🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 624
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 975
Аз бих пратила за ратайски двойки за имунитет Любо и Теодора/Лора срещу Виктор и Цвети, за да им е гадно който и от двойката ратаи да отиде на дуел.

# 976
  • Велико Търново
Аа, това и аз не разбрах. Трябва да питаме Киро, понеже той го изцепи.
Ами защото си написала, че се бил изказал неподготвен, го тълкувам, че казаното от него не е правилно. А то баш си беше на място.

# 977
В никакъв случай не искам Живка фермер!

# 978
За Деси се чудех, за Красимира също, как ги избраха сред толкова кандидати бе!Толкова мудни и заспали.С какво ли са омаяли екипа?

# 979
Вече виждам Ивайло ратай и даже на дуел следващата седмица

# 980
  • Sunshine state
Не си права, думата, която той използва изобщо не е правилна. Тя няма какво да раздаде, а толкова си може. Трябваше в случая това да отбележи, ама нали не падаме по гръб, та реши да каже раздаде, което предполага някакъв потенциал, който Красимира не притежава.
Аа, това и аз не разбрах. Трябва да питаме Киро, понеже той го изцепи.
Ами защото си написала, че се бил изказал неподготвен, го тълкувам, че казаното от него не е правилно. А то баш си беше на място.

# 981
Аз искам Живка да стане фермер, защото имам надежда, че ще номинира Ивчо за ратай. Ако може с Тедка под ръка.😁
Ивайло имам чувството, че вътрешно харесва Живка. Вчера на дуела като млъкна и камерата няколко пъти го показа си личеше как се кефи на играта ѝ.
Днес като си тръгваха след дуела, вървеше до нея и си говореха оживено. Не знам, може да си лае от спортна злоба момчето.

# 982
Вече виждам Ивайло ратай и даже на дуел следващата седмица

А бе аз още за тази го виждах, но Чавдар ме изненада.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 22:45 от Mama xxl

# 983
Аз бих пратила за ратайски двойки за имунитет Любо и Теодора/Лора срещу Виктор и Цвети, за да им е гадно който и от двойката ратаи да отиде на дуел.

Това ще е наистина забавно за гледане. Виктор и Цвети наистина трябва някой да ги прати ратаи, както миналата година Петър и Ваня бяха. Дано се сети някой следващ фермер. 🤩🤩🤩

# 984
  • Sunshine state
Ивайло искам аз за ратай. Много ще е интересен, пък ако и саботира, още по-добре. Ще се изложи много. 😁

# 985
Ако Живка е следващият фемер на седмицата тя ще подходи стратегически към ратайте. Както тя го каза че в момента отношенията й с Георги са такива че на нея й трябва Жоро както той на нея спрямо играта и стратегиите. Така че може би ще подбере точните хора за да й върви плана.

# 986
Ивайло може ли да се изложи още? ThinkingLaughing

И аз искам Живка да е фермер, ще умрат от мъка групичката.

На дуела, в почивката, Тедка как разтриваше краката на Краска.. пуснах една сълза... от смях Laughing

# 987
  • Sunshine state
Кифладжия си е Ивчо - излага се под път и над път. 🤣
Искам да им видя физиономиите с Живка за фермер.

# 988
  • Другата България
Ако Живка е фермер, и аз мисля, че двете двойки ратаи ще са от "сезонът е наш".
Залагам на Любо/Сълзата/Лора Бранда, и Цвети/Пламен/Ивайло.
Така при гласуването да се цакат самите себе си и да има конфликти в тяхната група, каквито ще има след като тръгнат да си търсят сметка защо Х е гласувал за У, а не за Филан Кишията.
Така бих постъпила аз, да видим тя ако стане какво ще направи.
Твърде вероятно да реши /както самата тя намекна в един от миналите епизоди/ да се "внедри" в тяхната група, но това значи да "жертва" някой от своите, от малкото, които я подкрепиха.
Между другото причу ли ми се, или когато си тръгваха и Андрей подаде кошницата с яденето на Любо /вечно ненаял се/, и каза нещо от рода на "трябваше да я вземе някой от твоята агитка", Живка отговори : "Всички са моята агитка"? Това доста ме изненада, защото далеч не всички искаха тя да остане, и ако правилно съм чула може да означава много неща относно играта ѝ напред във времето.

# 989
Между другото причу ли ми се, или когато си тръгваха и Андрей подаде кошницата с яденето на Любо /вечно ненаял се/, и каза нещо от рода на "трябваше да я вземе някой от твоята агитка", Живка отговори : "Всички са моята агитка"?
Така каза, да.

Общи условия

Активация на акаунт