Краси да предложи Пламен. Все пак добре си изкараха ратайството. Ако е Пламен, ще стискам палци да стане фермер. При всеки друг искам фермер да е Живка. Ще „падат глави” Grinning

# 1 025
  • Sofia
Краси е повече глупава, отколкото злобна. Показа го с изборите си като ратай и дуелист. Грозните приказки бяха с цел да прикрият слабостта и и да имитира хъс за победа. Ако беше проявила някаква доброта и чувствителност можеше да спечели симпатии. Не успях да харесам нищо в личността и.

# 1 026
  • при късмета
О да, ако Живка е фермер със сигурност ще внесе хаос в групата. Аз имах предвид, че ще е разочарована от способността си да манипулира. Тя си мисли, че е много добра, но реално малко се надценява. Иначе, тя заяви категорично, че иска да стане фермер и само дуел ѝ дава тази възможност, защото знае, че няма да е предложена от никой

# 1 027
Като и видяхме капацитета на Краса имам лошо очакване за фермер.

# 1 028
Ако Красимира посочи Мартина за кандидат фермер,смятам че Живка ще я бие на въпросите и наистина ще стане фермер. Обаче ще й излезе през носа това фермерство, повечето от останалите не я харесват,съответно за всичко което направи или не направи все ще има контра. На стадото пък малко му трябва сами да се коват един друг срещу общия "враг" и Живка няма печеливш ход

# 1 029
На промото има подсказка в тази посока.

# 1 030
Хора има леко спойлерче за следващия епизод, но е за по-наблюдателните и се вижда кой е предложения фермер от Краси. Слагам в скрит текст, който иска да види:

Скрит текст:
Ако си сигурен продължи:
Скрит текст:
На 4тата секунда се виждат 2 чифта ръце, едните са на Живка/с лака/ и на другите се вижда ръкава до къде стига на ръката на жената. След това на 13тата секунда се вижда кой носи блуза с черни ръкави до кокълчетата на ръката. Продължи ако искаш да разбереш всъщност кой е фермерът другата седмица:
Скрит текст:
Вижда се кой е фермерът на 29тата секунда/този който разглежда списъка със задачи

# 1 031
Победа на нула за Живка, но на арената не ми се струва чак толкова непобедима. Мартина ще я отвее, срещу "малките" също мисля, че ще и е трудно да спечели.
Но все пак много зависи от игрите. Една Ралица, дето сама си пречи, би Мартина, така че можем да очакваме всякакви изненади.

Красимира разбрах защо била танк. Бавна, мудна и като танк потъна на арената.

# 1 032
Хора има леко спойлерче за следващия епизод, но е за по-наблюдателните и се вижда кой е предложения фермер от Краси. Слагам в скрит текст, който иска да види:

Скрит текст:
Ако си сигурен продължи:
Скрит текст:
На 4тата секунда се виждат 2 чифта ръце, едните са на Живка/с лака/ и на другите се вижда ръкава до къде стига на ръката на жената. След това на 13тата секунда се вижда кой носи блуза с черни ръкави до кокълчетата на ръката. Продължи ако искаш да разбереш всъщност кой е фермерът другата седмица:
Скрит текст:
Вижда се кой е фермерът на 29тата секунда/този който разглежда списъка със задачи
Напиши ми, please 🌺

# 1 033
    Гледах Красимира в "Тази събота и неделя". Водещата направи разговора емоционален и човешки, защото говориха за осиновяването. Краси също се разчувства и истината е, че докосна нещо в мен. Това, разбира се, не отменя неприятния спомен от участието й. Дори и днес не пропусна да се похвали, че била една от най-работещите жени, но това не се е видяло. 🥴
    Има някакъв опит в нея да се скрива от истината и да не си я признава, да се преструва, че всичко е наред, че е силна и е приела съдбата си. А всъщност е една наранена жена с голяма болка и в това няма нищо лошо. Но нейното самозаблуждение я прави неадекватна, непоследователна и неистинска. Ако можеше да си признава слабостите, щях да я харесам. А то цялото й същество крещи, че е самотна и тъжна, но тя повтаря, че е супер.

# 1 034
    А защо и е да се жалва пред цяла България? Не са ли по-вдъхновяващи хората, които изглеждат силни въпреки проблемите си. На мен не ми е приятно да ме съжаляват заради някакъв недъг, който имам.

Общи условия

Активация на акаунт