Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 359
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Днес окъснях, но не мога да не поздравя
Ирка, Орси и Гости за радостните новини!!!
Орси, да ти е честита и здрава внучката!!!
Ирка, благодаря, че сподели радостта!!! Бързо да оздравява тм!!!
Гости, благодаря и на теб за радостната вест!!!
Фенче, дано от сега нататък само добри новини да ни носиш!!!
Айре, Пепи, дружки и всички четящи, и вас само доброто да ви среща!!!

Да е жив и здрав Къванч и да ни радва всеки ден с таланта си!!!

Скрит текст:
Днес/вчера получих много лоша новина.
Загубих близък приятел. Много близък.
Админ в групата за Гимназията ни във фб и мой състудент.
Писах текст за групата, правих колаж, говорих по телефоните ...
И си поплаках ...
До кога ще вилнее тази напаст не знам.
Тук пак върнаха мерките, а 84% са ваксинирани.

# 226
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes е, така е, първия стадий на как беше ... острия киванцит е опасен, та разбирам ги италианките.
Дано децата ми се отразят добре.
Диве Kissing Heart Kiss
Скрит текст:
Много съжалявам, мила моя! Cry Не зная кога и дали ще ни остави тази чума ... Това не е нормален вирус за мен,  иначе до сега да е отшумяло всичко ... Най-страшното за мен е, че не можеш да си до хората, които толкова много обичаш, за да запазиш евентуално животеца си и най-вече този на хората около теб , това най- много ме побърква Cry Ваксинирани или не, няма никакво значение, а мерките са само временно решение Weary
Аз съм вече на 28 оригинална серия на КГ

Хубав ден! Hug

# 227
Здравейте! Heart Exl

Поздравления за всички с хубавите новини - Ирка, Орси.

Дива, съжалявам. Sad

Скрит текст:
Аз изкарах короната преди една година, леко - със загуба на вкус, мирис, умора и запушен нос, на десетия ден получих и силен световъртеж с падане. Оттогава обаче, до ден днешен, не се чувствам добре като преди - умората си остана, не е както по време на вируса, но... и виене на свят на моменти. Изследвания си правих, по невролози ходих... уж всичко е наред, а аз не съм същата.

# 228
Привет, момичета 🤗🤗🤗
За съжаление Ирка е права, тази гадост ще мине през всички. Но все пак мисля че, две - три години са му достатъчни. Все пак всички пандемии са били толкова време и то без ваксини.
Живеем в интересни времена🤔 но май е по- добре да са скучни.

Фени, как беше днес? Представям си колко са ти се зарадвали. А за първия стадии си напълно права.
Не видях нищо ново днес,  то пък и не е задължително. Башак само се появи.

Не мога да стигна да изгледам Момичето, а то ще дойде нова серия.
Снежи, ти какво следиш в момента, ако не е тайна?

Чакам и аз с интерес какви ще са впечатленията на Поли за КГ .

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 229
Привет и от мен Hug
нямах нет. гледах в тел-а за новини, направо тия които пишат от там имат моите възхищения,
аз се изнервих. Head Band
Фенче Kissing Heart как си след работа?
Скрит текст:
охх дано вече неприятностите ви свършват и да идва повече спокойствие за семейството ви!! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Диве Hug, съжалявам за твоя приятел!
Снеже Hug, ще ти пиша на ЛС.
Пепи Hug снимката на Башак е от тяхната къща, предполагам кой я е правил....
Башак е споделила в стори, че чака тоя филм с интерес, може би и Къванч Wink
Скрит текст:

една от гъркините беше постнала това мнение за книгата на Кемал Варол....
Цитат
Здравейте! Искам да ви разкажа за една история за пътуване, която ще седне в сърцето ви. Написан от един от нашите уважавани поети, Кемал Варол, този роман всъщност е втората книга от трилогия; но прочетох тази книга, преди да се усетя и имах възможността да погледна Хевес Али от различна гледна точка. Хевеш Али, любовник на саза, който е оставил след себе си много любовни изгаряния през целия си живот, а в последните дни от живота си среща сина си, когото не е виждал от години, една нощ. Отначало синът му Юсуф не знае как да се отнася към този човек, когото почти не познава, и въпреки че се самосъжалява, не може да потисне гнева си. Не може да остави баща си, той тръгва на последно пътуване от Диарбекир до Карс с него; В това пътуване той не само опознава по-добре баща си, но и се връща към своята същност. Сякаш слушах песен през цялото време, докато четях, и усещах истинските чувства на много реални герои, които бяха обяснени с много прости думи. Книгата също беше адаптирана във филм под режисурата на Йозджан Алпер и с нетърпение очаквам този филм, в който ще видим Сетар Танрьоген и Къванч Татлъту в главните роли.

лека вечер Hug

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 19:29 от Airra

# 230
Привет, дружки! Hug
Айренце Heart Eyes дано! Hands Pray Чудех се защо те няма, а ти си била без нет ... Благодаря ти за споделеното, нямам търпение да видим и тази история.
Благодаря ти и за пожеланията! Heart
Скрит текст:
Днес Ицо му занесе някои неща, срещнал е и е говорил с доктора. Казал му е , че резултатите на татко са добри, да не се притесняваме, малко си отдъхнах, защото и той звучи добре по телефона, не кашля, няма температура, дано е все така! Hands Pray Наистина ни дойде много
Първия работен ден мина добре, е, малко се изморих от шума, нормално след толкова почивка.
Снеже Kissing Heart тази гадост дълго време напомня за себе си, дано с времето се оправиш! Hands Pray Орси Kissing Heart вчера ми сподели линк за една наша хранителна добавка - Corviral, виж какво пише, може пък и да има ефект, знам ли Thinking
https://www.facebook.com/240120539659253/posts/1533180890353205/?sfnsn=mo
Пепи Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kiss Хич не искам да живея в точно такива "интересни" времена
Скрит текст:
Завиждам ти, че вярваш в тези ваксини, де да можех и аз да го направя ... Никога никой не се е интересувал от здравето на хората, особено в нашата страна, а сега изведнъж всички много се загрижиха и за да "оцелеем " ни лишават от основни права и свободи, промиват ни мозъците ден след ден с месеци, само и само да се набоцкаме всички, ами нормално е да ми се включи антивирусната, както обича да казва Дивето Kissing Heart. Значи за болните деца няма пари, налага се да събираме капачки, но за тестовете на децата се намират милиони без проблем ? И никой не говори за края на това безумие, само разни специалисти по телевизията излизат с напълно противоречиви мнения, как да знае човек кой казва истината ? Чак и математици се включиха да дават акъл Че и знаят с точност кога ще ни връхлети поредната вълна ... Няма вирус, който да запази своята патогенност с години в такива мащаби, за мен поне това не е обикновен вирус, не зная ... Факт е, че при нас в градината всички, които се ваксинираха след нея се разболяха, едни по-леко го изкараха, други тежко, някои стигнаха и до болница ... Не съм против ваксините, напротив, но специално на тези т. н ваксини нямам вяра и това е. Вече не съм и сигурна, че това чудо ще свърши някой ден, имам чувството, че този сериал ще продължи с години, дано да греша! Hands Pray И мисля, че с тези отваряния, затваряния само удължават агонията, явно наистина ще мине през всички и ... който оцелее  Worried
Скрит текст:
Аз сега съм в друга група, не в моята. Ходих да си видя моите естествено, само като ме видяха всички се втурнаха да се гушкат в мен, щяха да ме съборят, а такава аларма вдигнаха, че пом. възпитателката ни, която застилаше креватчетата излезе от спалнята да види какво става Grinning И като ме видя, само каза : " А, ясно! " Каза, че в никоя друга група не е виждала подобно нещо, явно моите деца са по - любвеобилни Stuck Out Tongue Winking Eye Много ги обичам и аз, ужасно ще ми липсват ... Heart
Поли Kissing Heart нещо се загуби тези дни ... сигурно гледа Кузейката! Дано скоро ни зарадва с голям чаршаф от впечатления Особено ме интересува какво ще каже за Зейнепка Smile
Аз стигнах до тук с гледането

Лека вечер! Hug

# 231
Фенче, Айрре, Flowers Hibiscus Heart Exl

pe04, сега следя сериали само по бг тв - "Не пускай ръката ми" и "Вятърничав".

Приятна вечер на всички!

# 232
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви сърдечно за споделеното и съчувствието!!!

Няма да се оплаквам и да ви нося лоши новини.
Разтоварвах се с нов модел кивчета.

Има още, но другия път ще ги готвя.

Лекинка!!!

# 233
Здравейте, момичета!
Ире, започвам с теб - честито! Най-хубавото на света за теб предстои (казвам го от опит)! Да знаеш, предстои ти да срещнеш любовта на живота си!

По същество за СЮ - ако трябва да обобщя всичко, което гледах през последните няколко дни, то е следното: Динамика, развитие, напрежение - Симай е бременна от Кузей, абортира под давлението на някаква куха сврака, която уж и е голяма приятелка, а и казва да си събира багажа и да се изнася... Симай крие от Кузей,  женят се, Кузей крие от семейството си. Зейнеб се връща, гадното амурче с любовните стрелички я оцелва между силно гримирани очи, баш когато става дума за Кузей. Кузей и Симай отиват при семейството и, ядат бой и става екшън. Междувременно  отново става екшън и Кузей се боксира за Ферхат, но успява да нокаутира и бащата на Джемре.
Гюней "утре" е на изпит. Изтръшква сумати литература, както и Бану. Времето тече, сезоните се сменят, полярните ледове се топят. Гюней отново е на изпит. Всички тръпнем в очакване.

Това е на кратко до къде съм стигнала. Не се стърпях, извинете. Много се напрягам, че може да не отговоря на очакванията ви с мнението ми за Зейнеб. Но все пак обещах и го давам моментално. И да не бях предупредена, че не е стока, вероятно пак нямаше да ми направи добро впечатление. Още не слязла от самолета, както се казва, чула- недочула, разбрала-недоразбрала, и вече таргетира Кузей като щъркел- змия. Ако Зейнебката имаше снайпер, Кузей щеше да ходи с червената точка на челото целодневно. То бива интерес, бива любопитство, ама чак ти се приисква да и зашиеш един здрав балкански шамар. Освен това, може да дава вид на добре изглеждаща дама, но тези малки присвити брокатени очички направо ме побъркват. Предчувствам мръсни игрички. А за “приятелството“ им с Джемре нямам думи просто. Те са се виждали цял живот само на снимка, двете са толкова приятелки, колкото аз едно време бях приятелка със Спайс гърлс, които ми висяха приличен период от време на плакат на стената. Но айде, да кажем, че баща и се опитва да и създаде някакво обкръжение и да си затворим очите. Обаче нездравото и любопитство към живота и конкретно към проблемите на хората изобщо не ми е по вкуса. Гюлтен разведена ли била или била вдовица, какво се случва в семейството на Кузей, Джемре с кого си говорила в парка, колко време гнезди блатната синегушка...аман! Тази жена зададе повече въпроси, отколкото в два сезона на "Стани богат", вече не мога да и проследя тънката мисъл на кой и какво иска да направи.  Спирам за нея, знам, че има много още да видя!

Кузей вече окончателно взе да си разкрива малко по малко всички красиви черти, освен тези на лицето му. По действията му, след като научи за бременността на Симай, се разбра "от какво тесто е замесен" сина на пекаря. Ако беше Гюней, при условие че булката не е  дъщеря от на милионер нагоре, щяхме да гледаме плачевно бягство от бойното поле, сигурна съм.  
Харесва ми фактът, че си споделят с Джемре при всякакви обстоятелства и всичко. И двамата не грешат в избора си на кого да се доверят, поне за това.
Вече съм с лошо мнение за Симай, то е ясно. Цялата игра е обречена на неуспех, но невинната и тъпота ми падна рязко в очите с манипулативната си наклонност. Можеше да си остане повърхностна и несериозна, но страдаща и невинна и тогава щях да хвърля вяло обвинение върху Кузей, че все пак я въвлече в някаква постановка на чувства или поне на емоции, което е опасен ход, пък ако ще и нищо да не и е обещавал. Обаче няма да го направя, защото тя си проси ролята на жертвата, която заслужава своето страдание.

Бану - вече не знам обича ли Гюней или и е някаква фикс идея, като последното стикерче от колекционерския албум, което не и се е паднало още.
Гюней - вече не знам дали обича Джемре или му е някаква фикс идея. За Бану - същото.
Баръш - трябваше да го кръстят "война",а  не "мир". Толкова комплексирана гад трябваше да се събере със Зейнеб .Много биха си паснали. А и от интриги нямаше да имат време да се скарат. Щяха да си живеят във вечен мир и купища брокатени сенки за очи. Но животът е несправедлив и мръсна гад често нацелва някое добро същество с цел брак.

Спирам, трябва да наваксвам.
Лека!

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 23:27 от Polina_

# 234
Добро утро, дружки! Hug

Поли Kissing Heart жива да си душко, разсмя ме Kiss Ето заради това толкова исках да разбера твоето мнение за Зейнепка, много ти благодаря! Едно към едно с моето усещане за този образ, само дето аз не мога така образно да изразя всичко, което мисля за нея още от първите серии, ейвала!
Цитат
Още не слязла от самолета, както се казва, чула- недочула, разбрала-недоразбрала, и вече таргетира Кузей като щъркел- змия. Ако Зейнебката имаше снайпер, Кузей щеше да ходи с червената точка на челото целодневно. То бива интерес, бива любопитство, ама чак ти се приисква да и зашиеш един здрав балкански шамар
Цитат
Обаче нездравото и любопитство към живота и конкретно към проблемите на хората изобщо не ми е по вкуса. Тази жена зададе повече въпроси, отколкото в два сезона на "Стани богат", вече не мога да и проследя тънката мисъл на кой и какво иска да направи.  Спирам за нея, знам, че има много още да видя!
Именно нездравото и любопитство ме отблъсна веднага в този образ. И тези 24 каратови фалшиви усмивки, които раздаваше щедро на всички ме побъркваха. Вината изглежда е на Мерве, не успя изобщо да ме убеди в добрите си намерения. Излязла от махалата, но махалата не може да излезе от нея. Те там всички до някаква степен са любопитни, но някак не ме дразнеха толкова. Теб те побъркват брокатовите и очички Stuck Out Tongue Closed Eyes а мен зъбките и на дребен хищник Smile Но, имаше и такива, на които тя се харесваше, вкусове всякакви. Така е, много още има да видиш от нея.

Цитат
Времето тече, сезоните се сменят, полярните ледове се топят. Гюней отново е на изпит. Всички тръпнем в очакване.
Снеже Kissing Heart Flowers Hibiscus
Диве Kissing Heart благодаря за кивчетата, прелестни както винаги! Kiss
Италианките ще са щастливи, въпреки, че повечето го изгледаха отдавна по нета.
Цитат
Според съобщения в италианските медии Canale 5 сваля от ефир испанската теленовела Una Vita заради лоши рейтинги. Вместо това ще излъчи втория сезон на Cesur ve Güzel, който беше много популярен сред зрителите в Италия това лято.

Хубав ден, дано ни зарадват с нещо! Hug

# 235
Добро утро! Flowers Hibiscus

Една от тези, на които харесваше Зейнеп, бях аз и не съм се отказала от мнението си. Stuck Out Tongue

А и това, че запазиха някакви приятелски отношения Къванч и Мерве, означава, че не чак толкова лоша колежка. Heart Exl

Приятен ден на всички!

# 236
Привеет!! Hug

Поли Hug, чета те с интерес и ме забавляваш!! Grinning
честно казано очаквах в по-късен етап да се настроиш с/у Зейна, в началото си беше по-скоро поносима.../мое мнение/
не случайно и доста хора я харесваха и бяха на нейна страна, но те пък още от 1 серия не са харесали Ойкю. Wink
значи си изгледала и екшъна покрай "страхотното" семейство на Симай. Grin
колко още препятствия, мъки и проблеми го чакат Кузей....Disappointed
Снеже Hug, зная, че беше от отбор Зейнебки и не харесваш Джемре.
аз нямам нищо против актрисата Мерве Боулур, добре се справя с такива роли, но за съжаление след развода й с Мурат Д. нещо се промени в не добра посока, явно доста се е травмирала от това, което й е причинил бившия й съпруг. Не играе никъде от много време, в нета излизат снимки и видеа с нея, от които човек започва да се съмнява в психическата й адекватност, на мен даже ми е мъчно....
Скрит текст:

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното! Hands Plus1 надявам се, че работата ще те разнообразява и ще ти действа позитивно!
за снощния ти спойлер относно вируса и ваксините, много логични неща си написала...наистина човек тотално се обърква и не знае кое ще е добре за него в тия толкова опасни времена, в които живеем.
И аз четох, че ДК щял да се връща в итал. ефир, дано е вярно!

Диве Hug
Цитат
Разтоварвах се с нов модел кивчета.
супер са!

ако случайно Киво играе в Краля, го искам с такава визия Yum Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 12:06 от Airra

# 237
Снеже Hug, зная, че беше от отбор Зейнебки и не харесваш Джемре.
аз нямам нищо против актрисата Мерве Боулур, добре се справя с такива роли, но за съжаление след развода й с Мурат Д. нещо се промени в не добра посока, явно доста се е травмирала от това, което й е причинил бившия й съпруг. Не играе никъде от много време, в нета излизат снимки и видеа с нея, от които човек започва да се съмнява в психическата й адекватност, на мен даже ми е мъчно....
Скрит текст:

Да, за съжаление е така, права си. Явно не може още да превъзмогне развода, но дано се намери някой, който да я измъкне от дупката. И на мен ми е мъчно.

Айрре, ооо, аз искам със същата визия. Heart Exl А някой знае ли за какво се разказва книгата "Ако кралят загуби"?

# 238
Снеже Kissing Heart Flowers Hibiscus
Да, помня, че ти харесваше и Мерве и героинята и Зейнеп, и Орси също, и няколко други момичета, няма лошо. А аз не харесвам само Зейнеп, не Мерве, макар и да не ми харесва чисто визуално особено много. Целия каст бяха великолепни, включително и тя, страшно и пасна тази роля, много добре пресъздаде в последствие характера на героинята си. Само в началото не успя да ме убеди в образа си, но след това беше перфектна. Ти гледала ли си го КГ отново след години ? Защото аз колкото и пъти да го гледам, мнението ми за този образ не се променя, както и за останалите образи Smile Но, скоро отново гледах ЗП след много години и сега доста по-различно възприех Бихтер, която също никак не харесвах.
Най-после имам много хубава новина!
Скрит текст:
Преди малко докторът, който се грижи за татко му е казал, че ако всичко продължава така, в началото на другата седмица може да го изпише. Дай, боже! Hands Pray
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss И на мен ми е мъчно за Мерве, дано се съвземе! И аз го искам с такава визия Кенан, стига да е истина.

Снеже, доколкото си спомням ставаше въпрос за много красив и богат бизнесмен на има Кенан, на който никоя жена не може да устои. Заради това го наричат крал, женен е, но гледа отгоре на всички жени, докато на края и той си намира майстора в лицето на млада жена, която ще му разкаже играта. Имал е много трудно детство, което определя характерът му да е такъв, какъвто е. В стари теми бяхме споделяли сюжета и откъси от книгата, но само това си спомням. Във всеки случай ролята обещава да е много интересна и предизвикателна за Къванч след тази на Бехлюл, а поне от описанието на героя не виждам кой друг, освен Къванч да отговаря на него до такава степен. Пък да видим Thinking
Хубав следобед, дружки! Hug

# 239
Фенче, благодаря за краля. Flowers Hibiscus

Не съм гледала повторно КГ, може и да си променя мнението, кой знае. За ЗП трудно ще стане, защото в съм пристрастна... Нихалче все пак е Хазал Кая. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт