🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 627
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 960
Краси е от участниците, които са абсолютно  губещи не просто в дуел, а изобщо с влизането си в риалити. От самото начало мрънкаше и досаждаше, беше или кисела, или горчива. Нито една полза от нея или за нея.
Любо като Любезния лос, да.
Ми, тя и в живота е такава - просто нагласата й е негативна.

# 961
  • Sunshine state
Такава е, да - все с една кисела физиономия, все едно лимон в устата си й заврял, все недоволна и намръщена, никакъв живец, никаква виталност. Негативна и злобна жена.

# 962
  • Велико Търново
chelsea97, точно така

Oliboo, и аз точно това си мислех. Хич не са малко 3 минути, чак пък да не ги усетят... Rolling Eyes

Pupitka, и в кое точно се е раздала Красимира? Изключвам непрекъснатото клатене. Satisfied

# 963
  • Другата България
На мен пък ми стана мъчно за Краса.
Тази усмивка не я свали от лицето си през цялото време, а толкова си личеше, че е фалшива!
Как да не е самоуверена Живка срещу такъв противник, та тя имаше прекрасна представа срещу кого се изправя, личеше си от самолет, още от самото начало, че Краса просто няма кой да НЕ я бие, абсолютна кашкавалка, както някой написа - че много сте писали и не изчетох всичко.
Живка можеше и да не се пъне толкова, щеше да я победи и с по-малко усилия.
Сега да видим на Краса мъдрия избор. Както казах, трябва да е някой с повече от две мозъчни гънки, поне.
А Живка малко да си преосмисли поведението на арената, защото с бързина и припряност надали друг ще е толкова лесен противник.

# 964
Негативна, ок. Има хора, които са нещастни, негативни, преживяват си нещо... Но си седят и си кротуват, не пречат на никой. А тя е злобна. Не може да събуди разбиране или емпатия по този начин... дано да го разбере някой ден.

# 965
DamaPika , благодаря ти.

# 966
Аз си спомням някакво зараждане на конфликт в началото на Фермата между двете.  Живка беше фермер и Краси нещо се предложи да помага при мъжете и Живка го изтълкува и обяви на масата, като че Краса иска все да е покрай мъжете. Тя естествено се засегна и нацупи.

# 967
Кой ще е новият фермер? Залагам на Живка.

# 968
  • Другата България
Аз си спомням някакво зараждане на конфликт в началото на Фермата между двете.  Живка беше фермер и Краси нещо се предложи да помага при мъжете и Живка го изтълкува и обяви на масата, като че Краса иска все да е покрай мъжете. Тя естествено се засегна и нацупи.
Това и аз си го спомням, още от първата седмица, да.
Ама за какво беше....хич не помня.
Там си е останало, като онова с разговора между нея и Стефан.
Но оттогава датира сигурно на Краса тази неприязън към Живка.

# 969
Аз искам Живка да стане фермер, защото имам надежда, че ще номинира Ивчо за ратай. Ако може с Тедка под ръка.😁

# 970
  • Sunshine state
chelsea97, точно така

Pupitka, и в кое точно се е раздала Красимира? Изключвам непрекъснатото клатене. Satisfied
Аа, това и аз не разбрах. Трябва да питаме Киро, понеже той го изцепи. Тя толкова си може, раздаване е голяма дума за нейната игра.

# 971
Надявам се Живка да е фермер, Иво ратай, дуелист, и да си ходи и той. Много отблъскващ мъж, с тая муцуна, която не спира да спори и бълва злоба. Като някакъв тийн с тежък пубертет, който тропа с краче на майка си, че няма да се промени.

# 972
Аз искам Живка да стане фермер, защото имам надежда, че ще номинира Ивчо за ратай. Ако може с Тедка под ръка.😁
А дано!

# 973
  • Sunshine state
Мартина като каза, че духало повече на терена на Красимира, направо ми стана смешно. Бива ли така да оправдава некадърноста й?? Ето ти лицемер в нейно лице.
И аз искам Живка да стане фермер. Според мен Красимира ще предложи Мартина нарочно.

# 974
Браво, Живка! Наистина размаза тази объркана персона Краси.
Краси през цялото време мислеше не как тя да спечели, а как Живка да се провали. Глупаво момиче се оказа.
Живка ми прилича на Франка Потенте. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт