🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 586
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 005
  • при късмета
Здравейте! С много голямо закъснение гледам и затова не се включвам в темата, защото, ако я следя разбирам какво ще гледам предварително.
Като начало, този сезон ми е по-интересен от предишния. Поне откъм най-важното - каста. 6 остава най-слабия за мен. Някои промени ми харесват, някои не. Не ми харесва, че алманаха не е в дуела. За фермерския дуел можеше да включат фермерския алманах или някой от предишните издания, вече доста станаха, та не останали без алтернативи. Харесва ми, че върнаха животните и градината, с изключение на миналия сезон винаги са се справяли с тази работа и със строителната и сега не е изключение.
Още не мога да преценя дали ми харесва арената или не, днес се видя, че ще има недостатъци, че е на открито. Наклона също е недостатък, според мен. Но пък дава възможност за по-разнообразни битки. Не мога да преценя и дали ми харесва всички да избират дуелиста. Така се спъват доста стратегии, като не решава еднолично фермера, но пък е по-интересно, че има неизвестно до последно. Повече битки на дуела също още не мога да преценя харесва ли ми или не. Понякога идват разтегнати.
От участниците тази година никой не ме дразни прекалено, с изключение на Ивайло. В началото много харесах Коцето, но нещо ми изпадна после. Повечето са ми симпатични, като разбира се всеки има кусур. От жените май Теодора ми идва малко в повече с този рев, но чак неприятна не е. Живка се опитва да е стратега на сезона и в началото ме дразнеше, защото я свързах с мишата физиономия, но не е злобна и не е лоша в буквалния смисъл, просто играе играта. Следва си стратегията просто. За никой не бях днес, но по-добре тя да остане, отколкото Красимира. Мартина ту много я харесвам, ту долавям не толкова добри лични качества. Цоньо ми беше много забавен, съжалявам, че си тръгна. Та с две думи, повече ми харесват участниците, в сравнение с миналия сезон.
Мисля, че Красимира ще предложи някой от мъжете за фермер

# 1 006
Bengun, не подвеждай хората.
Не подвеждам. Проверих - спойлера като текст не е изтрит и си стои.
За снимката си права - няма я вече.
Ще редактирам поста си.

# 1 007
Нямам търпение на следващия дуел да е Ивайло.

И аз така мислех до днес, обаче след като пак слушах цял дуел Теодора, вече искам следващата да е тя и да се маха. Тя говори повече и от двамата сурикати, направо не се издържа!

# 1 008
На мен ми дожаля за Краси. Но няма да ми липсва -  не показа абсолютно нищо.
Скрит текст:
Предполагам, че ще предложи Мартина за фермер или пък някой от мъжете - Пламен, например.

П.П. загледах се в оная снимка спойлер за последните десетима - там си личи и кои имат жълти звезди - че са ставали фермери на седмицата. Wink

Аз бих си пазила емоциите за хора, които го заслужават. Красимира има да извърви още път докато заслужи емпатията ми.
Съжаление заслужават хора, които са малко по-смирени. Хора на нивото на Красимира получават само игнор от мен в реала. Нито негативност, нито черногледство могат да ме отблъснат от човек, но виж, злобата не прощавам, без значение колко страдание си преживял. Ако страданието не те е научило на нищо, значи нищо никога няма да те научи.

# 1 009
 Гледам Краса какво плямпа и после как играе и не мога да повярвам каква липса на самооценка, ми просто е смотана.

# 1 010
Смотана, тъпа още от първия ден. Помня Живка разпределя работата, Краса ни в клин, ни в ръкав мъжка работа искала 🤦🏻♀То само като се замисли човек какъв избор за дуел направи няма какво повече да се чака от нея. След нея час по скоро да заминават Теодора и Ивайло. Абсолютен безсмислен пълнеж. Не виждам една причина да присъстват в предаването.

# 1 011
  • София
Ей, как обичам да познавам. Още след епизода в четвъртък прогнозирах първия дуел на нула, така и стана. 😉
Браво на Живка, а Краси няма какво да я коментирам, в обзора си за седмицата ще го направя. С една дума - трагедия на Арената и още по-жалко поведение извън нея.

Продължавам да смятам, че или Мартина или Кирил ще са кандидатите за фермер на Красимира. Ако е някой друг, ще се изненадам. Теди, Любо и Пламен също са добри опции, но си държа на горните двама. Досега в сезона имаше доста изненади при отделните избори за фермери и ратаи, да видим този път как ще е.

Ма Ко,
добре дошла отново в темата! 🙂 Твоите коментари особено много ми липсват. Явно се пазиш да не разбираш какво ще се случи, опарила си се от миналия сезон. Аз също много мразя тези постоянни намеци за спойлери. Бъркат ми много в здравето, ама какво да сторим, това е положението. Включвай се от време на време, винаги има какво да се научи от теб и мнението ти за случващото се.

Животът зад Фермата. Епизод 19:
Защо водещите и Любо не се разбират? И как се подготвя теренът за битките в дуела?

Водещите и особено Андрей здраво гъбаркат Любчо. Андрей малко прекалява струва ми се, на Любо не му е особено приятно, но няма и какво да направи... 😶

# 1 012
Промото за утре https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-izvanredno … stopanstvoto.html

Цвети и Виктор още по-близки Wink

# 1 013
  • Варна
Много, много съм доволна.
Браво, Живке, ако влезеш да четеш, да знаеш, че много те харесвам, защото си честен и директен човек, уважавам честността. Конкуренция ти е само Мартина във Фермата и се надявам да я размажеш. Успех.

# 1 014
  • София
Фермерът ще се избира тази седмица ли, извънредно? Е значи Живка няма шанс и ще гледаме Мартина/Кирил на власт…

# 1 015
Дуелът снощи беше поредното доказателство, че когато човек го води злобата, доникъде няма да стигне. Краси беше изпълнена със злоба и яд, и мислеше само как Живка да се провали вместо да мисли стратегия как самата тя да победи. Докато Живка мислеше за победата, беше напълно съсредоточена и беше ръководена от това да остане, да бъде фермер на седмицата и да обърне играта в определена посока според собствената си стратегия.

Живка е малко надменна, но ми харевва като играч. Ще ми бъде интересно да видя дали ще успее да извади от играта някои от самоопределящите се за силни играчи от другия лагер. Защото ми се струва, че те само се дуят, но нямат реална стратегия как да осъществят плановете си да извадят хора от противниковия лагер. Според мен, се очертавя интересен сблъсък на лагери и хора. Самата Живка, обаче, няма как да ми стане фаворит, имайки предвид как се омаза в лъжи след случката с разговора със Стефан. Тогава се разочаровах от нея. Не предполагах, че ще използва откровени лъжи и интриги. Смятах, че тя ще заложи на откритост и прямост, но се оказа че не е съвсем така.

Относно духането на вятъра, след играта Живка каза, че е спирала гредата си да не се движи, като е натискала елементите докато ги подрежда. Справи се брилянтно и много бързо.

Относно заформилите се лагери, в играта никога не са ми харесвали хора, които се залепват за даден лагер и се съгласяват с всичко, казано и решено от лагера(най-вече от лидера). Целта е да избутат напред в играта, но не си дават сметка, че когато станат безлични и без мнение, различно от груповото, те олекват в очите на зрителите. Нормално е да има хора, с които да харесваш повече и да общуваш, но това не означава да спреш да имаш собствено мнение и да си индивидуален играч. Надявам се Пламен да не се подведе по думите на Любо(че трябва да заеме страна), а да си следва своето мнение и усет за нещата. Пламен дава заявка за потенциален победител, според мен, стига да не направи някоя тъпотия и да настрои зрителите срещу себе си. Засега се абстрахира от омразата на лагера към Живка, защото каза, че се разбира много с нея, което на мен ми допадна. В негов минус отчитам, обаче, че не застана зад Живка, а изглеждаше, че подкрепя лагера.

За Краси да кажа последно, малко дори ми е жал за нея. Помисли си, че хората в нейната агитка истински я подкрепят, а те всъщност повечето бяха просто против Живка. Тя си мисли, че са й приятели, а поне половината изобщо не я харесват. Жалко е и как в злобата си подари на Живка дуел и победа. Живка точно това искаше - да отиде на дуел за да може да стане евентуално фермер на седмицата и Краси поднесе себе си на тепсия, като най-лесния противник. Направи й огромна услуга, а дори не се усети за това.

# 1 016
Смотана, тъпа още от първия ден. Помня Живка разпределя работата, Краса ни в клин, ни в ръкав мъжка работа искала 🤦🏻♀То само като се замисли човек какъв избор за дуел направи няма какво повече да се чака от нея. След нея час по скоро да заминават Теодора и Ивайло. Абсолютен безсмислен пълнеж. Не виждам една причина да присъстват в предаването.
Е как да не виждате причина? Кой ще полива цветята със сълзите си ?

# 1 017
  • София
Пламен застана зад Краси, защото бяха заедно ратаи и често така се подкрепят, но се виждаше, че е за Живка.

Пламен ми е най-готиният мъж вътре.

# 1 018

П.П. загледах се в оная снимка спойлер за последните десетима - там си личи и кои имат жълти звезди - че са ставали фермери на седмицата. Wink
По ред причини ви изпуснах, така че ако може някой да ми изпрати нещичко на ЛС Simple Smile

Може ли да изпратите и на мен на лични моля!

# 1 019
  • В тъмната гора.
Bengun, не подвеждай хората.
Не подвеждам. Проверих - спойлера като текст не е изтрит и си стои.
За снимката си права - няма я вече.
Ще редактирам поста си.

Е дай линк де. Къде да то търсим сега?

Общи условия

Активация на акаунт