Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Фени, прегръдка и от мен.
Пиши ако смяташ, че може да ти помогна по някакъв начин.
Пиши и за да се откъсваш от мислите, които те спохождат.
Стискам палци да мине.
Споделям и аз тази прекрасна снимка.

И да не на последно място , отново ми беше много, много приятно снощи.
Айре, нищо не ми говорят тези актьори, може би основно се снимат в киното и играят в театъра. Все пак режисьора не е от тези, които снимат масово кино. А това дете вече е в агенцията на Къванч.
Лека, момичета 🤗🤗🤗
Фени 😍🤗

# 151
Айренце, Поли, Диве, Пепи, благодаря ви, душички! Обичам ви!

Аз съм благодарна, че я има темата, че имам вас, иначе ще се побъркам от притеснение. Моля се, всичко да се оправи, много се моля!
Много хубава снимка е споделило детето. Дано имаме страхотен филм!
Сега ще си пусна нещо да гледам, да не мисля , дано се разсея малко. Лекинка, дружки и отново ви благодаря! Two Hearts

# 152
  • AMS

Това е Сinar Babiz >>>

# 153
  • Plovdiv, Bulgaria
Късен привет, дружки!
Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Благодаря и за чудесната компания, която споделихме снощи, прощавайте, че не успях да ви пожелая лека нощ, позвъня телефонът ми и разговорът продължи дълго.

Фенче, Kissing Heart от цялото си сърце желая на семейството ти сили, търпение и добри новини. Дръжте се, вярвайте, моля се за вас.
Ако имаш нужда от утеха или просто да споделиш, насреща съм.

Лека и спокойна нощ н всички пожелавам! Heartpulse

# 154
Добро утро, дружки! Hug
Алинче Heart Eyes много ти благодаря, мила! Kiss
Скрит текст:
Само да ви кажа, че мама е жива, не диша с тръба,  сатурацията и снощи е била 50, а сега е 90. Пулса и е доста висок 160, но я наблюдават. Кръвоизлива не е бил от стомаха, нямам идея от какво го е получила. Много се надявам, че щом преодоля тази нощ, да има шанс да се оправи. Добре, че Валя я е свалила в интензивното, и екипа е много добър, иначе ... Та това знам за сега. Изгледах тази нощ 15, 16 серия на Момичето, 4серии от КГ, дремнах половин час. Сега може и да поспя малко, имам надежда.

До после!

# 155
Дзак. Smile

Завърнах се след дълго отсъствие и ще се вясвам вече в темичката. Може би, няма да е всеки ден, но ще драсвам по някой ред честичко и ще ви чета. Иначе си следях всичко около патрона и останалите любимци, само от форума си взех отпуска. SatisfiedSatisfiedSatisfied С Къванч всичко е наред, за което се радвам, изглежда прекрасно за 38-годишен, не мога да му ги дам даже. Желая му много здраве и професионални успехи.

Кога ще пускат сериала с Йозге Йозпиринчи? Нещо друго ново около патрона има ли, освен този сериал. Може и да съм пропуснала.

Фенче,   Heart Exl прочетох последната страница и поста ти. Желая оздравяване на мамчето и късмет на цялото семейство.

# 156
Хубав петък! Hug

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
чухме се по тел. знаеш, стискам силно палци!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Снеже Hug, е това се казва изненада Blush
радвам се, добре дошла отново в темата!!
Къванч снима сериал за Нетфликс/с Йозге Й/, който е спин-офф на един белгийски сериал В нощта, нашия е също жанр-научна фантастика, надяваме се до края на годината да ни зарадват, на платформата се чака много.
И преди 2 дена завършиха снимките на игралния му филм, също за НФ-драма, история за баща и син-сценария е по книга. М/у другото една от партньорките, но предполагам с малка роля ще е Ясемин Ален.
Има доста неща  покрай патрона, продължава да си работи с Мави.
също снима и нова реклама, слагам я да я видиш.

малкия  Çinar Babiz
вече в агенцията на Къванч

Комшиите празнуват Денят на републиката

Али Kissing HeartHug
Пепи Hug, предполагам, че актьорите са добри !
мен ми направи впечатление, че са толкова много, даже вчера допълних поста си с още 3.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 12:22 от Airra

# 157
Айрре, Heart Exl благодаря за информацията.Flowers Hibiscus  Някои неща не ги знаех, например новата реклама. За филма ми каза една приятелка, но не знам кои участват, освен Къванч. А кой е баща му във филма?

# 158
Снеже Kissing Heart каква изненадааа! Много ти се зарадвах! Много ти благодаря за пожеланията, дано! Kiss
Скрит текст:
Малко ми се отпусна душата, сега Валя се обади да каже, че е стабилизирана, но още не смея да се зарадвам. Най-важното е, че диша сама, не се е наложило да я интубират.Синът ми е намерил още един доктор, познат на негова приятелка, който довечера е на смяна в ковид отделението и той също е обещал да провери какво е положението и ще се обади Hands Pray
Ето този актьор - Сеттар Танръолу ще играе бащата на Юсуф,много добър актьор е, игра в Кузгун - Гарванът, ако си го гледала и в много други сериали и филми.

Айре Heart Eyes Благодаря за споделеното!

# 159
Фенче Kissing Heart Hands Pray Hands PrayFlowers Four Leaf Clover
още една снимка със Сеттар

Снеже Hug, във филма ще участва и Лечин Джейлян, лелята от Перла.
Къванч смени доста визии тази година и миналата, беше с прически и като Мехмед и като Бехлюл, беше бая слаб по едно време, слава  богу си върна формата.
ако искаш тук може да гледаш снимките му от 2021
https://www.facebook.com/media/set?vanity=581399735358502&se … .1785167464981717

на любимите ми фотки от магазина за сирене ми е като на 28, не на 38, пупу 🧿

а Елчинка е такова слънце

# 160
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Фенче,
Скрит текст:
стискам палци и бързо да минава на майка ти...Аз вчера бях много притеснена за моята...Ваксинирана е, ПСР теста е отрицателен, но се притеснявам от кашлицата и, защото белият и дроб по принцип е с намален обем от старо заболяване....Господ да ги пази....

# 161
Гости Hug благодаря, мила! Kiss
Скрит текст:
Знаех си, че е рано да се радвам, толкова бързо се обръщат нещата, за съжаление преди малко са и сложили тръба Cry  Явно отново и е паднала сатурацията, както снощи ... Дано е временно и дано издържи, моля се буквално за чудо! Hands Pray Ако и е отредено още време ще се справи, хората правят каквото могат, ама божа работа ...
А твоята майка , ако продължава да кашля я води на снимка, не е шега с техните болежки, моята пи какво ли не от първия ден още, не сме чакали, и ето, че все пак направи пневмония ... Не и направиха снимка още в петък, голяма грешка. Пожелавам и много здраве на твоята от сърце! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes Kiss

# 162
Здравейте, момичета! Надявам се, че всички сте добре в този слънчев петъчен ден!
Фенче, кураж, мила! Ще се молим всичко да е наред! Не падай духом, в никакъв случай!

Изгледах Момичето и искам публично да се извиня на Айрето за досегашните си думи за Хайри. След последната серия той остана единственият, на когото симпатизирам. Всички други са тотални откачалки, личи си професионалният подход на психиатърката, която е писала книгата. Само заглавието можеше да променят на "Стая 101 до 106. Лудницата.", щото те всички са тамошни. Като се започне от г- жа Фериде, която и в ада да отиде, ще я върнат...като се продължи със Седат Развратний, и се мине през джукотройната му Джаба, през мнимо бременната Селен, та до маниаците на различни теми Гюлджихан и Рафет. Днеска Хайри ми стана симпатичен, та чак си затворих очите за косматия му придатък. Айре, официално си признавам, че въпреки душевната ми борба, духовната му красота победи. Все пак ми се искаше темпото на развитие да е мааалко по- бързо, защото засядането на един кадър по минимум пет минути взе да предизвиква тикове на пресягане към мишката, които едвам удържам.

Сега за Кузей - визията му на търговски представител до тук ми е една от любимите! Ако кака Мира, от която си купувам чат- пат от каталозите на две известни марки, изглеждаше така.....щях да дължа на банката вноски по кредит "Сини очи" за доста време напред.
Нататък накратко - мама Хандан ме ядоса отново на макс, егати и грабливата птица дето стана, като видя пакета за Кузей. Може ли такова нещо, няма ли за нея тайна на кореспонденцията? Ами можеше презервативи да си е поръчало момчето, трябвше ли да разпарчетосва кутията като гларус - дюнер??? Леле, полудях! Пък и звъни на Джемре да и задава въпроси и да я заплашва! Само в този момент Гюней липсваше да избухва, щото той е много невинен...

Добре че Сами намери смелост да му каже в очите, че всъщност малко се е объркал  в отношенията си с Кузей, защото всъщност: " Ти си длъжникът"!  
Следва продължение, че не успях да кажа всичко, което имах на ум!

# 163
Привет, момичета 🤗 🤗🤗
Фени, зарадвах се на първия пост и стискам палци всичко да е било само временна криза и майка ти да се стабилизира.
Снежи, не те познавам,но ми е много приятно, че се включи. Ако може да полюбопитствам ,ти от кога си в темата 😀Аз се включих преди около две години и не си спомням да съм те засичала.
Но винаги е хубаво да се излагат различни мнения, особено сега, когато чакаме нов сериал и филм.Аз за съжаление все още не съм имала късмет да участвам в такова обсъждане, защото се включих след края на Сблъсък 😜 така, че с нетърпение очаквам и тази тръпка. Жалко само, че не се появи два-три дни по рано, защото за рождения ден на Къванч си направихме онлайн среща и вече се познаваме, макар и виртуално. Но нищо, обещали сме си да потретим.
Айре и аз съм изненадана от броя на актьорите. Днес има още снимки от режисьора, но не ги изтеглих ,а почнах да пиша вече тук.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Фени 🤗🤗🤗

# 164
Фенче, Айрре, Гости, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusHeart ExlHeart Exl Heart Exl

pe04, отдавна съм в темата, може би почти от самото начало. Просто последните 2 години отсъствах, затова не сме се засичали.

Общи условия

Активация на акаунт