🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 613
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 990
Правилно си чула, Мери. Играе Живка, играе! И се надявам да успее

# 991
  • Другата България
Правилно си чула, Мери. Играе Живка, играе! И се надявам да успее
Именно, същото мисля, ама реших да не би да не съм чула правилно.
Да видим все пак Танка кого ще предложи за неин опонент.
Прозаично би било да е отново Черния чайник.
Нещо звездите ми говорят, че може да е Кирил. Да видим.
Все пак за това се иска акъл, Краса не показа наличие на много такъв, но пък може и скрита лимонка да е била.
Наличие на такъв относно отношенията вътре визирам, иначе може да си има жената.

# 992
  • Варна
На мен ми дожаля за Краси. Но няма да ми липсва -  не показа абсолютно нищо.
Предполагам, че ще предложи Мартина за фермер или пък някой от мъжете - Пламен, например.

П.П. загледах се в оная снимка спойлер за последните десетима - там си личи и кои имат жълти звезди - че са ставали фермери на седмицата. Wink

# 993
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 37 (23.10.2021)

дуел - Красимира и Живка

.

# 994
  • ново

П.П. загледах се в оная снимка спойлер за последните десетима - там си личи и кои имат жълти звезди - че са ставали фермери на седмицата. Wink
По ред причини ви изпуснах, така че ако може някой да ми изпрати нещичко на ЛС Simple Smile

# 995
  • Другата България
На мен ми дожаля за Краси. Но няма да ми липсва -  не показа абсолютно нищо.
Предполагам, че ще предложи Мартина за фермер или пък някой от мъжете - Пламен, например.

Ама и снимка ли има?
На ръба съм и аз да искам, ама засега няма.
То много жокери явно са дадени от продукцията, егасимус! Angry

# 996
Айде някой добър човек да ме просветли и мен за тази финална десятка Grinning Не мога вече да издържа, любопитството ме гризе...

# 997
  • Велико Търново
Не си права, думата, която той използва изобщо не е правилна. Тя няма какво да раздаде, а толкова си може. Трябваше в случая това да отбележи, ама нали не падаме по гръб, та реши да каже раздаде, което предполага някакъв потенциал, който Красимира не притежава.
Скрит текст:
Аа, това и аз не разбрах. Трябва да питаме Киро, понеже той го изцепи.
Ами защото си написала, че се бил изказал неподготвен, го тълкувам, че казаното от него не е правилно. А то баш си беше на място.
Лесно са го направили - със субтитри. Няма да се налага да преразказвам...

Merri_An, снимката всъщност е стоп кадър от "Животът зад фермата". Защото реално Мирон не е казвал нищо. Просто не е внимавал, когато е монтирал. Или който там го е правил.

# 998
  • Sunshine state
А на това с раздаването има ли, че го каза, а не виждам в цитата? Друго си извадила. Ти спориш за спора или? Аз казах мнението си, подминавай ме, моля. Не ми върви с цитати по петите и то на други неща. Явно се правиш на неразбрала какво означава "раздавам се".

# 999
  • София
Някой може ли да каже на коя минута се вижда стената зад Мирон/след кой въпрос. Искам и аз да знам вече. 😁 И в епизод 14 ли е? Гледах, но нещо не видях.

# 1 000
  • Велико Търново
Не се правя, но прослушах отново почти целия дуел, а никъде не чух Кирил да го е казал. А и след като твърдиш, че го е направил, значи не аз трябва да мога да посоча в кой момент е било.

Niya-, няма го вече. Изрязали са го.
Според мен не е добре постоянно да се припомня за този спойлер. Или пък, ако ще се споменава, поне да се прави в скрит текст. Не се налагам, просто изказвам мнение.

# 1 001
  • Sunshine state
Е, аз го чух, ама няма да буквоядствам и да превъртам кадри, та да ти доказвам нещо. В край на сметка, който разбрал, разбрал.  🤷🏼♀
Ния, аз мисля, че го изрязаха това.
Сега гледам профила на Ивайло във фейса - ами пълна кифла си е и той.

# 1 002
Някой може ли да каже на коя минута се вижда стената зад Мирон/след кой въпрос. Искам и аз да знам вече. 😁 И в епизод 14 ли е? Гледах, но нещо не видях.
Няма да го намериш спойлера.
Един ден по-късно от Продукцията премахнаха кадрите, където камерата снима стената със снимките от епизода.

Спойлера с имената го има в темата.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 00:38 от Bengun

# 1 003
Който иска снимката да ми пише на ЛС

# 1 004
  • Велико Търново
Bengun, не подвеждай хората.
Скрит текст:
Имената и снимката ги има в темата.
Сега ще изхабят сума ти време да търсят. Пък и снимка няма.

Общи условия

Активация на акаунт