Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Истината е, че понякога и аз оставам без думи. Много често си играя с тях и ги подхвърлям насам-натам шеговито или саркастично. друг път ги използвам, за да докосна някоя струна или просто, за да “полети“ малко свободната ми мисъл. Но има дни, когато думите са безсилни, слаби и напълно излишни.
Фенче, още веднъж много съжалявам за загубата ти и се надявам да е последна.

Жалко за актриса като Семра Динчер. Много е млада, можеше още много роли да изиграе, запомнящи се като Хандан и г-жа Роза.
Диве, и аз я помня тази Роза от Изгубени години, беше много готина и малко по-малко българка, но това не ми попречи да и симпатизирам в сериала. А в Север -юг Хандан не мога да я понасям - самото доказателство, че Семра се е справила чудесно.
Похвално е и Къванч, че е изразил съжалението и почитта си чрез социалните мрежи, това е достойно поведение на колега и вероятно приятел. Харесвам неговото отношение към хората, с които е работил, към феновете и приятелския кръг. Смятам, че са винаги в точните граници, което не мога да кажа за всички мои любимци. Доста известни хора (поне погледнато отстрани) имат проблем с последиците от известността си, сякаш не могат да носят отговорност за избора си, но и не биха искали да се откажат от него. Спирам до тук, за да не бъда уличена в обратното на симпатизиране за тях, което съвсем не би било вярно.

Аз очаквам появяването на Зейнеб, затова съм притаила дъх и гледам.

И накрая, към нашите съвременни будители - Фени и Пепи, бъдете здрави и борете неграмотността и духовния мързел с всички сили, защото бъдещето е буквално и преносно във вашите ръце!

# 211
Фенче , бъди силна! Трябва аз все така си казвах и като ,че ли не ми се позволи и да плача беше и ще е тежко ,но ние трябва да продължим колкото и зловещо да звучи искам да ти кажа,че и аз се запознах с това нещо при мен до снимката на бял дроб не се разбра какво е всичките ми тестове бяха отрицателни а аз бетер парцал добре,че до болници не се стигна.Много съжалявам за загубата ти! Бъди силна....

Аз се вцепених днес и като научих и за Семра и тя да почива в мир.Беше една ценна актриса в киното на Турция не съм я гледала само в Кузей - Гюней ,но за много хора тя си е паметната Хандан Ханъм.
Научих от Халюк Левент който първи съобщи затова понеже го следя защото го харесвам утре щяло да е погребението в Анкара.

Иначе за Къванч Неслихан и Серенайка ги спрягат всяка година откакто не правят сериали хеле Серенай пак ще е някоя друга ама нека си направят фалшиви новинки.

# 212
  • Плевен / София
ИГ стори от Къванч.

*Много съм тъжен… нека Алах да има милост към близките.*

*моите съболезнования.*

*Семра Динчер *
Здравейте момичета,
Животът ни шамаросва, когато най малко очакваме...Отидоха си прекрасни актьори , които ще запомним завинаги с образите, които пресъздадоха.
Спокоен ден...

.......................................
Хубави новини...
Скрит текст:
Майка е добре, беше на контролен преглед....няма нужда от друг антибиотик. Изписаха и сироп и хапчета за смучене....Фарингит....

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 10:28 от gostenka68

# 213
Благодаря ви, мили дружки!   Kiss
Гости Kissing Heart Много се радвам за майчето ти! Да ти е жива и здрава още много години! Flowers Four Leaf Clover Kiss Аз все пак имах щастието да съм много по-дълго време със скъпата ми майчица от много други близки и приятели на моята възраст , винаги съм се чувствала късметлийка и благодарна за това ...
Скрит текст:
Татко се чувства добре, преди малко говорих с него. Вливат му разни неща, добре се грижат за него. Дано и така да бъде! Hands Pray
Цитат
На снимачната площадка на филма "Денят на влюбените"
От ИГ на Джем Ердост - композитор на музиката от филма : -
„След десетки дни заснемане на филма aşıklarbayramı, където бях музикален консултант, остават няколко мига в камерата... Няма по-красиви хора от тези на снимката. Това, което остана в паметта ми, това, което преживях, е толкова красиво... Нека пак кажа, че „музиката обединява” тези приятели. Щастлив съм да видя и да бъда сред десетки добронамерени хора, които се стараят да вършат „добра работа“. Благословение на всеки, който работи усилено..“

Поли Kissing Heart чакам с нетърпение твоето мнение за Зейнеп какво ще е.
Диде Hug благодаря! Радвам се, че си се преборила с тази черна чума Kiss
Хубав ден! Hug

# 214
Хубав вторник! Hug

Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
радвам се за новините от баща ти, Бързо да оздравява! Flowers Four Leaf Clover
и аз прочетох какво е писал този композитор към снимката, много ми хареса.
Поли Hug благодаря за споделеното!
Цитат
А в Север -юг Хандан не мога да я понасям - самото доказателство, че Семра се е справила чудесно.
Похвално е и Къванч, че е изразил съжалението и почитта си чрез социалните мрежи, това е достойно поведение на колега и вероятно приятел. Харесвам неговото отношение към хората, с които е работил, към феновете и приятелския кръг. Смятам, че са винаги в точните граници, което не мога да кажа за всички мои любимци.
и аз мисля така!
а Семра беше страхотна, да..не можехме да я понасяме Хандана, накрая ни караше да я съжаляваме и да й съчустваме, разсмиваше ни.
Доста от колегите й в СЮ са изразили съболезнования в СМ-Едже, Ойкю, Зеррин, Бааде, Хилял Сарал...от Буура не видях.
Мустафа Авк.
Ах бе Семра....почивай в мир.

Гости Hug
Скрит текст:
хубави новини за майка ти!
Диде Hug добре, че е минало!
Диве Hug
Цитат
Според мен, нищо ново, за Краля, или втори сезон,
няма да научим преди премиерата на Подводницата.
и аз така мисля.

Онур Гювенатам даде обширно интервю миналия ден и има няколко изречения за Къванч.
помолих Алинка Kissing Heart за хубав превод/казах й, когато може/

още една снимка от последните снимачни дни...и сняг е имало.

и тази- може и да е нова-от Yeniköy, Istanbul,

....................

..................
и това излезе

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 13:38 от Airra

# 215
Привет!

Съжалявам за Семра Динчер - добра актриса беше и можеше много да даде още на турското кино, млада е, само на 56, но...

Благодаря за всичко споделено, момичета!  Flowers Hibiscus

Фенче, Heart Exl

Скрит текст:
бързо оздравяване на татко ти. Радвам се, че е добре.

Хубав следобед!

# 216
Привет на всички пишещи и четящи момичета! 🥰

Фенче 😍,
Радвам се, че баща ти е по- добре. 🙏 Загубата ви не може да се опише с думи…бъдете силни и сплотени. Времето лекува. Прегръщам те силно. ❤

Гости 🤗,
Радвам се, че твоята майка е добре. ❤

Не съм писала от много време, следях какво се случва в темата и с вас, най - вече с Фенчето, но беше период на интензивни събития и при мен.
Скрит текст:
ММ е с ковид. Добре е, лекува се, няма страшни симптоми. Не сме заедно, защото аз съм отрицателна и нямам никакви симптоми. Трудно ни е разделени, но няма друг начин, мислим най - вече за малкото същество, което е на сигурно в утробата ми. 🧸 Надявам се всичко да бъде наред. 🙏
Оказва се, че всички рано или късно ще се сблъскаме с този коварен вирус.

Натъжих се, когато разбрах за смъртта на актрисата, която перфектно изигра Хандан. И аз като Поли🤗 смятам,че играта ѝ беше страшно добра, щом я ненавиждах почти през цялото време. Дано почива в мир и да намери покой.🕊 Същото искам да кажа и за твърде младият Денис Теофиков, който безвреме си отиде. Дано почива в мир. 🕊

Напоследък събитията, на които ставаме свидетели, са с лош заряд. Изпиват радостта ти. В такива моменти се замислям колко важно е да живеем сега, в този миг, и да бъдем благодарни за здравето, за близките, за хляба и водата, покрива над главите ни… 🙏
Къванч е човек, с който откривам много сходства в моралните ценности и принципите. Аз също не останах изненадана, че сподели мъката си. За мен това е уважение.

Излизат страшно много нови снимки. Отдавна не бяхме имали такъв благодарен период, благодарна съм за него. 🎈
Къванч гони своите четиридесет, никога не бих казала, че е на 38. Изключително красив и запазен.
Аз съм доволна, че във втори сезон на подводницата ще е с къса прическа, занете, че това ми е слабост. 😇
За Кралят наистина се спекулира страшно много. Серенай е много добра актриса, но аз не съм ѝ фенка. Честно казано хем би ми било интересно да видя играта ѝ с Къванч, хем не съм сигурна. Каквото дойде. До тогава има много време, ако въобще Къванч бъде кралят. Лично аз, бих била радостна, ако стане така.

Йозге вече е с голямо коремче. Бремеността ѝ отива. Явно поддържат връзка с КБТ. А информацията е, че героинята ѝ умира, не е потвърдена,нали? Че сега се замислих дали пък няма да се появи и във втори сезон. 🤨

Не на последно място честит празник на народните будители. Толкова са ни ценни и необходими, особено сега, когато по- голямата част от младежите не знаят какво е то морална ценност. Разбира се, има и изключения. 🙂

Прегръщам ви. 🤗
Пожелавам ви щастлив следобяд. 🥰

П.П.
Ако имате свободно време, силно ви препоръчвам да прочетете “Пасиансът на архангелите” от Мария Лалева. Нямам думи, с които да опиша преживяванията, които тази история ми поднесе…

# 217
Айре Heart Eyes благодаря ти, за всичко! Kiss Казах ви, че няма да мине време и Киво ще си върне мястото, което му се полага и в Соципол и скоро и ИМбд. Много ни е хубав! Heart

Снеже Kissing Heart благодаря ти, мила, дано! Kiss
Иренце Heart Eyes божеее, ако знаеш колко ме зарадва с тази новина! След всичката мъка тези дни, за пръв път се усмихнах! Да сте живи и здрави, милички! Flowers Four Leaf Clover Kiss
Ааа, не се знае с каква коса ще е Арман във втори сезон на Подводницата. Всичко зависи от това кога ще го снимат. Ако наистина е заедно с 3 сезон на В нощта, на Киво толкова бързо му расте косата, че знае ли се Thinking Но, дано заради теб да е с къса, щом така го харесваш, аз си го харесвам всякак и ми е все едно.
Дружки, извинете ме, че забравих да ви благодаря за поздравленията вчера Blush Пепи Heart Eyes Честит празник на патерици, мила, бъди все такъв невероятен и отдаден на децата учител винаги! Kiss

# 218
Здравейте, момичета!
        Влизам на бързичко, за да ви уважа като споделя хубав момент с вас! Малката ми внучка става на 9 годинки!

Скрит текст:

[/img]

Иренцееее!!!!
     "Трудно ни е разделени, но няма друг начин, мислим най - вече за малкото същество, което е на сигурно в утробата ми. "

Сега разбрах тази прелест! Честито! Много се радвам!!

Едното фото в спойлера не ми излиза, но нямам време сега. Беше кафе с цветя, Но кафето с лицето на Къванч отгоре ще ни е достатъчно.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 15:52 от ORS/KRISI

# 219
  • Плевен / София
Ирка, лека бременност от мен....И леко да минава на твоя мъж...
Криси, много здраве и късмет на твоята внучка....
Фенче, дано баща ти се оправи по бързо....

# 220
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ирка, толкова се радвам за вас. Благодаря ти за хубавата новина ♥️ Пази се и се наслаждавай на всеки миг от предстоящите месеци. Каквато си ни красавица, сега очаквам да разцъфтиш още повече 🥰🥰🥰
Фени, хубаво е, че гледаш от към добрата страна. Наистина, човек трябва да е благодарен за любовта и обичта, която е получил.
Благодаря ти, за превода на снимката, и на мен много ми хареса написаното от композитора.
И понеже споменаваш Социопол и Imbd, днес видях, че Къванч е на първо място в Социопол и на трето в Imbd.  Като се има предвид, че той от две години не е показвал нов проект.
Айре, заинтригува ме с интервюто на Онур Гювенатам. При Инеса има някаква информация,но нищо не споменават за Къванч, но те друго са чакали.
Съгласна съм с Дива, че информацията за предстоящите проекти ще ни се поднася малко по малко. Все пак са на една платформа и един продуцент.Но съм с очакване към средата на ноември да имаме дата за Подводницата и трейлър. Ире, и аз като теб предпочитам Къванч да е с къса коса. За Краля... като че ли цялата тази олелия, почва леко да ме изнервя. От вас знам как сте чакали даден проект, а всъщност се е случвало съвсем друго. То и за Подводницата си беше пълна изненада. А по повод на евентуалните партньорки, вчера някой беше написал, да вземат Башак да изиграе ролята, та най-после всички да се успокоят ще има ли или няма да има хубави любовни сцени 😀
защото спора се въртеше най-вече около това с коя Къванч си подхожда повече.
Фени, да много ни е хубав, но и много талантлив

Гости, Диди, Поли, Снежи, Орси 🤗

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Р.С.
Ирка, аз съм чела "Живот в скалите" на Мария Лалева и съм възхитена. Ще си купя и тази, защото много ми харесва как пише тази жена.

# 221
Ире Kissing Heart, и аз се зарадвах много на споделеното от теб!
Скрит текст:
помислих си, че ще е това- преди като беше споменала,  че има нови неща покрай теб и, че ще си пускаш дълга косата Wink
Лека и безпроблемна бременност! Flowers Four Leaf Clover ТМ бързо да оздравява!!
Знам я тая писателка, гледах наскоро голямо интервю с нея.

Орси, да ви е жива и здрава! Hug
Пепи Hug
Цитат
За Краля... като че ли цялата тази олелия, почва леко да ме изнервя. От вас знам как сте чакали даден проект, а всъщност се е случвало съвсем друго.
точно това имах впредвид в предишен мой пост Smirk
Цитат
вчера някой беше написал, да вземат Башак да изиграе ролята
айде няма нужда Grinning

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
едно сравнение от Соципол Wink
https://twitter.com/socipol_data/status/1455475509534642181
https://socipol.com/v2/index.php?c=k_benchmark&oyuncu1=K%C4% … oyuncu3=Can+Yaman
а този, който е споделил новата снимка с Киво от яхтата, работи за Финиш.
и там си е намерил приятели, с които разпуска докато Башак е на козметик Stuck Out Tongue Winking Eye/беше постнала 2 видеа днес/

Фенче, пак за теб Heart Eyes

лека вечер!

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 20:12 от Airra

# 222
Айре, разбира се, че няма нужда. Но явно и на други им идва в повече всичките писаници по въпроса.
Видях видеата на Башак, но не знаех, че има фитнес за лице. Но ми хареса това, което видях. То вече какво ли няма.
Лека, момичета 🤗

# 223
Айренце Heart Eyes благодаря! Kiss
За сравнението между тримата актьори мисля, че няма нужда от коментар, нали ? Още повече, че тези двамата до колкото знам все пак снимаха сравнително скоро, за разлика от Киво.
Нашето момче с когото и да работи винаги завързва добри приятелства.
Орсич Kissing Heart и тук да те поздравя мила по повод хубавия ви празник днес! Kiss Да ти е жива и здрава внучката, много да те радва! Two Hearts
Гости Kissing Heart благодаря, миличка! Kiss
Пепче Heart Eyes Kiss Така е, благодарна съм! Много! ММ нямаше това щастие, загуби и двамата си родители твърде рано Cry
Скрит текст:
Татко за сега е добре Hands Pray Често му взимат кръв за изследване, преливат му разни неща, нямам представа какви, не го боли нищо, има апетит, добре се чувства, само дето не може да спи като хората, постоянно мисли за майка Cry Лошото е, че брат ми е с вирусна пневмония, онзи ден взел, че се ваксинирал, почти веднага съжали, ама късно ... Дали е реакция от това, че има антитела от прекараното заболяване, има ли връзка не зная. Няма спокойствие дружки ... Добре поне, че не му се е наложило днес да влиза в патологията, поне това му беше спестено. Моля се и с него всичко да е наред Hands Pray
Цитат
.Но съм с очакване към средата на ноември да имаме дата за Подводницата и трейлър
И аз като теб очаквам същото, да видим Thinking Мисля, че е време. Колкото до интервюто на Онур Гювенатам, съдейки по превода е старо, а подругите са превели единствено свързаното с Къванч :
Цитат
Водещ: Сега всички обсъждат сериалите на платформата Netflix. Създадохте сериала "Дар", а по какви други проекти работихте?
Онур: Работих по сериала „Закрилникът”, след това „Дар”, а сега работя по проекта на Къванч „Историята на една подводница”.
Водещ: Това е спин-оф на Into the Night?
Онур: Да, може да се каже така. След гледане на сериала всичко ще стане ясно. Kъванч ще се появи на финала на втория сезон на сериала Into the Night.
Между другото, тази писателка, за която пишете - Мария Лалева е много близка приятелка с нашата Мария - Госпожата. Не съм чела нищо от нея, но ме заинтригувахте с Ирето, ще ги прочета и двете книги някой ден.

Лека вечер! Hug Ох, утре съм на работа сутринта, дано съм достатъчно адекватна.

# 224
Фени, не се притеснявай, дали ще си адекватна. Сигурна съм, че срещата с децата ще ти се отрази много добре.

И нещо от италианките за лека нощ 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт