Истината е, че понякога и аз оставам без думи. Много често си играя с тях и ги подхвърлям насам-натам шеговито или саркастично. друг път ги използвам, за да докосна някоя струна или просто, за да “полети“ малко свободната ми мисъл. Но има дни, когато думите са безсилни, слаби и напълно излишни.
Фенче, още веднъж много съжалявам за загубата ти и се надявам да е последна.
Жалко за актриса като Семра Динчер. Много е млада, можеше още много роли да изиграе, запомнящи се като Хандан и г-жа Роза.
Диве, и аз я помня тази Роза от Изгубени години, беше много готина и малко по-малко българка, но това не ми попречи да и симпатизирам в сериала. А в Север -юг Хандан не мога да я понасям - самото доказателство, че Семра се е справила чудесно.
Похвално е и Къванч, че е изразил съжалението и почитта си чрез социалните мрежи, това е достойно поведение на колега и вероятно приятел. Харесвам неговото отношение към хората, с които е работил, към феновете и приятелския кръг. Смятам, че са винаги в точните граници, което не мога да кажа за всички мои любимци. Доста известни хора (поне погледнато отстрани) имат проблем с последиците от известността си, сякаш не могат да носят отговорност за избора си, но и не биха искали да се откажат от него. Спирам до тук, за да не бъда уличена в обратното на симпатизиране за тях, което съвсем не би било вярно.
Аз очаквам появяването на Зейнеб, затова съм притаила дъх и гледам.
И накрая, към нашите съвременни будители - Фени и Пепи, бъдете здрави и борете неграмотността и духовния мързел с всички сили, защото бъдещето е буквално и преносно във вашите ръце!

благодаря! Радвам се, че си се преборила с тази черна чума
Хубав вторник! 

благодаря ти, за всичко! 

Но, дано заради теб да е с къса, щом така го харесваш, аз си го харесвам всякак и ми е все едно.
Пепи

/беше постнала 2 видеа днес/