Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Пепи, не знаех за възрастта на Юсуф,но много добре са го докарали на визия! Този ми е любимият 38- годишен от 40- годишните!
А този сериозен вид е прекрасен, попада ми в топ 10!

Айре, мисля че е 15, но не успях да я довърша. Точно Кузей отиде да търси Ферхат, остави таксиджията да го чака, онзи боклук блати за таксито и го изненада в гръб...
Но съм на гости и няма как да гледам поне до утре вечер, тта сега ще се пръсна от любопитство!
П.С. щях да коментирам онзи ден новата сника на Елчин, защото беше страхотна! Просто зашеметяваща с този цвят! Малко ми заприлича на Есента както я рисувахме едно време в училище....може и да е от времето навън...

Фени, дръжте се! Чудеса стават непрекъснато, защо да не стане още едно!

# 181
  • AMS

Привет, дружки!!!
Фенче, дано да стане чудо!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Радвам се за пикника.
Нека малко да си почине Къванч от този тъжен Юсуф.
Само като го гледам на снимките с очилата и ми се губи усмивката.
Сега се позабавлявах с другите снимки >>>

Дружки, изгледах двата сезона на
Aşk 101 / AY / Netflix /
Благодаря на екипа за превода!!!
Препоръчвам ви го >>>
https://vk.com/topic-113691288_41221738

# 182
Да, сериозен и тъжен изглежда Юсуф. Но , нали и Къванч сам каза, че това е тъжна история. Някой беше написал, че ще бъде история, на която ще се плаче. Е, аз не съм от тези, които плачат на филми, но понякога и на мен ми се случва. Последната сцена от"Хайде, бе сине" винаги ме разчувства.
Айре, от Башак , днес толкова явно ще бъде. Нека си починат добре, да си се видят на спокойствие.
При рускините имаше качена информация от Ранини, че втори сезон на Подводницата, ще се снима заедно с В нощта. Нещо не можах да го разбера. Ще ги обединяват ли , какво точно се има предвид? Ако е така, значи ще се изпълни нашето желание да няма няколко сезона.
Диди, и аз съм на мнението на Айра, че не ми се иска много, много Къванч да играе Ататюрк. Мисля, че филм за такива национално значими личности, за които всички имат някаква представа в главата си , почти винаги е обречен на неуспех и много критики. Веднага ти давам пример с Левски. Няма нито един опит за филм или театрална постановка, които да не е бил жестоко критикуван. Виж, за по далечното минало, нещата стоят по по друг начин.
Фени, мила, наистина се моля нещата да се развият в положителна посока. Изпращам ти цялата си позитивна енергия и те прегръщам 🤗
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 183
Пепи Hug
това са превели  рускините >
Сериалът на Kıvanç "История на една подводница" / Yakamoz S245 във втори сезон ще се обедини с третия сезон на белгийския сериал "Into the Night" и това ще бъде една обща история. Новината съобщи Ранини. Все още не е известно кога ще започнат снимките на втория сезон.

колко е вярно Thinking дано това е финала Hands V
за Ататюрк, ако наистина има няколко проекта за него по случай годишнината, ще стане една.....

Диве, мерси, много готино!
да, нека си почине след  изморителните снимки по филма.
Поли, и на мен Елчин страшно много ми харесва с русата коса.

Blue Heart

лека вечер.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:01 от Airra

# 184
Аз пак се подсетих нещо, но все забравям да напиша. Помните ли публикацията на рускините за филтрите на ИГ на Къванч. Ами май има нещо вярно. Гледах няколко пъти там, където бяха обяснили и наистина излизат различни публикации , които е гледал. Интересно е, че и той е станал фен на италианките. Излизат няколко профила на италианки, които явно са му интересни. Също така е голям фен на страницата на Kiv_friends, където основно публикациите са от ДК. И изглежда е голям любител на мемета 😜
Айре, нали, Къванч каза, че когато започнат да излъчват Подводницата, тогава ще почнат снимките на втория сезон. Поне това си спомням от преведено от интервюто на пресконференцията на Мави.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 185
Дружки Hug извинявайте !
Скрит текст:
Нямам си вече майчица

# 186
Вече сме с час назад нали знаете.   

Фенче ,мила Съжалявам за загубата. Лекарите се бориха. Каквато съм чувствителна се разстроих. Disappointed Relieved
Тая напаст съсипа хората и света.

# 187
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
миличка, толкова съжалявам, толкова ми е мъчно Disappointed Relieved най-искрени съболезнования....
Да почива в мир милата Hands Pray

# 188
  • Плевен / София
Дружки Hug извинявайте !
Скрит текст:
Нямам си вече майчица
Фенче,
Скрит текст:
Съболезнования...Да почива в мир.....

# 189
Добро утро! Heart Exl

Фенче, Blue Heart

Скрит текст:
моите съболезнования. Sad Съжалявам за загубата ти. Светлина на душата на майчицата ти.

Благодаря ви за всичко споделено. Purple Heart

Приятен ден! Flowers Hibiscus

# 190

Фени, много съжалявам! И аз се надявах на добър изход, но...

Момичета и още за нещо съжалявам, че влизам по такъв повод в темата след не малко отсъствие. Дори от дълго време не бях влизала и да чета. Едва тази сутрин влязох, четох 2 - 3 страници назад, мислех да взема отношение, но разбрах от телефона  за случилото се с наша дружка. Сега трябва да я подкрепим, да има сили.

До нови срещи!
           С обич и прегръдка!

# 191
Фени,

Скрит текст:
Много, много съжалявам, мила. Не мога да си обясня как се случи. Та ние се виждахме в сряда ?!?!
Пази се и ти. Прегръщам те

Айре, Гости, Снежи, Орси, HugHugHug

Орси, радвам се , че писа .

# 192
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, 🤗

Фенче, Heart Eyes много съжалявам за загубата ви.
Сърдечни съболезнования, светъл полет на душата ѝ.

Дружки, пазете се, бъдете здрави!

# 193
Фенче Моите съболезнования  Нека душата на майчицата ти почива в мир Съжалявам  за загубата и

# 194
Фенче, съболезнования и от мен! Да почива в мир! Просто няма какво да кажа...

Общи условия

Активация на акаунт